putket korviin

  • Viestiketjun aloittaja nissu
  • Ensimmäinen viesti
nissu
Meillä neiti on pian 1v3kk ja joutui/pääsi nyt korvien putkitukseen ja samalla leikataan kitarisatkin. Huomenna pitäisi aamulla 9.30 mennä ja äitiä jännittää....
Minkälaisia kokemuksia löytyy. Me mennään yksityiselle, vakuutus onneksi maksaa. Toimenpide selitettiin mulle suht selkeästi eilen ja varmaan vielä aamullakin uudelleen. Mutta kyselikin nyt sitten leikkauksen jälkeisestä ajasta. Onko lapset olleet kovinkin kiukkuisia, väsyneitä vai mitä? Ja miten pitkään? Isosisko ajateltiin pyytää mummolle ja vaarille yöksi että edes hän saa rauhassa nukkua yönsä jos leikkauksen jälk. yö on hankala.

Itteäni ei oo koskaan leikattu tms operoitu niin että muistaisin. Lapsena olen kuulemma ollut putkituksessa useampaankin otteeseen. Toivottavasti meille riittää tämä yksi kerta (kädet kyynärpäitä myöten ristissä).
:/ :/
 
Meillä tyttö putkitettiin ja leikattiin kitarisat vuoden ikäisenä. Aamupäivästä tehtiin toimenpide ja illansuussa päästiin kotiin. Illalla
meni nukkumaan ihan kun mitään ei olisi ollut. Lapset toipuvat nopeasti. Nyt tyttö on 8 v. Siitä oli todella apua niin loppuivat sairastelut. Ennen putkitusta kerkesi olemaan kaksi korvatulehdusta ja lopputarkastuksessa kummatkaan eivät olleet parantuneet, joten oli niin fiksu lääkäri, että laittoi lähetteen eteenpäin. Kolmessa viikossa meille tuli aika toimenpiteeseen. Ihan rennosti vaan hyvin se menee.
 
Meillä typy "putkitettiin" ja leikattiin kitarisat 2veenä. Aamulla aikasin oli aika, ja puolen päivän aikaan oltiin jo kotona. Tyttö nukku oikeestaan koko loppupäivän seuraavan yön ihan normaalisti.

Siitä toipuu kyllä tosi nopeesti.. :)

Toinen korva putkitettiin sit uudestaan vuoden päästä, ja samat kuviot toistui uudelleen.

Tsemppiä huomiselle, hyvin se menee!! :)
 
Saju harmaana
meillä kanssa auttoivat.. tosin oli niin paha korvatulehduskin vielä pohjalla siinä että oltiin 3vrk sairaalassa. nyt tosin toinen irti jo, vaikka on titaaniputket. Ollaan käyty säännöllisin väliajoin karvalääkärin kontrollissa ja ollaan nyt sitten uudestaan jonossa kaiketi..
 

Yhteistyössä