Pitkät kilttimiehet ovat voittajia

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Taas kun puhutaan yleisellä tasolla ei ole mitään ongelmaa todeta, että älykkyys on voimakkaasti periytyvää. Mutta auta armias, jos otettaisiin mukaan keskusteluun älykkyyserot ihmisryhmien välillä, niin jo olisi joku dosentti selittämässä, että ei tällaisia eroja ole. Periytyvyys on johtanut ryhmien välisiin eroihin kaikissa muissa tapauksissa paitsi älykkyyden suhteen. Mutta hyvä että edes näin voidaan puhua asioista niin kuin ne ovat.
 
vierailija
Arvasin, kuka asiantuntija oli äänessä, ennenkuin katsoin sitä. Ihmeen paljon jälleen laittaa vastakkainasettelua aiheisiin.. Miehet muuttuvat feminiinisimmäksi... Siis miehisyyteen kuuluu sen mielestä saada lapsia monen kanssa.

Okei, mutta on vastakkaisiakin näkemyksiä olemassa. Eliö selviytyy, kun se alkaa tehdä yhteistyötä.
 
vierailija
Aika rohkee veto, suora viittaus säkkinaisiin ja geelarimiehiin :D


Tulevaisuuden ihmiset ovat uskonnollisempia ja vähemmän älykkäitä – koska nämä ihmiset lisääntyvät nyt, sanoo asiantuntija
 
vierailija
"Rantala kertoo, että tutkimusten mukaan keskipituutta hieman pidemmillä miehillä on eniten jälkeläisiä. Siksi pitkien miesten geenit tulevat yleistymään.

Samaan aikaan keskipituiset naiset lisääntyvät tehokkaimmin, joten naissukupuolen pituus ei tule Rantalan mukaan juuri muuttumaan.

– Sukupuolten väliset pituuserot tulevat kasvamaan tulevaisuudessa tämän myötä."


Eikö ne pituusgeenit ole aika lailla samat niin miehillä kuin naisillakin. Eli pitkät miehet saavat pitkiä tyttäriä ja lyhyet naiset lyhyitä poikia. Pitkät miehet/naiset ja lyhyet naiset/miehet saavat sitten keskenään lapsia siltä väliltä.
 
vierailija
Mites ne muiden uskontojen uskovaiset jotka palvovat mielikuvitusolentoja?
Samalla viivallahan nekin tietty

Taas joku, joka luulee olevansa älykäs siksi, että on mies/rikas/introvertti/ateisti/kissanomistaja/silmälasipäinen...
Hohhoijaa.
Älykkäät tietää että mielikuvitusolennot on aivot narikassa - porukan oma juttu :sneaky:
 

Yhteistyössä