Poliisi jäljittää kierrätykseen syyllistyneitä

Yksityisten ihmisten ideoima kierrätys ei kelpaa valtiolle, vaan kierrättäjiä jahdataan!Vietnamin poliisi on takavarikoinut yli 300 000 käytettyä kondomia, jotka oli puhdistettu ja tarkoitettu myytäväksi uusina, kertoo valtion media.
Poliisi teki viime viikonloppuna ratsian maan eteläosassa lähellä Ho Chi Minh Citya sijaitsevaan tehtaaseen paikalliselta asukkaalta saamansa vihjeen perusteella.
Vietnamin television VTV:n julkaisemissa kuvissa näkyy varaston lattialla olevia suuria säkkejä, jotka ovat täynnä käytettyjä ehkäisyvälineitä. Poliisin mukaan säkit painoivat yhteensä yli 360 kiloa.
Valtion omistaman Tuoi Tre -sanomalehden mukaan tapauksen tutkintaan osallistunut tarkastaja kertoi, että varaston omistava 34-vuotias nainen tunnusti, että he olivat ostaneet käytettyjä kondomeja Binh Duongin maakunnassa asuvalta mieheltä.
Nainen kertoi, että ensin käytetyt kondomit pestiin, sitten ne muotoiltiin uudelleen ja lopuksi pakattiin muovipakkauksiin. Vietnamin poliisi jäljittää muita operaatioon osallistuneita henkilöitä.


 
vierailija
Tuntuu käsittämättömältä miten tuo voi olla kannattavaa. Kondomien tekeminen on saatu hiottua niin viimeisen päälle tehokkaaksi operaatioksi, että niitä saa tukusta ihan muutamalla sentillä kpl. Ja siinäkin on siis jo valmistajan kate sisäänleivottuna.
 

Yhteistyössä