Poikuus

  • Viestiketjun aloittaja Jatta_
  • Ensimmäinen viesti
Jatta_
Olen Jatta, ranskan opettaja Turusta. En ole koskaan mennyt naimisiin, eikä minulla ole lapsia. Miehiä minulla on kuitenkin ollut leegio. Opiskelin nuoruudessani Pariisissa, jossa omaksuin paikallisten liberaalin seksuaalimoraalin. Ja ne miehet! Oleskelin kaupungissa Ranskan valtion stipendin turvin, joten minun olisi pitänyt opiskella tiiviisti ranskan kielen saloja. Vaaleaverikkönä sain kuitenkin paljon huomioita miehiltä, jotka tarjosivat minulle kuohuvaa latinalaiskorttelin katukahviloissa. Näillä treffeillä tunsin syyllisyyttä siitä, etten istunut luennolla kuuntelemassa Voltairesta ja muista Ranskan kirjallisuuden jättiläisistä. Saatoinpa pikkuhiprakassa lähteä kavaljeerini mukaan tuntihotelliin, mutta ei niistä visiiteistä sen enempää.
Viime keväänä olin rättiväsynyt rankan lukuvuoden jälkeen. Minulla on ollut tapana pidentää Suomen lyhyttä kesää matkoilla etelän aurinkoon touko- ja syyskuussa. Tänä vuonna olin saanut puhunut itselleni halvan matkan Kreikan saaristoon, Mykonokselle. En ollut koskaan käynyt tällä saarella, vaikka muuten Välimeren alue onkin suosikkini ja olen kantanut loputtoman määrän rahaa muihin Etelä-Euroopan rantakohteisiin.
Matkaseuranani minulla oli ystävättäreni Ridu. Hänkin arvostaa etelän miehiä, jotka eivät ole niin yhdyntäkeskeisiä kuin jukolan jussit. Ridu rakastaa suudella läpi yön miehen kanssa, ja sitten hän lepää päivän jatkaakseen lemmenleikkejä taas seuraavana yönä. Itse aktiin hän antautuu vasta loppulomasta. Ridu sanoo käyvänsä aivan kuumana sitten, kun hän lopulta antaa miehelle rakoaan, sillä uuninpesä on hyvin lämmitetty. Tänä vuonakaan Ridu ei aikaillut vaan ryhtyi suhteeseen paikallisen arkkitehdin kanssa, joka suunnittelee taloja turistien käyttöön Mykoknoksen valkoiseksi kalkittuun vanhaan kaupunkiin. Ridu muistelee edelleen näin syksystä hekumallista lomaansa kreikkalaisen miehen käsivarsilla. Mies oli intoutunut nuolemaan Ridua tuntikausia ja tämä oli lauennut pitkissä sarjoissa. Pohjan pojat eivät moiseen pysty!
Itse olen kiinnostunut nuorista, vähän feminiinisistä pojista. Työssäni kohtaan nuoria, joten tunnen heidän maailmaansa ja osaan käyttäytyä luontevasti heidän seurassaan. Viisikymppiseni on jo juhlittu pari vuotta sitten, mutta minulla on Turussa 30-vuotias poikaystävä, Jarde. Hän on ihan seko, joten riitelemme paljon. Ikäiselleni naiselle Jarde on kuitenkin nuori kumppani, joten kestän konfliktimme ja hänen kommunisminsa. En nyt kuitenkaan avaudu tässä enempää suhteestani häneen.
Olimme olleet Mykonoksella jo muutaman päivän, kävelimme vanhassa kaupungissa iltaruokapaikkaa etsimässä. Kaupungin kansainvälisessä väentungoksessa meitä puhutteli suomeksi nuori poika, joka kertoi olevansa ensimmäiselle Interrail-matkallaan. Häntä ilahdutti kovasti, että saattoi puhua vähän suomea. Pojalla oli silmissään orpo katse lapsen eksyneen, sillä hän oli ensikertaa ulkomailla, suuressa maailmassa. Kundi oli ihan kivan näköinen, mutta jotenkin resuinen, eikä parturikaan olisi tehnyt pahaa. Hänellä oli kuitenkin hyvin aistillinen suu, joka jäi mieleeni.
Seuraavana aamuna otin tapani mukaan satamasta veneen uimarannalle. Ridu jäi nukkumaan huoneeseensa uupuneena yön rasituksista. Tarkoituksenani oli jäädä pois kyydistä jo ensimmäisellä rannalla, mutta huomasin veneessä suomalaispojan edelliseltä illalta. Ajattelin koettaa onneani hänen suhteensa. Lomillani minulla on ollut aina jotain säpinää, sillä rakastan fyysistä rakkautta. Tarjoilijapojat ovat olleet suosikkejani. Heidän huomion saa helposti ylisuurilla juomarahoilla, ja siitä se homma yleensä lähtee pelittämään. Voi niitä öitä, joita olen heidän kanssaan viettänyt.
