Tämä on aivan ihana porkkanakakku ja helppo! Tee tuplana, niin saat pellillisen...
1dl suolapähkinöitä Pinnalle:
5dl hienojakoista porkkanaraastetta 200g tuorejuustoa (naturell)
1dl ananasmurskaa 3dl tomusokeria
2dl öljyä 2tl vaniljasokeria
3 munaa
5dl vehnäjauhoja
3dl sokeria
3tl leivinjauhetta
2tl kanelia
ripaus suolaa (jos ei käytä pähkinöitä)
Voitele vuoka (miel. irtoreunainen). Murskaa suolapähkinät.
Sekoita pähkinämurska, porkkanaraaste, ananakset, öljy ja munat kulhossa.
Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää seos muuhun taikinaan.
Kaada taikina vuokaan ja paista kakkua uunin alaritilätasossa 175 asteessa noin tunti. Jäähdytä kakku hyvin.
Sekoita kuorruteainekset keskenään ja levitä kakun pinnalle.
Voit tehdä kakun ilman suolapähkinöitä.