Pitävätkö Vauva.av:n ketjun ällöttävät kertomukset kiinalaisista paikkansa?

vierailija
Mä en ole Trump-fani sanan varsinaisessa mielessä, mutta ei Trump täytä diktaattorin merkkejä. Voimakastahtoinen oli ja selkeästi tykkäsi tehdä päätöksiä, mutta kansalaisilla oli hyvinvointi ja vapaus niinkuin ennenkin.
No ei kai oo kun kerran maassa se vielä on ollut mahdotonta. Mutta kaikkensa teki, että maa suistuisi demokratian tieltä. Lietsoi vihaa ja valheita.

Uskomatonta, että demokratiaa ei sen vertaa arvosteta, että ollaan valmiita tuommoiseen se vaihtamaan.
 
Kiina ottaa maailmanherruuden ihan näillä näppäimillä. Etenkin kun USA suistuu sekasortoon 2024.

Kantsii varoo. Tämö se on se aito ulkoinen uhka.
Tämä artikkeli kannattaa lukea. Kiina on ihan nat_sivaltio. :eek:
Varsinkin nykypressan aikana se on luisunu elektroniseen diktatuuriin uiguureja kohtaan.


(Salaliittoihin osittain uskovana pistin merkille artikkelissa olevan kuvan naamiosta, illujen symboli)
 
Tämä artikkeli kannattaa lukea. Kiina on ihan nat_sivaltio.
Varsinkin nykypressan aikana se on luisunu elektroniseen diktatuuriin uiguureja kohtaan.


(Salaliittoihin osittain uskovana pistin merkille artikkelissa olevan kuvan naamiosta, illujen symboli)
Itselläni on asunut siellä useampi tuttu. Maalla jengi on kuulemma aika "alkukantaista". Jengi räkii, oksentaa ja ripuloi minne sattuu. Siellä on sellaista sormella osoittelua ja hihittelyä, kun 175 cm blondi kävelee mihin tahansa. Kaupunkien kalliit osat on siistejä ja edistyksellisiä. Slummit ihan jäätäviä.
Ison osan mielestä kiinalaiset on kusipäistä ja omahyväistä sakkia, joille millään muulla kuin rahalla ja maineella ei ole väliä.

Oma kokemukseni Suomessa työskentelevistä kiinalaisista on ihan ok. Kiittelevät kovasti ja arvostavat saamaansa apua. Tekevät työnsä tunnollisesti. Yksin heitä ei uskalla oikein minnekkään jättää, kun ovat vähän turhankin omatoimisia ja kielirajoitteiden puitteissa eivät useammin oikein ole ymmärtäneet mitä heille on sanottu, mutta kasvojen menetyksen pelossa eivät uskalla kertoa, etteivät ymmärtäneet. Mutta tämä nyt on tällainen yleiskokemus kiinalaisista henkilöinä, ei varmasti päde kaikkiin.
 
  • Tykkää
Reactions: Lispetti ja Echo
Laitoin muuten tuolle "miehelle" tämän linkin johonkin ketjuun, en enää muista, mikä, niin en tiedä, vastasiko hän siihen.

Laitanpa uudelleen, jos Echo hyvä sallit

Minusta tämä oli mielenkiintoinen:

Luin nuo jutun kommentit, nekin kannattaa lukea, siellä oli yks melko hyvä joka taas kerran sai minut sättimään tätä meidän vitukasta mediaa.
 

Yhteistyössä