Pisamat piiloon?

Ehkä vähäiseltä kuulostava vaiva, mutta ärsyttävä: pisamat ja (raskausaikana pahentuneet) maksaläiskät tummuvat tummumistaan kun iho alkaa ruskettua. Eli iho ei rusketu tasaisesti vaan rusketus "kasautuu" sattumanvaraisesti sinne tänne kuin roiskittuna. Vaalea ja iho ja hormonit, kuulemma.

Onko tälle kirjavuudelle jotain tehtävissä? Onko kellään omakohtaisia kokemuksia? Meikkivoiteet on tietty keksitty, mutta kesäkuumalla ne ei paljon innosta. Apuva!
 
-jansku-
Ainakin apteekeista saa sellaista kosmetiikkatuotetta, jonka nimi on Arbutin. hyvin öljymäinen tuote, joka poistaa maksaläiskät. Tuote ei ole kovin halpa,mutta se pullo kuulemani mukaan riittää pitkäksi aikaa. joten kannattaa kokeilla... ;)
 
Kirsi-74
Ja kemppareista löytyy vähän vastaavia valmisteita (edullisempia) maksaläiskien ja couperosaihon hoitoon. Päivävoiteita yms. hoitavampiakin. Kannattaa kysellä merkkejä ja hintoja.
 
Arbutin auttaa
Itse olen kokeillut kaikki maan ja taivaan väliltä - ainoa joka auttoi oli Arbutin. Pullo riitti reilusti yli 2 kk (sitähän käytetään kuuriluontoisesti vain pari tippaa kerrallaan), joten ei ainakaan minusta ollut kallis sijoitus tasaiseen rusketukseen - puhumattakaan, että tähän riesaan löytyi vihdoinkin apu!
 

Yhteistyössä