Pitäisikö Ukraina päästää EU:iin?

Mä en vielä päästäis. Okei niillä on sota, mutta en mä millään sympatiakortilla niitä päästäis, vaan ois hyvä odottaa 2-3 v.
...Toki koko maa saattaa olla mäsänä siihen mennessä ja voisiko EU:n yhteinen puolustus estää sen mäsäksi menemisen?

Mutta jos niillä ei oo ollut kauheeta hinkua karsia korruptiota ennen sotaa, niin mikä tekisi heistä nyt rehellisempiä? Ei sota välttämättä jalosta, ja tuleva köyhyys saattaa altistaa kaikelle suhmuroinnille.
 
Ukrainahan on siis EU-komission äänestyksen mukaan pääsemässä EU:iin.

Mutta toivoisin että Suomesta löytyisi edes kerrankin selkärankaa sanoa edes johonkin asiaan EI, vaikka Suomen kanta ei ratkaisisikaan.

Aina alkaa takinkääntö "Suomi haluaa perusteellisen selvityksen" -diibadaaballa, ja kun Sanna tai Salekaan ei tajua minkään muun kuin yhdentymisen päälle, niin Suomi on aina mielistelijän roolissa.
 
vierailija
Ukrainasta EU saisi 45 miljoonaa uutta elätettävää ja korruptoituneen hallinnon, joten hyvin sopisi arvoiltaan sakkiin mukaan.

Ukrainan jälkeen onkin aika saada Valko-Venäjä EU:n jäseneksi ja sit onkin jo aika mukavasti lebensraumia.
 
  • Tykkää
Reactions: Echo
vierailija
Ei Ukrainaa pitäisi hyväksyä EU:n jäseneksi kuten ei pitäisi muitakaan selvästi köyhempiä maita. Näille maille pitäisi tarjota mahdollisuus rikastua tekemällä bisnestä eli poistaa tullirajoja jne. mutta EU:n jäseneksi eli tukien piiriin pitäisi hyväksyä vain suunnilleen samassa taloudellisessa tilanteessa olevia maita. Muuten saadaan vain aikaiseksi lisää tulonsiirtoautomaatteja vuosikymmeniksi eteenpäin. Ukrainan kokoisen maan saattaminen taloudellisesti vaikkapa Suomen tasolle tarkoittaa käytännössä sitä, että vielä meidän lapsenlapsemmekin maksavat tulonsiirtoja Ukrainaan. Sen lisäksi siis, että maksavat Bulgariaan, Romaniaan, kohta Balkanille jne.
 
  • Tykkää
Reactions: Echo

Yhteistyössä