Poliisin korruptio Suomessa

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Porvoon rikollisessa poliisissa osataan käydä ihmisten kotona varastamassa vanhoja palkkalaskelmia, kun tilaa pankista tiliotteet kymmenisen vuotta taaksepäin, selvittääkseen tarkan päivämäärän jolloin on joutunut osallistumaan poliisin rikollisuuteen toimittamalla huumetynnyriä poliisipäälliköille.

Näin toimii vain ja ainoastaan järjestäytynyt ja kaikesta säälittävin rikollisuus Suomessa!
 
vierailija
Kauan meni ennen kun poliisi sai tuomion murhastakin, vaikka melkein kaikista muista rikosnimikkeistä oli jo tullut tuomioita. Valitettavasti poliisien tekemät rikokset paljastuu vain todella harvoin.
 
vierailija
Poliisilla ei oikein mikään kestä päivänvaloa, kertoo jo sekin millainen määrä poliisien tekemiä rikoksia jatkuvasti paljastuu vaikka henkilökuntaa on vain reilut 7000. Vielä kun pitää mielessä kuinka epätodennäköistä on että poliisin rikos paljastuu, kun pääsääntöisesti korruptio ym. asiat estää totuuden esille tulemista.

Ei voi edes puhua kansalaisten vainoamisesta nykypäivänä, kun älypuhelimia ja tietokoneita hakkeroidaan täysin mielivaltaisesti vain jos asut esimerkiksi samassa talossa tai naapurissa jonkun henkilön lähellä jota poliisi seuraa ja sinun internetyhteydet pääsee riittävän lähelle kun hypitään sisälle ja ulos kaikkeen mikä on lähellä. Se on pääosin häirintää eikä vainoamista, kun laitteiden toiminta muuttuu kun niitä ei ole suunniteltu hakkerointiin. Sisäministeriö voi katsoa itseään peiliin ja kysellä miksi niin moni nykyään "maalittaa" poliiseja. Koska poliisi häiriköi ihmisiä näillä käytännössä laittomilla asioilla joihin kuitenkin periaatteessa sisäministerit ovat antaneet luvan ymmärtämättä yhtään mitään millaisia rikoksia poliisi niillä tekee. Tekisivät toki muutenkin ilman lupaa kuten kaikkia muitakin rikoksia, mutta sisäministerit kannattaisi tutkia vähän mitä ovat saaneet aikaiseksi antamalla poliisille lisää ja lisää valtuuksia ymmärtämättä että ne menevät suoraan järjestäytyneelle rikollisryhmälle. Ehkä se päivä vielä tulee kun sisäminsterit joutuvat itse poliisin elektronisen härinnän uhriksi, niin ehkä silmät avautuisi 2021-luvulle, jaja millainen säälittävä rikollisorganisaatio poliisi nykyään on Suomessa.
 
vierailija
Poliisin rikollisuus on tosiaan mennyt sairaaksi. Jos vähänkään penkoo poliisien tekemiä rikoksia, niin huomaa aika nopeasti millaisesta rikollisryhmästä on kyse. Vaikka siellä joukossa on niitä jotka uskaltavat joskus paljastaa toisten poliisien rikoksia, usein se on kuitenkin muut kuin poliisit jotka puuttuvat rikoksiin. Poliisit ovat nyt viime vuosina jääneet kiinni sankioin joukoin kun ovat todistajina valehdelleet oikeudessa. Näin syyttömiä on aivan varmasti saanut tuomioita. Sairas organisaatio, muuta ei voi sanoa.
 
vierailija
Aika hurjaa et poliisit istuu oikeussaleissa jatkuvasti valehtelemassa todistajina. Ja telekuuntelulupia on usein haettu käräjäoikeudelta keksityillä syillä. Tämähän on pahempaa rikollisuutta kun mafia mitä poliisi harrastaa.
 

Yhteistyössä