"raskausoire"-ketju

kusmalle huiman suuret onnittelut plussasta ja tarrasukkia matkaan!

yöperhoselle pahoittelut menkoista. :hug:

Sintu74 toivotaan että viiva lähtee kuitenkin vielä vahvistumaan! Yritin katsella vierekkäin tuota sun edellistä viivaa ja tätä uutta, eikä minusta ainakaan vaikuttanut että ois myöskään haalistunut viivanen. Eli ehkä se on ihan hyvä merkki sekin jo?
 
Minnij
Kait se on uskottava etten oo raskautunut. Menkat 2 vk myöhässä ja malttamattomana tehnyt jo 3 testiä ja kaikki siis negoja.. Tänään kaivoin roskiksesta aamulla tehdyn testin (hölmöä, tiedän) ja luulin näkeväni siinä ihan tositosi hailakan viivan, mut tiiä sit. Tais vilkas mielikuvitus tehdä tehtävänsä... :ashamed: Nyt en hetkeen kiusaa itseäni enkä miesparkaani negoilla testeillä. Hullukshan tässä muuten tulee :headwall:
 
heips! kirjottelin joulun aikoihin tänne ja olen taustaillut nyt vähän aikaa :) tulin nyt kysymään millä tavalla rinnat ovat kipeät jos olisi raskaana? kun mulla ei ole ollenkaan kosketusarat, mutta kipuilee muuten.. osaisiko joku vastata?

Tänne on ilmestynyt plussiakin joillekkin, paljon onnea <3 ja tsemppiä kaikille!
 
Täällä kans Sintulle pidetään peukut pystyssä! :)

saapikas Itellä ainakin oli rinnat kosketusarat sillon..tai lähinnä nännit oli niin kipeet, ettei kauheesti viitsiny koskee..ja jumpassa piti olla tavalliset rintsikat ja urheilurintsikat päällekkäin, ku pomppiminen koski.. :) mut jokainen varmaan kipuilee tavallaan!
 
  • Tykkää
Reactions: Sintu74
Pakko tulla "oireilee" vähän! Mä oon ihan varma, että tunsin tässä kierrossa useamman päivän ajan kun munasolu kulkeutui vasemmassa munatorvessa. (Jostain syystä tämä asia saa mut tuntee itseni vähän mielipuoliseksi :ashamed: Voiko tommosta ihan oikeesti tuntea?)

Tänään on ollu tavallista enemmän valkkaria ja mahaan sattuu, hetkittäin menkkamaisesti ja välillä vähän vihlovammin. Alamahassa on jotenki turvonnut ja turra olo. Etonu on kans pari kertaa, mut ne taitaa selittyä etovien asioiden näkemisellä ihan.

On yhtäaikaa tosi toiveikas ja epäileväinen olo tässä kierrossa. Mut enää maksimissaan viikko piinattavaa, niin tietää miten kävi. Toki oireet voi johtua myös normia aiemmin tulevista menkoistaki, mutta toivotaan, toivotaan. :)

Plussatuulia kaikille kanssapiinailijoille!
 
Vieläköhän olisi Pregnylistä johtuvaa, vai pukkaisko jo oikeaa plussaa? Mitä ootte mieltä?

Aamupisusta Pregcheck:
Aijaa.com - 9424390.jpg

Ja iltapäiväpisusta Clearbluella heti ku tulin töistä. Tulos tuli ihan ajallaan ja otin heti kuvan ku 2 minuuttia täytty:
Aijaa.com - 9424398.jpg

Tässä vielä vertailun vuoksi, että on tuo viiva vahvistunu.
Toiseksi alimmainen tänään aamupisusta ja alimmainen iltapäiväpisusta.
Aijaa.com - 9424692.jpg
 
Viimeksi muokattu:
  • Tykkää
Reactions: puuhis25
Sintu74 näyttää ainaki tosi lupaavalta! Jotenki tuntuis että jos on viiva ehtinyt jo lähteä haalistuu ja sitte taas vahvistuu, niin tarkoittais sitä että on juuriki raskaus eikä Pregnyl viivan värjääjänä. :heart:
 
