"Puhemies joutui puuttumaan ylimieliseen naureskeluun ministeriaitiossa – Antikainen: ”Kertoo kaiken oleellisen tästä hallituksesta”"

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
SUOMEN UUTISET:

"Laskua maksavat vielä lapsenlapsetkin

Myös hallituksen suhtautuminen asiaan vaikuttaa väheksyvältä ja jopa pilkalliselta. Elpymispakettiäänestyksen aikana ministeriaitiossa naureskeltiin niin kovaa, että puhemies joutui huomauttamaan tästä.

– Tämä ylimielinen naureskelu näin suuren asian keskellä kertoo tästä hallituksesta kaiken olennaisen. Ministeriemme mielestä on ilmeisesti hyvinkin huvittavaa, kun suomalaiset, jopa heidän omat lapsensa ja lapsenlapsensa, joutuivat näin vuosikymmenten ajaksi toisten maiden velkojen maksajiksi, Antikainen ihmettelee."


Heppatyttöjä tänään hiukan nauratti...
 
  • Vihainen
Reactions: Elena777
vierailija
Joukko koulukiusaajia. Sitähän nämä ovat ja ovat aina olleet. Parempia, kauniimpia, menestyvämpiä. Rumat ja tyhmät persut ne vain jaksavat olla tosikkoja. Niin kuin ne finniotsaiset verkkahousupojat silloin koulussa.
 
vierailija
Usein kyselytunnillakin eräät ministerit, sekä k-edustajat hymyilevät ivallisesti toisen puheenvuoron aikana. Se tuntuu TV. katsojalta ainakin kovin väheksyttävältä viestistä toisen mielipidettä kohtaan. Luulisi "fiksujen" ihmisten käsittävän tämän ja kuunnella "pokkana", vaikka olisikin eri mieltä. Hävetkää nauriskelijat.......!!
 
vierailija
Sillä välin persujen kannattajat.. :(

Olin kyllä aikaisemmin ajatellut äänestä, mut nyt en kyllä enää. Tämmönen ei kuulu politiikkaan, vaikka kuin olis erimieltä :(

 

Yhteistyössä