Rapakuntoisten pino

25 min happihyppelyä sauvojen kanssa upeassa kirkkaassa auringonpaisteessa B) Muuten on viime aikoina rajoittunut hyötyliikuntaan liikkumiset. Lasten kanssa pulkan vetoa ja juoksua talon ympäri, kolaamista ja harjaamista, maalatessa kyykistelyä ja kurottelua. Meilläkin olis tuo stepperi ja siihen löytyi puuttuva ruuvikin eli kunnossakin se taas on. Jos sen telkun eteen taas siirtäis, se kun oli terassilla kesän =)
 
Puolen tunnin sauvakävelylenkki takana,pakkasta -16.Kyllä tässä taitaa rapautua entisestään.Rakennuskiireiden vuoksi liikkumaan ei pääse vaikka haluja on.Toisaalta hyötyliikuntaa tulee jokapäivä,silti kaipaan liikunnallista irrottautumista arkikuvioista. =)
 
Viikonloppuna kuntosalilla.

Jokos rapakuntoiset ovat päässeet hyvään kuntoon? Meinasin vain, että eikö enään tunnustauduta rapakuntoiseksi, kun tämä pino hautautuu. Hyvä, jos näin on, mutta jos ei ole niin täältä tulee potku persuksille. :wave:
 
kukkerikuu
Mulla sotkee ensiapukurssi nuo circuitissa käynnit, mutta hyvää taitoa sitä opetellaan. Huomenna mennään retkelle kylpylään, jos siellä sais uitua vähän (ettei menis ihan koko aika lastenaltaan reunalla oleiluksi).
 
hiiiop! :D
vieläkös porukalla kuntoilut entisellään? Onko tullut uusia harrastuksia tai jäänyt jotain pois?

Itsellä ainoastaa sitä sählyä kerta/ vko, vatsat on unohtunut kokonaan(lue ei ole jaksanut), ja näin kevään kirvoittamana ajattelin aloitella taas työmatka -pyöräilyn.. siis jos ei tule takatalvea :whistle:
 
No justiinsa tänään sauvakävelyllä tuli mieleen tämä ketju! Hyvä kun nostelit =) Itse olen pikkuhiljaa taas viritellyt sauvakävelyharrastusta. Meni aika pitkään sairastellessa, vähän väliä joku oli meistä kipeänä ja äitihän se on joka hoitaa. Lenkin jälkeen teen perussarjan lihasjumppaa ja sit venyttelyt päälle. Viime kesän farkut menee vaivatta jalkaan, joten aivan kamalaa mässytystä tämä talvi ei ole sentään ollut :whistle:
 
Kiva että joku jaksoi kaivaa tämän pinon taas esiin =)

Talvi siinä mennä hurahti ja niin paljoa ei tullut kuntoiltua kun syksyllä kaavalin. :(

Hiihtoaika jäi niin onnettoman lyhyeksi, että ehdin käydä ainoastaan viisi kertaa sivakoimassa. Sählyä olen kuitenkin jaksanut käydä pelaamassa kerran viikossa ja kävelyllä vain noin joka toinen viikko :ashamed: Pyörät otettiin käyttöön tällä viikolla ja kerran lenkki niillä tehty. Kyllä se kuntoilukärpänen tästä taas piristyy B)

Nyt kevään tullessa pakko yrittää saada tuo "löllö"-vatsa pois, että kehtaa laittaa bikinit päälle kesällä :kieh:

Kaikki taas mukaan kuntotalkoisiin !!! :wave:


 
juu, eli aamulla hyppäsin "pyörän selkään" ja taitoin työmatkan polkemalla+ kampaaja -käynnin töiden jälkeen
Matkahan ei ole pitkä, 3km suuntaansa, mutta jostain syystä aika usein vastatuuli.
Harkitsin kyllä autolla lähtöä, sillä jostain syystä uni maistui tosi hyvin herätyskellosta huolimatta eli nukuin puoli tuntia ylimääräistä :D ja mittarikin oli yön aikaan kääntynyt miinukselle...

mutta pidin pintani.. :)
 
kukkerikuu
Kävin 2 vkoa sitten koiran kanssa (ajokoira) kävelyllä ja mentiin hieman lumihangessa niin siitä lähtien on selkä ollut himpan kipeä ja viime viikolla tehtiin parina iltana puita ja nostelin kunnon pölkkyjä niin nyt on sit ollut tosi kipeä. Äsken kolme varttia kasasin rankoja metsässä... Muuten on kyllä jäänyt liikunta... millon työmatka, millon mitäkin...
 

Yhteistyössä