  • Tykkää
Reactions: Sintu74
Tänään kp 25 ja kauhean ällö olo ollu kokopäivän aamuyöstä asti.. kauheet mahikset ei ole et oisin raskaana, mut jonku näköset kuitenkin.. tää olotila saa epäileen vaikka ja mitä.. mä kun en mahatauteja juuri sairasta ja harvoin muutenkaan on tällanen huono-olo.. jännittää samalla ja luen taas kaikkia oireketjuja :/
 
  • Tykkää
Reactions: Sintu74
viime kierto, siis eka ehkäisyrenkaan jälkeen, oli 34 pv.. ja nyt on kp 25 eli en tiiä yhtään voiko tämä edes olla siitä et olisin raskaana ku eikös kierto normalisoidu parin kk:n jälkeen hormonaalisesta ehkäisystä?
 
Mulla on iha samanlaisii oireita ku saapikkaalla, huonovointinen olo ja vilu ja ihan törkee väsymys. Kuitenkin on just jotai vatsaflunssiakin liikkeellä...
Ja tekis ihan kauheesti mieli testailla :D onneks mul ei oo yhtään testii, tänään siis kp 26 ja viime kierto oli vaan sen 25pvää. Nyt tuntuu iha kauheelta oottaa ja tuntuu et romahtaa sitku ne sielt alkaakin :/ Ja kun jo viime kierrossa löysin kaikki maholliset oireetkin muka. Elämme piinaavia aikoja! Tsemppiä kaikille! :)
 
tsemppiä Medeya! piinaavia aikoja tosiaan ja kokoajan tutkiskelee itseensä.. :) muuten laittaisin varmaan mielikuvituksen piikkiin, muttakun alkoi jo aamuyöstä ja niin voimakkaana.. ruoka kyl maistuu mut siitä jonku aikaa niin iskee taas kuvotus.. ja ku ei lähe edes intoilemalla poijes :D
 
Joo saapikas, kun tähän tuntojensa tutkiskelun pyörteeseen joutuu on kyllä vaikee päästä enää pois! :D Taitaa olla liikaa luppoaikaa.. mitenkä pääsis takas siihe että unohtaa mikä kp se tänään nyt olikaa kunnes huomaa vahingossa että onkin viikon myöhässä :stick: :D Tein kompromissin itteni kanssa ja tilasin testejä :D juu enkä ajattele asiaa nyt enää yhtään, en!
 
sintu74 Hyvältähän tuo viiva näyttää, mutta en ite oikein tiedä millainen viivan kuuluisi olla tässä vaiheessa..pidetään peukkuja! :) ja eikös tänään ollu se päivä kun ei enää lääkkeiden pitäisi vaikuttaa tulokseen? :)
 
Ekaa kertaa tänne kirjottelen. Meillä on 3 vuotta yritystä takana ilman mitään tulosta.

Nyt on ensimmäinen clomikierto menossa ja mietinkin kun tässä kierrossa on ollut muista kierroista poikkeavana yölliset pissakäynnit jotka on kyllä jo nyt loppuneet mutta aamulla herätessä on vielä hirveä pissahätä mitä ei normaalisti ole.

Olen myös paljon virkumpi, herään noin pari tuntia aikaisemmin kuin normaalisti vaikka laitan aika myöhään nukkumaan niin kuin aina.
Yölliset pissakäynnit alkoi joskus vähän jälkeen ovulaation ja kestivät noin viikon ja kävin kyllä tarkistuttamassa pissan tulehduksen varalta mutta puhdas oli.

Voisko nämä johtua vain clomeista vai voisko nämä olla r-oireita..?
Nyt on menossa dpo11(kp26/28-30). Dpo14 eli sunnuntaina ajattelin testailla.
On aika piinaa tämä!
Laskeskelin neljästä edellisestä kierrosta mikä dpo alkanu kuukautiset, kolmena kertana dpo 11 ja yhesti dpo13. Nyt pelottaaki joka kerta vessassa käydessä että tuleeko punaista pyyhkiessä...:headwall: Noh toivotaan että ei tule!

Oikein paljon plussa onnea kaikille !
 

Yhteistyössä