Pörssikurssit alamäessä Trumpin synkän puheen jälkeen

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Pörssikurssit alamäessä Trumpin synkän puheen jälkeen

Luvassa kovia aikoja Amerikassa ja muuallakin. Kiina sen sijaan toipuu ja rakentaa omaa suurta reaalitalouttaan. USA:n ja Britannian ym. anglosiionistinen imperiumi syöksykierteessä.


Kiinassa 1,386 miljardin asukkaan maassa koronaepidemian läpikäynti ei ollut edes vaihtoehto, vaan ainoastaan sen kuriinsaanti tarvittavilla toimilla. Myös Etelä-Korea ja Singapore ottivat tämän kurinalaisten aasialaisten strategian ohjenuoraksi.

Euroopassa ja USA:ssa anglosiionistinen uusliberalistinen finanssikapitaalikasvutalous ja globalistinen vapaa liikkuvuus sekä lässyn-lässyn johtaa siihen että koronavirusta ei bisneksen, sijoitusten, talouden, ja lyhytjänteisten kansalaisten takia saada nopeilla tiukoilla toimilla kuriin, vaan epidemia jyllää rajoittuneemmin mutta pidempään. Todennäköisesti joku pöljä bunkkereissa kyyhöttävien Björnin ja kapitalistikavereiden kehotuksesta avaa vielä yhteiskunnan joukkotoiminnot liian aikaisin ja saadaan uusi epidemia ja taas kuolleiden lisääntyessä tulee uusia rajoitustoimia.

Järkevintä olisi tehdä Kiinat ja laittaa korona ojoon kerralla ja valvoa tarkasti 2-3 viikon karanteenitoimilla maahantuloa pitkään. Matkailu ja turismi on moneksi vuodeksi mennyttä, mutta halutaanko lepsuilla toimilla tuhota myös muut alat?
 
Tiedän varmasti, että kurssin asettaminen on nyt hyvin vaikeaa, sillä ammattitaitoista ja pätevää apua todella tarvitaan. Mutta minua on auttanut paljon se, että olen löytänyt valuuttakurssit täältä Pörssikurssit pääasiassa hyvin nopeasti ja oikein, koska täällä on kuvattu vain nykyinen kurssi. Suosittelen siis kaikille, että tutustutte siihen. Toivottavasti siitä on hyötyä myös sinulle. Onnea ja menestystä.
 

Yhteistyössä