Suomipoika jäi pois veneestä Super paradise -rannalla. Ja minä menin perään. Tervehdin häntä sanoen, etten lainkaan tiedä, miksi olen tässä, että edellinen pysäkki oli mennyt jotenkin liian nopeasti ohi. Poika oli ilahtunut, kun sai seuraa. Etsimme itsellemme rauhallisen kohdan rannalta, joka muuten oli suunnattu nudisteille. Kundi ei aikaillut vaateista kuoriutuessaan, joten kohta saatoin ihastella hänen alastonta vartaloaan. Hän oli laiha mutta samalla lihaksikas. Kalu näytti lepotilassa pieneltä, mutta eihän niistä koskaan tiedä… Riisuin itseni, mutta jätin jalkaani pikkuhousut.
Rannalla juttelimme niitä näitä. Sain tietää, että pojun nimi oli Eki ja että hän oli ollut reissussa kaverinsa kanssa. Kundit olivat riitautuneet jonkin typerän asian takia Ateenassa. Eki oli päättänyt lähteä saareen, ja Keke oli jäänyt Ateenaan, jossa hänellä oli jotakin säätöä. Minä kerroin Ekille matkoistani Välimeren rantakohteisiin.
Aika kului kuin siivillä. Iltapäivästä pyysin Ekin mukaani rantaravintolaan lounaalle. Sanoin hänelle, että tarjoan, että olen itsekin matkustanut nuoruudessani vähällä rahalla Euroopassa. Tarjoamalla lounaan sain pojan myös koukkuuni: hän jäi minulle ikään kuin jotakin velkaa. Eki söi hyvällä ruokahalulla, mitä oli ilo katsella. Ruuan kanssa joimme retsinaa ja ehkä vähän humalluimme. Iltapäivän vietimme auringossa. Juttelimme ja kävimme välillä meressä. Joskus viiden aikaan otimme veneen takaisin kaupunkiin. Sovin Ekin kanssa tapaamisen kaupungille illaksi; lupasin viedä hänet syömään.
Huoneellani tein kaikkeni, jotta näyttäisin nuorelta ja haluttavalta. Eki oli saanut minut täyteen kiimaan! Koskin simpukkaani, mutten hieronut itseäni huipulle. Eki saisi antaa minulle tyydytyksen. Halusin häntä, halusin takaisin nuoruuteeni. Tahdoin olla kuin Eki: nuori, vapaa ja koko elämä vielä edessä!
Tapasin uuden tuttavani sovitussa paikassa kaupungilla. Söimme hyvin ja minä maksoin. Illallisen jälkeen istuimme rantakahvilassa. Juttelimme, ja sitten sanoi Ekille: ”Suutele minua!” Poika totteli. Suudelma oli arka, hapuileva. En tuntenut kipinöintiä alapäässäni. Vetäydyin pois suudelmasta ja totesin Ekille hänen suutelutaitojensa olevan puutteellisia. Yritimme uudestaan. Nyt suuteleminen sujui paremmin. Tunsin, kuinka vulvani täyttyi kosteudella. Voi kuinka halusin tuota poikaa! Eki ei ollut kovin päämäärätietoinen, hän sanoi toisin, että hänellä oli housuissa sykkinyt suudellessamme. Eki kuitenkin nousi, toivotti minulle hyvää yötä ja hävisi hotelilleen.
Istuin vielä hetken kahvilassa. Sitten maksoin ja otin taksin hotelilleni. Huoneessani en enää kestänyt vaan sormetin itseni taivaisiin ajatellen Ekin huulia, vartaloa ja erektiota, jonka olin aistinut hänen shortseissaan. Kalu oli vaikuttanut suurelta. Nukahdin tyydyttyneenä mutta en tyydytettynä.
Seuraavaksi päiväksi olin sopinut Ekin kanssa treffit rannalle. Päivä kului samoissa merkeissä kuin edeltäjänsä. Emme suudelleet rannalla, mutta katselin Ekin nuorta vartaloa koko päivän, ja tavarani oli märkä, niin märkä… Rannalla sovimme tapaamisen kaupungille illaksi.
Kreikassa oli tuona päivänä vaalit, joten alkoholin myynti oli kielletty ja ravintolat kiinni. Sain kuitenkin keploteltua jotenkin pullon valkoviiniä tiskin alta eräästä suljetusta ravintolasta. Tänä iltana halusin tulla nussituksi. Olin tulessa! Tapsin Ekin sovitussa paikassa ja kerroin hänelle vaaleista ja valkoviinipullosta. Löysimme kaupungin sokkeloista rauhallisen paikan, jossa ei liikkunut muita ihmisiä. Koska ravinolat olivat suljettuja, kadut olivat autioita.
