Piristystä työpäivään

Saan puhelimeeni tekstiviestin, jossa lukee "Tulit ajatuksiini kesken työpäivän ja nyt haluttaa..." Hetken mielijohteesta laitan kengät jalkaani ja suunnistan kohti kultani työpaikkaa. En ole ennen tehnyt tällaista, mutta nyt haluan yllättää rakkaani.

Kurkistan raollaan olevasta ovesta sisään ja huomaan hänen olevan huoneessa yksin. Hyvä, juuri niinkuin toivoinkin. Astun huoneeseen ja suljen oven perässäni. Siinä ei ole lukkoa, en voi kuin toivoa, ettei kukaan tule huoneeseen vähään aikaan... Kultani havahtuu, kun ovi kolahtaa kiinni. Hän katsoo minua hieman hämillään. "Voisinkohan helpottaa oloasi yhtään?", kysyn ja hymyilen ilkikurisesti. Hymy leviää rakkaani huulille, kun kävelen hänen eteensä. Hän ei vastaa, mutta ei vastustelekaan.

Kumarrun hänen eteensä ja huomaan pullotuksen housuissa. Avaan housut ja kaivan puolikovan kalun käteeni. Kiusoittelen sitä kielelläni ja jokaisella nuolaisulla se kovenee yhä enemmän. Nyt tuo komeus on jo terhakkaasti pystyssä ja upotan sen lämpimään suuhuni. Puristan huuleni tiukasti sen ympärille ja annan kalun liukua suussani sitä imien. Annan kieleni leikitellä välillä terskan kärjessä ja sitten taas imen samalla kun runkkaan kädelläni sitä koko ajan. Tämä saa kultani voihkaisemaan.

Puristan nyt jo graniitinkovaa kalua kädessäni, miten se voikaan olla niin kova! Se on jo lähes räjähtämispisteessä, kun istun kultani syliin ja annan upota tuon ihanuuden märkään ja valmiiseen pilluuni. Tunnen kosteuden jo reisillä asti, kun alan liikkua pitkin kalun vartta. Ensin ihan ylös asti ja sitten ihan alas, uudelleen ja uudelleen... Iso liike alkaa pian polttelemaan pakaroita ja reisiäni, mutta en välitä. Se tuntuu niin hyvälle! Kultani tuntee, kuinka pilluni alkaa supistella aina vain voimakkaammin ja tunnen orgasmin lähenevän.

Hän nostaa minut pöydälle, jonne käyn selälleni ja koukistan jalkani vatsan päälle. Näin rakkaani saa ihastella valuvaa pilluani. Hän työntää kyrpänsä sisälleni ja alkaa tikata kiihtyvällä tahdilla. Pian tunnen vatsanpohjassani orgasmin saapuvan ja yritän tukahduttaa valitukseni, ettei kukaan kuulisi. Se ei kuitenkaan onnistu vaan huuliltani purkautuu tahtomattani muutama äänekäs voihkaisu. Myös kultani alkaa murahdella ja tunnen kuinka hänen sykkivä kalunsa purkautuu sisälleni.

Nousen pöydältä ja vedän housut jalkaani. "No, helpottiko?" kysyn ja vastaukseksi saan tyytyväisen hymyn. Katson tuota ihanaa miestä, annan suukon ja toivotan hyvää työpäivän jatkoa. Huoneesta poistuessa saan viereisestä kahvihuoneesta paljon uteliaita katseita. Hymyilen hieman vaivaantuneesti ja jatkan matkaani.
 

Yhteistyössä