Poliisin korruptio Suomessa

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Poliisin rikollisuus Suomessa on suurempaa kuin Italian mafia. Vaan murto-osa poliisin rikollisuudesta on paljastunut Suomessa. Siinä on mukana poliitikot, monet muut viranomaiset sekä ammattikunnat joita poliisi pakottaa rikollisuuteen.
 
vierailija
Nyt paljastui sitten seuraavaksi poliisien yhteydet äärioikeistoliikkeisiin. Oli se tosin odotettavissa, kun kuitenkin puhutaan järjestäytyneestä rikollisryhmästä.
 
vierailija
Tämä poliisi on Suomessa nykyään kaikinpuolin sairain järjestäytynyt rikollisryhmä, joka tekee rikoksia laidasta laitaan. Tuskin menee monia vuosia, ennen kun tämä rikollisjengi joudutaan lopettamaan kokonaan. Sinä päivänä ehkä korruptiokin vähenee huomattavasti Suomessa muissa organisaatioissa ja virastoissa?
 
vierailija
Onko missään muussa maassa maailmassa yhtä rikollista poliisia kuin suomessa?
Ihan itseaiheutettua poliisin huono maine Suomessa on nykyään. Kannattaisi miettiä ennen kun siirtyy tekemään rikoksia. Eikä nämä rikolliset henkilöt tässä organisaatiossa lopeta rikosten tekemistä, ennen kun istuvat vankilassa. Sinne tulisikin ruuhkaa jos kaikki rikokset kerralla paljastuisi.
 
vierailija
Tällaiseksi tämä on suomessa mennyt. Poliisit tekevät rikoksia niin kauan kun siihen on mahdollisuus, eikä saamattomat henkilöt ministeriöissä osaa tehdä asioille mitään. Luulisi että herätyskellot olisi soineet jo kauan sitten, mutta tärkeämpää tuntuu olevan saada kannabis lailliseksi, kuin tehdä jotain poliisin järkyttävälle rikollisuudelle.
 

Yhteistyössä