pissanäyte

Joo kyllä se pussi laitetaan tytöllekkin. Mutta musta tuntu aikas vaikeelle se pussihomma niin neuvolassa sanoivat että saapi pissata pottaan ja siitä ottaa purkkiin näyte, kunhan pesee potan ensin oikein hyvin =)
 
Myös meidän tytöltä tarvittiin joitakin aikoja sitten pissanäyte ja sitä varten piti pissata ruostumattomasta teräksestä olevaan pottaan. Sekin oli riittävän vaativa suoritus vieraassa ympäristössä, mutta onnistui lopulta.
 
no meil on noit pusseja ja kippoja tuol oottamassa...saa nähä miten onnistuu..poika ku ei potalla viel käy ni pitää sit vaa yrittää se pussi virittää jotenki...jotenki pelottaa ku koko homma on musta kii, ja jos en saa sitä näytettä, siirtyy koko homma sit huomiseks ja sitä kautta sit pitkittyy sen pissan analysointi ja jos tulehdus on ni lääkityksen saantiki sit venyy...akutti tilanne ei sinänsä oo, mut jos sit osoittautuuki oireettomaks pissatulehdukses ni sit kyl harmittaa äitin osaamattomuus.. :'( ja seki viel et siitä näytteen ottamisesta se pissa saa olla siin pussis/purkis max. puol tuntii, et meil on kauhee hoppu viiä se labraan..matka ei sinänsä oo pitkä mut sitä ei sit tiiäkkää millä tuulella poika on, siis saaks vaatteet laittaa päälle tms...no ehkä mä onnistun tai ainaki toivon nii, saa sit yhen huolen poies listalta... :)
 
no niih, nyt on näyte viety...koitin istuttaa poikaa potalla ja sit laitoin sen pussin pippelin ympärille...siitä ei tykänny yhtää näpläs vaa koko ajan..sit laskin vettä kylppärin lavuaariin ja poika sai läträtä siinä...mä sit istuin lattialla kuppi kädes ja loppujen lopuks se pissa sieltä tuli.. :D ja sit vaatteet kauheeta vauhtii päälle ja juoksuks...kerittiin viemään näyte just ja just puolessa tunnissa..puolen päivän maissa sit saadaan kuulla mikäs on meininki...
 
tuplatytöt0205
lisään vielä että meillä helpotti kaksostytöillä kun näyte piti ottaa pussiin,niin pussin laiton jälkeen laittaa vielä vaipan päälle, niin tällätavoin "unohtavat" koko pussin. Asiaerikseen oli muuten vaikeeta ottaa pussit irti,TOSI tiukas! Tervettä ja hyvää joulun odotusta kaikille! :hug:
 
viiras
Nykyään on myös vaippoja, joihin voi pissata ja niistä voidaan imeä se näyte. Luulenpa vaan, että ne lienevät niin kalliita (ja uusi jutttu), ettei niitä ihan joka terkka-asemalla ole :(
Meillä ainakin semmoinen olis ollut tarpeeseen kun tytöltä piti näytettä ottaa!
 
Mun on tarvinnut usein ottaa tytöltä pissanäytettä. Jo alle vuoden iässä en suostunut sellasta "liimapussia" käyttään vaan sitkeesti koitin pottaan. Oikein hyvä alapesu ja pikkukippo tavalliseen pottaan ja hyvin onnistus.
 

Yhteistyössä