pullosta vieroitus

miten kauan teidän lapsillanne on kestänyt vierottua pullosta?
itselläni on 2-vuotias tyttö jolla on ollu yöllä pullo ja josta me tällä hetkellä yritämme päästä eroon :/
miten helposti teillä on toi vieroitus onnistunut?
alkaa vaan käydä jo sääliksi naapureita yöllisien huutojen takia... :(
 
annamanna harmaana
Meillä lopetettiin pullon käyttö tytön ollessa 8kk. Juomanokka ja nokkamuki ja välillä taikamuki oli ne mihin siirryttiin, tytölle näytin tuttipullon tutteja ja sanoin nyt menee roskiin, näki sen myös, parikuukautta sen jälkeen jäi yömaito pois, sitä ennen annettiin yöllä maito taikamukista, ensimäinen yö meni levottomasti, vähän huudettiin ja sitten pyörtiin sängyssä mutta silti nukku. Toinen yö menikin jo paremmin, nyt kun neiti on 1vuotias annettaan tuttipullosta juomanokalla vettä öisin jos tarvii mutta harvemmin.
Voimia!
 
Meillä ei ollu ees tarkotus vielä vierottaa 1v11kk ikäistä tytyä iltamaidosta, mutta neiti sairastu vk sitten vauvarokkoon ja imusolmukkeet kurkun vierestä sitten tulehtuivat pahasti eikä pystynyt enää imemään/nielemään kunnolla...
Joten se jäi siinä pois..eilen iltana yritin tyrkyttää pulloa ja samalla välähti että mitä ihmettä mä teen ku toinen ei halua pulloa niin äiti vaan tyrkyttää..että näin kävi meillä..

Tutin kanssa kävi samnoin kun neiti oli 3kk..lopetti vaan sen imemisen..ei halunnut enää..
 
meillä alettiin tarjota yöjuomiset ihan nokkamukista kun kerran päiväjuomisetkin siitä jo kaikki juotiin. ekana yönä tyttö, silloin 1 v 2 kk, jaksoi nousta istumaan juomisen ajaksi, mutta enää seuraavana yönä ei. itki kyllä maitoa, mutta kun sanottiin, että pitää nousta istumaan, niin käänsi tuhahtaen kylkeä ja jatkoi nukkumista. nyt tietää, että jos itku tulee yöllä, niin silloin on kyllä oikea jano kyseessä eikä pelkkä pullonimemis ja äitinpassuutus-vimma...
 
2XT
\
Alkuperäinen kirjoittaja 18.08.2004 klo 09:36 julkku kirjoitti:
miten kauan teidän lapsillanne on kestänyt vierottua pullosta?
itselläni on 2-vuotias tyttö jolla on ollu yöllä pullo ja josta me tällä hetkellä yritämme päästä eroon :/
miten helposti teillä on toi vieroitus onnistunut?
alkaa vaan käydä jo sääliksi naapureita yöllisien huutojen takia... :(
Meidän neiti antoi itse pullot joulupukille, jotta ne vietäisiin Korvatunturille tonttuvauvoille. Yhden ainoan kerran kysyi pulloa seuraavana yönä ja sitten koko homma unohtui.
 
Suzu
Minä sanoin tarkoituksella, että saat pitää pullon neljän vanhaksi asti, ei tullut paineita. Pullon sisältö tosin vaihdettiin maidosta veteen, ja tämä pudotti huomattavasti mielenkiintoa. Tuttipulloa pidettiin enemmän turvana, kuitenkin reilusti ennen tuota neljää vuotta kumpikin jätti sen. Tutteja ei huolittu kuin ensimmäinen kolme kuukautta, ja silloinkin enempi heittelyyn kuin imemiseen.
 
Meilla molemmat typyt lopettivat yösyömiset 2 kk ikäisinä, mitäs sitä sitten yöllä syöttämään jos ei ole nälkä ja tuttipullot päiväruokailuista lopetin 1 vuotiaana molemmilta, annoin vaan nokkamukista ja kumpikaan ei ole pullojen perään kysellyt.
 
Vaimo-otus
Meillä loppu yösyömiset siinä 1,5v laitoin ekaks pulloon vettä . Se ei tietenkään maistunut niin hyvälle kuin maito, joten väheni juominen yöllä itsestään . Pientä kitinää tietysti alussa oli kun huomasi, että mitäs se äiti nyt höpsii että vettä muka pitäis juoda. Lopulta pullo jäi pois se oli pitkään sängyn päädyssä, et jos yöllä herää niin voi itse ottaa. ja hörpätä.
 

Yhteistyössä