"Poliitikkojen keskuudessa on kehittynyt uhriutumiskulttuuri, jossa mikä tahansa omaan toimintaan kohdistuva kritiikki tulkitaan epäasialliseksi"

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
"Perussuomalaisten kansanedustajat Jussi Halla-aho ja Jani Mäkelä toppuuttelevat väitteitä poliitikkoihin kohdistuvasta informaatiovaikuttamisesta. – Avautumisia tehneet kansanedustajat ovat todennäköisesti vain kokeneet kansalaispalautteen EU-elvytyspaketista kiusalliseksi, Mäkelä toteaa."

 
vierailija
"Esimerkiksi sähkötupakasta, turkistarhauksesta sekä vene- ja moottoripyöräverosta tuli aikanaan hyvinkin paljon palautetta. En siis näe palautteen määrää mitenkään poikkeuksellisena. Pidänkin melko tarkoitushakuisena tämän palautteen leimaamista trollaamiseksi tai informaatiovaikuttamiseksi."

Juuri näinhän se menee. On niin helppoa mennä sen informaatiovaikuttamisen taakse ja saa vielä kerättyä ilmaisia uhripisteitä. Ihan kuin Suomen viisimiljoonaisesta kansasta ei riittäisi muutamaa tuhatta ihmistä lähettämään massapostilla haistattelua kansanedustajille kun on näinkin tärkeä asia kyseessä ja niinkin törkeä takinkääntö kuin Kokoomuksella.
 

Yhteistyössä