raskaus ja seksi

  • Viestiketjun aloittaja entinen sex kunigata
  • Ensimmäinen viesti
entinen sex kunigata
Ajattelin kysyä tältä osastolta että onko kellään ollut sitten tällästä seesteisempää kautta?
Ennen lapsia olin mitä kamalin sexipiru, vaikka mitä tehtiin ja kokeiltiin, suhin otettiin ja oli vaikka mitä temppuja. Nyt kaikki on sitten over.

Esikoinen 2.5v ja toinen syntyy keväällä. Just kun alettiin vähän saamaan tilannetta parempaan kuntoon niin pams, taas raskaana. Ei maistu seksi, ei jaksa eikä kiinnosta suihinottaa jota mies varmaan jo odottaa kun kuuta nousevaa (edellisestä 2min seksin harrastuksesta on sitten aikaa 2,5kk....) Ei siis jaksa millään edes kuvitellakkaan koko seksiä iltasin. Dildon omistan ja sillä riehun sitten pahimmat himot pois (jotka tulee aina sillon kun mies on töissä) En tiijä mitä tässä pitäs tehä kun tuntuu että kohta toi mies varmaan halkee. En edes jaksa runkata siltä puhteja pois. Ei kiinnosta.

Hjälp!
 
Dude-76
no eikstoi 2 minuuttia oo elämästä hirvee iso osa pois? Mietis ny...osaankohan mä laskea. Jos annat sille käsihoidon, suuseksiä tms 2 minuuttia per pv ni se vie sun elämästäs viikossa 2x7 eli 14 minuuttia. Tuskin hirveästi vie elämän laatua? :D
Ja eihän sitä tiedä vaik alkasit yhtäkkiä löytää kadonneet halut ku näet mite äijä nauttii ja mällit lentää? Tai sit et :D mutta voitpahan sanoa tehnees sen mitä voit tilanteesi huomioonottaen.
Teet sen vaik tavalla joka on ihan kiva. Vaik paljon liukastetta käsiin. Mies lattialle makaamaan ja katot samalla TV:stä lempisarjaa :D . Seksistä ei kande tehdä liian vakavaa juttua vaikka se onki kuoleman vakava asia. Hyväksytte tosiasian että nyt elätte pienellä liekillä.
<br><br>
 

Yhteistyössä