Psykiatrian erikoislääkäri: ”Voimmeko me kansalaiset enää luottaa pääministerimme harkinta- ja arviointikykyyn maamme asioiden ylimpänä hoitajana?"

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
vierailija
PÄÄMINISTERI Marinin viimeaikaiset poliittiset nopeat takinkäännöt ja suorastaan holtiton asenne valtion velanottoon on herättänyt kansalaisissa huolta pääministeri Marinin kyvystä hoitaa vaativaa pääministerin virkaansa.

Kun Marin kertoo julkisuudessa alkaneensa 15 vuoden tauon jälkeen taas juosta samalla innolla kuin alle 20-vuotiaana, jolloin hän ajautui loppuunpalamiseen, huoli pääministeri Marinin kyvystä hoitaa tehtäviään lisääntyy.

Pääministeri Marinin julkisuuteen tuoma pakonomainen siivoaminen keskellä yötä ja jopa kerrostalossa sekä tämän vähättely hymyssä suin ja sen suorastaan hyveeksi ja ylpeyden aiheeksi kääntäminen vain lisäävät huolta.

NÄMÄ KAIKKI ja Marinin kertoma vaikeutensa tunnistaa toisten tunteita sekä omia tunteitaan kuulostavat 35-vuotiaan perheellisen pääministerin esille tuomina oudoilta ja lisäävät entisestään huolta pääministerin voinnista.

Voimmeko me kansalaiset enää luottaa pääministerimme harkinta- ja arviointikykyyn maamme asioiden ylimpänä hoitajana?

-Niin, ja Marin on laiha. Selvä merkki terveydellisestä tilasta.

Täytyy sanoa, että nyt on menny yliopistokoulutus mönkään ja pahasti! :D Mutta eihän sieltä opistosta muita tulekkaan, kuin aivopestyjä vihervassareita. Selvä todiste tämä.
 
vierailija
Oikeampi kysymys on: voimmeko me enää luottaa niinkin korkeasti koulutettuun kuin psykiatrian erikoislääkäri, joka sivuuttaa ammattietiikan ja joka tekee tuollaisen "arvion" vain siksi, että luultavasti ei kestä sitä, että meillä on pääministerinä nuori nainen, joka ei vähästä hetkahda.

Törkeää suorastaan.
No mutta kun siellä eduskunnassakin on aina ollut monta lääkäriä vaikka kuinka olis kamala pula jossakin😷😷😷😷😷😷😷😷
ja Lääkäriliiton johdossa on jo vuosia ollut psykiatri.💉💫😴
 
vierailija
IL:

"Sanna Marinilta ei ole laskutettu lainkaan yksityistilaisuuksien kuluja – pikkutuntien bileistä ei ilmoitusta
Valtioneuvoston kanslian mukaan pääministeri on sopinut turvajärjestelyistä ainoastaan kahden yksityistilaisuuden osalta. Mitään Marinilta laskutettavia kuluja tilaisuuksista ei ole kanslian mukaan syntynyt.
Pääministeri Sanna Marinin ei kommentoi, miksi valtio ole laskuttanut häneltä mitään Kesärannan yksityistilaisuuksien kustannuksista. Kesärannan käyttöä koskevien ohjeiden mukaan yksityistilaisuuksien kulut laskutetaan pääministeriltä."
 
vierailija
Lukekaa Iltalehdestä uusimmasta kohusta minkä Sanna on saanut aikaan.

:eek:
 
vierailija
Ai juu, niinpä olikin.

Kiva kun laitoit linkin.
Katsoin uudestaan häpeä-keskustelun youtubesta. Minja Koskelan uusin kirja Äidiksi tuleminen kertoo hiljaisuuden taakasta.
Luultavasti Sanna Marinin arvostelijat purkavat häpeän tunteitaan.
 
Ehkä Sannan henkinen jaksaminen vaatii jatkuvaa biletystä... :unsure:
Juu. Sanna ja sen fetapiirakka on muuten samanlaiset:

Monipuolinen eli kaikkea löytyy siitä, trendikäs, sopii joka kansalaiselle...

.....mutta jotain jää puuttumaan.
 

Yhteistyössä