pitkä lento-selviytymisvinkkejä 1v:n kanssa

Edessä on kohta pitkä 10 h lento 1,5 -vuotiaan kanssa.
Kyseessä on yölento joka ehkä helpottaa tilannetta mutta mitä muuta vinkkejä pienen kanssa lentävälle? Onko teillä ollut apuvälineitä lapsen nukuttamiseen kun sitä vauvankoria ei ole? Kaikki vinkit tervetulleita!
 
me ollaan matkustettu aika paljon lasten kanssa, 1 v 5 kk (6 krt lentokoneessa) ja 3 v (12 krt). Lentomatkalle kannattaa varata paljon kivaa tekemistä (mistä lapsi tykkää), meillä kirjat ja piirrustusvälineet olleet hyviä. Myös pieni naposteltava on hyvä tapa ollut rauhoittaa (maissinaksuja, muroja, rusinoita, näkkäriä) pienemmän on annettu juosta jonkin verran koneen käytävällä, silloin kun lentoemännät ei ole siinä kärryjen kanssa. Ja kannatta kysyä lähtöselvityksessä, saisiko sellaisen paikan, jossa viereinen paikka olisi tyhjä.
Hauskaa matkaa!!
 
Greippi
Palasimme juuri matkalta 1,5-vuotiaan kanssa. Lentoaika oli reilu 10 tuntia. Meilläkin toinen lento oli yölento, mutta poika nukkúi siitä vain 1,5 tuntia, vaikka oli oma paikka. Takaisin tullessa emme saaneet hänelle omaa paikkaa ja matka oli aika tuskainen.

Jos mahdollista, pyytäkään koneessa paikka ensimmäiseltä riviltä tai väliseinän kohdalta, niin lapsen ei tarvitse olla sylissä. Muuten matkustaminen on tosi tuskaista. Meillä poika ei halunnut edes kävellä käytävillä vaan halusi olla sylissä koko matkan.

Otin mukaan äp:n makuupussin ajatuksenani että poika nukkuu sen sisällä paremmin, mutta eipä siitä juuri iloa ollut. Peittoja on koneessakin.

Paljon tekemistä mukaan, uusia leluja ja naposteltavaa. Me otimme lennot survival-juttuna, joka kestää tietyn ajan ja sitten helpottaa...Jaksamisia: 1,5 v on tosi hankalassa iässä lentokumppaniksi.
 
voin sanoa,että ei ole äidille kiva matka(riippuu tietty äidistä ja lapsesta),meillä lennetty tosi paljon ja yksi hyvä keino havaittu hyväksi...osta uusi toooosi mielenkiintoinen lelu,jota lapsi tutkii monta "minuuttia" ja ne lentolehtiset siinä penkin edessä on halpa sekä hyvä keino rauhoittaa lapsi,kun luette sitä yhdessä ja katselette kuvia!Rauhallista matkaa teille
 

Yhteistyössä