Joimme viiniä, juovuimme, juttelimme ja suutelimme, mutta nyt en tyytyisi pelkkää suudelmaan. Aikamme suudeltuamme tunnustelin Ekin etumusta, jossa oli lupaava kohouma. Hivutin käteni hänen shortsiensa sisään ja tunnustelin pojan kovaa kalua. Se oli pitkä ja paksu, terska kuin tomaatti. Mikä Herkku! Kumarruin ottamaan Ekin kalun suuhuni. Maistoin kyrvässä vielä meren suolan ja hänen nuoren kiimalimansa. Pikkuhousuni olivat aivan märät. Halusin tuota munaa. Olen nähnyt monta mutteria, mutta Ekin vehje oli näkemistäni värkeistä kaunein. Poikaparka oli ollut pitkään puutteessa, tai häntä jännitti tilanne. Ehkä huuleni tekivät hänelle liian hyvää. Tunsin Ekin pulppuavan sykähdellen suuhuni. Spermaa tuli paljon, ja se oli makeaa niin, kuin nuoren pojan sperma vain voi olla. Pyrin saamaan suuhuni ja nielemään mahdollisimman paljon tätä nektaria.
Minä olin aivan märkä, mutta Eki vetäytyi pyyhkimään kaluaan. Olin pettynyt, olin tulessa. Kun Eki oli saanut siivottua sotkunsa, joimme lisää viiniä. Ajattelin, että tämä oli tässä, että omat sormet saisivat hoitaa minut huipulle tänäkin iltana. Eki halusi kuitenkin vielä suudella kanssani. Ja nuori kun oli, näin hänen kalunsa sykähtelevän taas pystyyn. Näky ilahdutti minua. Jatkoimme suutelua. Heitin pikkuhousuni vaivihkaa pois ja ohjasin Ekin käden riemurasialleni, joka oli aivan märkä. Kosteuta valui reisilleni, kaikkialle. Olin auki, olin valmis! Eki tunnusteli haparoivin käsin alapäätäni, löysi aukkoni, työnsi etusormensa sisääni ja hyväili minua. Se oli liikaa. Laukesin raskaasti huohottaen. En kuitenkaan tyytyisi tähän.
Suutelin Ekin aistillisia huulia ja tunnustelin hänen paksua, suonikasta kaluaan, josta valui touhutippoja. Kumarruin ja otin kyrvän uudestaan suuhuni. Sain jälleen maistaa suolan maun. Imin Ekin herkkutattia ja sormetin samalla märkää rakoani. Tällä kertaa halusin tuntea tuon kalun syvällä sisälläni. Levitin sormillani turvonneita häpyhuulia. Eki kyllä mahtuisi sisääni, vaikka hänen mutterinsa olikin niin paksu.
Kävin makuulle ja ohjasin Ekin takaapäin pesääni. Hän työnsi munallaan pari haparoivaa työntöä, mutta alkoi sitten saada jutun juonesta kiinni. Hän oli minussa! Tunsin sanoin kuvaamatonta nautintoa. Aistin hänen liikkeensä, painoin vastaan, olimme yhtä. Eki nopeutti tahtia, ja tunsin, kuinka uusi orgasmi kulki ylitseni. Olin yhtä Ekin, meren ja tähtitaivaan kanssa. Eki tikkasi menemään entistä kiivaammin, ja voi ei, taas orgasmiaalto ravisutti minua. Laukesin yhä uudelleen pitkänä sarjana. Sitten Ekiltäkin tuli; hän pääsi huipulle. Poika karjui lujaan ääneen, ja hänen kuuma spermansa täytti minut. Vähitellen Eki vetäytyi minusta, vaikka olisinkin halunnut pitää hänen kalunsa sisälläni ikuisuuden. Eki oli pitkään hiljaa ja sanoi siten, ettei hän olut koskaan aikaisemmin lauennut naisen sisään. Kokemus oli ollut ihmeellinen. ”Näin makeaako on naisen mesi?” hän kysyi.
Eki saattoi minut taksilla hotelille. Olin humalassa ja tapahtuneesta aivan sekaisin. Olin saanut viedä Ekin poikuuden. Sammalsin hänelle jotain noustessani taksista. En voinut viedä Ekiä huoneeseeni. Mitä muut hotellivieraat olisivat sanoneet aamiaisella?
Ekin lautta Ateenaan läksi seuraavana päivänä. Olin satamassa etsimässä häntä, mutten enää nähnyt miestä. Kostun vieläkin, kun ajattelen Ekiä ja hänen jumalaista kaluaan, nuoren miehen potenssia ja makeaa spermaansa. Olen kutsunut Ekin luokseni Turkuun…
 

Yhteistyössä