:flower: Feta-pinaattipiirakka
pohjataikina:
100g voita
100g juustoraastetta
2dl jauhoja
1dl vettä
Täyte:
400g pinaattia
4 munaa
2dl kermaa
1dl juustoraastetta
100g fetajuustoa
Nypi rasva,juustoraaste ja jauhot muriseksi seokseksi.
Lisää kylmä vesi ja sekoita taikina.
Painele taikina mieluiten irtopohjaisen piirakkavuoan pohjalle ja reuniolle. Muovaa foliosta panta,jolla tuet piirakan reunat.
Kypsennä pohjaa 200-asteisessa uunissa kymmenisen minuuttia.
Kiehauta pinaatti ja silppua se. Sekoita täyteainekset. poista foliopanta piirakkavuoasta ja kaada täyte pohjalle.
Kypsennä vielä 200-asteisessa uunissa parikymmentä minuuttia,kunnes pinta hyytyy ja saa hiemna väriä