C
Couscous
Vieras
Onko täällä ketään kuka osaa loihtia näitä herkullisia ruokia tai olisiko antaa vinkkejä mistä löytyy hyviä ohjeita? Kiitoooos. 
Katso alla oleva video nähdäksesi, kuinka asennat sivustomme verkkosovellukseksi kotinäytöllesi.
Huomio: Tämä ominaisuus ei välttämättä ole käytettävissä kaikissa selaimissa.
Alkuperäinen kirjoittaja Couscous:Mielellään ihan jos löytyisi jotain simppeleitä reseptejä mitä voisi esimerkiksi tehdä jauhelihasta tai kanasta? Ja jotain suolasia piirakoita olisi ihana oppia tekemään. Mutta kun kaikkia niitä aineksia ei taida tavanmarketeista saada?
Alkuperäinen kirjoittaja A shadieeyah:Alkuperäinen kirjoittaja Couscous:Mielellään ihan jos löytyisi jotain simppeleitä reseptejä mitä voisi esimerkiksi tehdä jauhelihasta tai kanasta? Ja jotain suolasia piirakoita olisi ihana oppia tekemään. Mutta kun kaikkia niitä aineksia ei taida tavanmarketeista saada?
saa ei saa mut etnoista saa halvemmalla yleensä.
Asutko pääkaupunki seudulla? siellä on tosi paljon kauppoja esim itäkeskuksen takana olevassa ostarissa on yks, sit on ararat rice and food talvitiellä.
...pika resepti mitä mie yleensä teen..
ekana tomaatti kastike/liemi joka on tosi perusohje kaikkeen..
2sipulia pienen pienenä silppuna
2-3tomaattia kuorittuna,keski kanta pois ja silpuksi
1rkl tomaattipyrettä
valkosipulia pari
mustapippuria,paprikajauhetta,inkivääriä,kuminaa,korianteria ja persiljaa(kuivattuna tai tuoreena..tuoreena mieluiten etno kaupasta).
1liemikuutio
vettä n.5-7dl
eli sipulit kuullotetaan öljyssä,lisätään tomaatti silppu ja pyöritellään muutamia minuutteja. Lisätään pyre ja mausteet ja taas pyöritellään.
Sitten lisätään vesi ja liemikuutio...annetan hautua miedolla lämmöllä kunnes kastike sopivan paksuist(riippuen käyttötarkoitus).
tossa mausteiden jälkeen jos tehdään kana ruokaa niin lisätään 1sulatettu kokonainen broileri ja ruskistetaan kauttaaltaan ja lisätään vettä 5dl ensiksi ja annetaan kiehu puolisen tuntia..sitten uuniin 250astetta voidellaan kana kauttaaltaan ja annetaan ruskistua kunnolla.. sillä aikaa kattilassa olevaan liemeen lisätään sitruuna oliiveja ja annetaan olla 2sella kunnes kana valmis.
Tai jos tekee koivista ja haluaa porkkanoiden ja perunoiden kanssa niiin sitten laitetaan 10min kanan laiton jälkeen pilkotut vihannekset(porkkanat halki pysty suunnassa ja koverretaan ehdottomasti se sisus pois). annetaan kypsyä rauhassa.
Noi ruuat syödään yleensä leivällä..
Samalla tomaatti pohjalla voi tehdä naudasta,pavuista tai lampaasta..muistaa tarkistaa vaan veden määrän ettei se lopu ja kastike on sopivan notkeaa.
Jauhelihasta niin että 400g jauhelihaa kulhoon sinne sekaan mausteita(jokaista n.½tl )sekä tuoretta korianteria. Muussataan ilmat pois kunnolla.. huom EI kananmunaa eikä jauhoja.
Otetaan pieniä 1rkl kokoisia pullia ja heitetään kastikkeeseen(kastike on eka saanut kiehua 20min) kiehumaan n.20-30min..lisää vettä sopivasti