Pojalle 2,5v joululahjavinkkiä kaivataan

  • Viestiketjun aloittaja jelp
  • Ensimmäinen viesti
jelp
Tytölle on helppo ostaa kun jo itse osaa toivoa (6v) ja löytyy vaikka mitä ponia ja nukkea ja nallea mutta mitäs pojalle? Mistä teidän pojat tykkäs tuon ikäisenä? Autot tietysti aina ykkösiä mutta pikkuautojakin on jo kasapäin.

Heitelkää vinkkiä, pliis!
 
No meillä ei oo poikaa mutta miten ois puuha pete hahmoja, löytyy myös lego rakennus sarjoja tosta aiheesta ton ikäselle!
Sitte sellanen sisälle laitettava teltta, on monia aiheita.
Ihan perus piirustus välineet/ muovailu vermeet on kans kivoja =)
 
mun on nyt ihan pakko kysyy et kiinnostaako muitten poikia oikeesti aina vaan ne autot? meidän jätkällä on varmaan puol miljoonaa biiliä tuolla eikä niillä oikein ikinä leiki. sillon tällön ottaa jonkun poliisi auton ja menee sen kans ympäriinsä huutaen piipaata ja sellasen "itseajettavan" auton kans painaa ympäri kämppää mut muuten ei autot vaan kiinnosta. siksi ostettiinki hänel nyt joululahjaks kassakone kun tykkäs serkun luona niin kovasti sillä leikkiä :LOL: lisäks meinattiin sellasta lasten imuria kun innostuu aina tosta oikeesta niin kovasti. eli me ostellaan "tyttöjen" leluja meidän pojalle. mahtaako iskeä joku identiteetti kriisi josain vaiheessa.. :LOL: :LOL:

ja toi teltta juttu on hyvä idea! me varmaan saadaanki siskolta yks teltta ni on pojalla sitte kunnon majakin tuolla. ei tartte aina mennä peiton alle piiloon. =) <br><br>
 
Meillä on n. 2 v 2 kk poika ja kaikki moottoriajoneuvot on aina yhtä mieluisia leluja ja todellakin leikkii niillä koko ajan. Kiinnostus on alkanut jo todella pienestä eikä autoja todellakaan ole tuputettu hänelle.

Katselee myös mielellään DVD:tä, joista suosikkeja ovat Tomi Traktori, Tuomas Veturi ja Puuha-Pete. Nyt saakin lahjaksi Cars-DVD:n sekä 3 Tuomas Veturi DVD:tä. Noissa on ikäsuositus kylläkin 3 v, mut en ole kyllä todennut niissä mitään sellaista mitä parivuotiaskaan ei voisi katsoa.

Saa myös lahjaksi Tuomas Veturi-legoja ja Tomi Traktori-hahmoja.
 
meillä
Meidän pojan suosikkeja ovat:

Autot, traktorit, lentokoneet, bussit jne. Niillä leikkii kovasti. Tykkää myös magneettipiirrustaulustaan. Palapelit myös kiinnostavat ja kirjat. Tomi traktori hahmoineen on suuri suosikki, kuten myös Brion junarata. Legoista myös tykkää. Rattikelkka lumilla on ihan ehdoton.

Jouluksi saa mm. Puuha Pete legoja, kassakoneen, tukkirekan (EMEKIN iso).
 

Yhteistyössä