pinaattilettuja reilu 1 veelle?

tyhmä kysymys, mutta kysynpä kuitenkin. eli siis voiko antaa 1v 2kk jo pinaattilettuja? pakko kysyä, kun välillä tulee eteen joitain ruokajuttuja yllätyksenä mitä ei saisi antaa vielä pienille, esim. ne uudet pienet perunat. kiitos etukäteen kuka viitsii vastata :flower:
 
Alle 1-vuotiaalle lapselle ei tarjota lanttua, naurista, punajuurta, pinaattia, kiinankaalia, nokkosta tai sormenpäänkokoisia varhaisperunoita tai näistä valmistettuja mehuja. Nämä ruoat sisältävät nitraattia, joka voi haitata hapen kuljetusta elimistössä.


...eli voit antaa, kun kerta yli 1veestä on kyse :wave:
 
jeps
Meillä on annettu tytölle jostain 9kk iästä,nyt harvemmin mut kun hampaita tuli niin ku ei kellvannu ku sormiruoka niin sillon niitä annettiin 3kertaa viikossa ainakin.En oo ainakaan koskaan kuullu että niitä ei vois antaa,mut jos joku tietää paremmin niin korjatkaa,olisin halukas itsekki tietää.Ku mun käsittääkseni 1v voi syödä liki kaikkea kun muukin perhe,ainoastaan maksalaatikossa tais olla rajotus että korkeintaa 2-3 kertaa kuussa(koskee muitakin maksaruokia).
 
Voit antaa.....mä annoin meidän tytölle tuossa noin pari viikkoa sitten, tyttö on nyt 1v 2kk. Hyvin maistui, mutta pienet ilmahöryt pääs takapuolesta samana ja seuraavana päivänä :whistle: :D Muutoin en ainakaan huomannu mitään ihmeellistä!
 
vierailija
En suosittele ainakaan alle 1-vuotiaalle. Itsellä 11kk ja 1vko vanha lapsi ja erehdyin tietämättä antamaan yhden palasen pinaattilettua maistiaiseksi 558(onneksi en sen enempää) ja kovat ilmavaivathan siitä seurasi itkun kera sitten illalla.
 

Yhteistyössä