Poliusi epäilee Pekka Haavistoa kahdesta rikoksesta - syyteharkinta käynnissä

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
IS:

"Seiska: Ulkoministeri Haavistoa epäillään kahdesta liikenneturvallisuuden vaarantamisesta – ministeri IS:lle: ”Siihen ei ole minkäänlaista kommenttia”
Ulkoministerin liikennetörttöily on edennyt syyteharkintaan, kertoo Seiska.


Heidi Vaalisto

25.2. 20:45
Ulkoministeri Pekka Haavisto (vihr) on vaitonainen hänen kohdistuvista epäilyistä, jotka liittyvät liikenneturvallisuuden vaarantamiseen.

Haavistoa epäillään kahdesta liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, kertoo Seiska. Lehden mukaan asia on edennyt syyteharkintaan.

Olette epäiltynä kahdesta liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, miten kommentoitte?

– Siihen ei ole minkäänlaista kommenttia, Haavisto vastaa Ilta-Sanomille.

Onko teille tullut tietoa, että asia on edennyt syyteharkintaan?

– Ei mitään kommenttia, Haavisto vastaa.

Seiska julkaisi tammikuussa paparazzin ottaman videon ulkoministerin kurvailusta Kruununhaassa. Ajo on kuvattu 18. joulukuuta.

Lehden mukaan Haavisto rikkoi tieliikennelakia kolme kertaa minuutin aikana.


Videolla näkyy, miten Haavisto ajoi Mitsubishillaan Kruununhaan kaduilla.


Kirkkokadun ja Mariankadun risteyksessä hän osui suojatielle. Hän kaasutti, vaikka jalankulkija oli tulossa suojatielle.


Toisen suojatien Haavisto ylitti Mariankadulta pysähtymättä, vaikka suojatien eteen oli pysäköity punainen pakettiauto.


Lopuksi Haavisto pysähtyi Aleksanterinkadulle Valtioneuvoston linnan viereen. Paikalla on liikennemerkki, jonka mukaan pysähtyminen on tuossa kohtaa kielletty.

Aluesyyttäjä Kaisa Ahla sanoo Iltalehdelle, että hän pyrkii tekemään syyteharkinnan tavallista nopeammassa aikataulussa, ehkä vielä kevättalven aikana.

Epäillyt teot liittyvät suojatiekäyttäytymiseen.

Ahla sanoo lehdelle, että hän voi nostaa syytteen myös toisesta epäillystä vaarantamisesta, ei välttämättä molemmista. Molemmat rikosnimikkeet koskevat yhtä ja samaa lyhyttä ajoa."
 
vierailija
Onhan tämä Pekka oikea pahuuden ruumillistuma. Hyvä, että hyveellisten ihmisten lehti, Seiska, paljastaa näitä kamaluuksia.

Älkää nyt vaan antako ääniänni tölläisille moraalisesti rappeutuneille ihmisille!
 
vierailija
Keskitytään kyllä todella oleelliseen taas Pekka Haaviston suhteen.

Monilla on ns. "pahojakin syntejä", mutta mun mielestä nää Haaviston "synnit" eivät kyllä ole pahimmasta päästä. Jos tämmösiin keskitytään, niin jää kyllä isot asiat huomioimatta.

Siihen en siis ota kantaa, että onko hänen poliittinen agenda hyväksi vai haitaksi Suomelle. Siitä voi keskustella, mutta isossa kuvassa tämä tai edes se Al-Hol ei ole iso asia.
 
vierailija
Miten kommentoit nyt näitä viimeksi tulleita tietoja?
Olisi mielenkiintoista kuulla.

Mutta täällä kuten somessa on näitä ns. haaskalintuja, jotka keskittyvät vain pahan levittämiseen ja useimmiten valheiden avulla. Jotkut hyötyvät siitä rahallisesti tai muutoin, toiset taas.. en osaa sanoa, purkavat omia traumojaan muualle. Sitä kutsutaan psykologiassa projisoinniksi.
 

Yhteistyössä