Poliisin korruptio Suomessa

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Miten kukaan enää luottaa poliisiin, kun nämä istuvat oikeussaleissa valehtelemassa? Se on tullu selvästi esiin Jari Aarnion tapauksissa. Tälläkin viikolla yksi poliisi sai taas tuomion. Tämähän on pahempaa kuin Italian mafia mitä poliisit täällä puuhaa.
 
vierailija
Miten voi jatkuvasti olla uutisissa että joku poliisi on tehnyt rikoksia? On tainnut tulla selväksi mihin toimintaan tämä organisaatio perustuu. Kaikki ei tietenkään jää kiinni rikoksista.
 
vierailija
Kieltämättä vähän kun tutkii huomaa että poliisi on nykyään täysin korruptoitunut ja tekee jatkuvasti rikoksia. Nyt asioita paljastuu, niin voi helposti päätellä että tämä meno on jatkunut varmasti läpi historian.
 
vierailija
Pitääkö poliisin rikollisuudesta syyttää suoraan sisäministeriötä, kun ovat vuosien aikana olleet niin ammattitaidottomia että ovat mahdollistaneet tämän poliisin järjettömän rikollisuuden?
 
vierailija
Hassu juttu mutta suomessa on tietyt ammattikunnan edustajat, jotka ovat akvaariossa koko ajan. Poliisit, puolustusvoimien kapiaiset, vartijat ja poliitikot. Insinööreistä, papeista, lääkäreistä, arkkitehdeistä, ahtaajista, sähköasentajista jne ei puhuta mitään kuinka korruptoituneita, juoppoja, väkivaltaisia.... heistä joku on. Täytyy muistaa että jokaisen virkavaatteen sisällä on inhimillinen ihminen, joka tekee virheitä siinä missä me täydelliset ihmisetkin.
 
vierailija
Poliisin rikollisuus on räjähtänyt täysin käsiin, ja silti jää suurin osa rikoksista paljastumatta. Korruptiota on kaikkialla, mikä se tämä sellainen maailman onnellisin maa on?
 
vierailija
Mitä nyt voiskaan odottaa tältä rikollisjengiltä...taas oli uutisissa poliisi joka jäi kiinni huumekaupoista, ja toinenkin uutinen että epäiltiin poliisia katiska-vyyhdin huumebisneksistä. Se oli varmaan sit peittäny jälkensä paremmin kun Jari Aarnio jos ei lopulta löytyny tarpeeksi todisteita.
 
vierailija
Kannattaa varmasti vältellä liikkumista tämän järjestäytyneen rikollisjengin kerhotilan läheisyydessä, ettei puhelimen yhteysten kautta kävellä sisälle puhelimeen, jonka jälkeen alkaa tämän organisaation häirinnät jokaiseen laitteeseen...
 
vierailija
Ei ole tällaisilla rikollisilla paljon elämää, muuta kun istua muna kädessä hakkeroimassa ihmisten laitteita. Ei mikään ihme ettei ole naisystäviä, kun mielummin runkkaa samalla kun hakkeroi ihmisten laitteiden kameroita. Isätkään ei halunnut polkeä näitä säälittäviä rikollisia kun ne oli lapsia, että tuskin ovat edes päässeet poikuudesta vieläkään eroon...
 
vierailija
Hakkerit on aina ollu niitä säälittävimpiä rikollisia. Kun tällainen rikollinen on kaikenlisäksi poliisi, olisi ainoa oikea rangaistus ottaa takaisin tuomioihin kuolemanrangaistukset. Pyövelin paikalle olisi aikamoinen jono vapaaehtoisia, jotka ovat joutuneet tämän rikollisjärjestön rikosten uhriksi.
 
vierailija
Miksi hakea ensin poliisiksi ja sitten alkaa tehdä rikoksia? Eikö voisi suoraan vaan tehdä rikoksia, vai onko siinä pienempi kiinnijäämisriski kun poliisina tekee rikoksia?
 
vierailija
Tutkija osasi kertoa jo 2000-luvun alussa helsingin sanomissa, että poliisin rikollisuus on Suomessa arkipäivää. Silti kukaan ei tehnyt mitään, ja poliisijohtajat teki huumebisneksiä ja muut poliisit muita rikoksia. Sama meno jatkuu edelleen, ja tulee jatkumaan aina niin kauan kun tämän organisaation annetaan pyörittää toimintaa jos ei lopulta määrätä lakkautettavaksi.
 
vierailija
Olisi kyllä parasta laittaa näitä Suomen poliisin rikollisia henkilöitä Navalnyin kanssa samalle kidutusleirille, ja herättää näitä 10 minuutin välein varmuuden vuoksi 8 tuntia yössä, tarkistamaan ettei ole mitään älypuhelimia lähellä mistä voisi saada voimakasta säteilyä tai muuta haittaa. Vankeusleirin piduudeksi voisi hyvin olla sopiva sellaiset 50 vuotta, ellei psyyke anna alennusta lopettaa sitä paljon ennen sitä.
 
vierailija
Poliisit on jatkuvasti syytteessä rikoksista, mutta harva tapaus tulee silti esille järkyttävän korruption takia. Lopetettava tällainen rikollisjärjestö kuuluisi.
 

Yhteistyössä