heh
Laitoin pullon jääkaappiin, kun se on ollu siellä pari tuntia voinko lypsää samaan pulloon viel? vai haenko toisen kaupasta
Hyvä tietää! Seuraavalla kerralla toimin sitten noin. Mutta eipä siitä kyllä tainnut haittaa olla vaikka sitä kylmää ja lämmintä sekoittelinkin...Alkuperäinen kirjoittaja tytteli74:Kun se maito mikä on jo jääkaapissa on jo jäähdytetty ja se minkä lypsät on vielä lämmintä, näitä ei saisi sekoitella vielä. Toki sitten jääkaapissa olevat saman päivän aikana lypsetyt maidot voi pakastaa yhtäaikaa ja tietenkin sekoittaa.
Tämä on juurikin se väärä tapaAlkuperäinen kirjoittaja Rytkäätys:Kyllä minä vain lypsin pulloon useampaa eri otteeseen, ei liene väärin jos siinä välissä pullo on jääkaapissa. Säilyyhän se maito jääkaapissa muistaakseni vuorokauden.
Siis mitä ihmettä?? Miksi sun pitää uusi pullo hakea?? Onko sulla vaan siis olemassa yksi tuttipullo? Kaada ne maidot sieltä pullosta johonkin astiaan/pakastuspussiin/jääpalamuotteihin ja jätä jääkaappiin tai laita pakastimeen. Sitten peset sen pullon ja lypsät sinne uuden maidon. Sitten laitat myös tämän uuden maidon jäähtymään ja kun on tarpeeksi kylmää, yhdistät maidot. Jos siis ovat saman päivän aikana lypsettyjä.Alkuperäinen kirjoittaja ap:tänään ne midot käytettäis.. taidan kuitenki hakee uuden pullon
No mun järjellä se on niin että jos se salaatti syödään saman päivän aikana, eikä kumpikaan ole miksikään mennyt, niin sekoitan kyllä. Monesti edellisen illan salaatin jämät lisätään tämän päivän salaattiin ruualla.Alkuperäinen kirjoittaja vieras:Tämä on juurikin se väärä tapaAlkuperäinen kirjoittaja Rytkäätys:Kyllä minä vain lypsin pulloon useampaa eri otteeseen, ei liene väärin jos siinä välissä pullo on jääkaapissa. Säilyyhän se maito jääkaapissa muistaakseni vuorokauden.
Koskaan ei saisi yhdistää kulmää ja lämmintä. Jos sulla on esim. iso annos salaattia, josta osa on jääkaapissa ja osa pöydällä ruokailun ajan, tuota pöydällä ollutta ei saa enää sekoittaa siihen koko ajan kylmässä olleeseen.