Piukka kysymys..

  • Viestiketjun aloittaja rairai
  • Ensimmäinen viesti
rairai
Vauveli syntyy alle kuukauden päästä ja sukset ovat menneet avomiehen kanssa niin ristiin että varmaan ero tulee ja pian. Niin ikävältä kun tuntuukin..

Ja se kysymys on siis tästä isyyden tunnustamisesta. Eli jos ei lastaan tunnusta niin onko silloin velvollinen avustamaankaan lapsen kasvatuksessa esim rahallisesti??

 
Jos mies ei isyyttä tunnusta, ei hän silloin ole velvollinen maksamaan mitään. Toisaalta hänellä ei silloin ole mitään oikeuksiakaan lapseen esim. tapaamisiin. Sinä voit kyllä vaatia isyyden selvitystä, lastenvalvoja kyllä selittää asiat sinulle. Itse aion vaatia selvitystä, vaikka isä ei sitä tällä hetkellä halua. Odotan jos hän muuttaa mielensä, koska viime aikoina on näyttänyt siltä, että vauva on alkanut häntä kiinnostaa, mutta papereihin hän ei nimeään halua laittaa. Jos ei mieli hänellä muutu ja tunnusta lasta vapaaehtoisesti, niin silloin aion vaatia testejä ja sitä kautta tunnustusta. Kaikki eivät tietenkään ole tästä asiasta sama mieltä, joten tee niinkuin on sinulle ja lapsellesi parhaaksi.
 

Yhteistyössä