Pikkuhousuton työmatka

Olen aivan tavallinen suomalainen nainen ja kaiken lisäksi parhaassa iässä, kolme vuotta päälle neljänkymmenen. Työskentelen myyntialalla. Matkustan paljon ja yritän myydä mahdollisimman hyvin edustamiani tuotteita jotka ovat suunnattuna pienen ja keskisuuren teollisuuden tarpeisiin.



Vartaloni on hyvin säilynyt ja virkeyteni sekä mieleni ovat ensiluokkaisessa kunnossa. Ei ole harvinaista, että asiakkaani useinkin lausuvat imartelevia kohteliaisuuksia. Seksuaalinen virkeyteni ei ole laantunut lisääntyvien vuosien myötä, päin vastoin, se on lisääntynyt. Pitkien työviikkojen ja -matkojen, yksinäisten hotelliöitten jälkeen on mieheni todellisessa kokeessa kun tulen kotiin. Yleensä kuluu monta tuntia ja useamman ihanan orgasmin purkaus ennen kuin haluni ovat jotakuinkin tyydytetty.



Muutama vuosi sitten hankin omaan käyttööni läppärin ja siihen nettiyhteyden. Tutustuin silloin aivan uuteen maailmaan jossa seksi ja erotiikka avautui aivan uudella tavalla. Laite on hieno ja hyvä viihdyke yksinäisten iltojen ratoksi etsiessäni uusia ja ihania sivustoja. Olen melkein jäänyt koukkuun erilaatuisille eroottisten tarinoitten sivuille. Siis seksitarinoihin. Fantasiointi on saanut aivan uutta voimaa ja mielikuvitusta. Ei kulu päivääkään, etten unelmoisi ja fantasioisi missä haluaisin olla mukana, tai vaikkapa tehdä jotain tapaamani ihmisen kanssa. Esimerkiksi olen herännyt unelmoimaan kanssakäymisestä toisen naisen kanssa. Toisinaan minulla on villejä fantasioita siitä, miten rakastelen naisen kanssa. Juttu, joka ehdottomasti ennen ei olisi tullut edes mieleeni. Ehkäpä asiasta joku päivä tulee tosi. Kenpä tietäisi...



Mieleeni tulee miten eräänä iltana viime vuoden keväänä löysin netistä pienen novellin. Se herätti minussa kaikki piilossa olleet kevytmielisyydet. Tarina kertoi minun ikäisestä naisesta, joka todella uskalsi elää halujensa mukaisesti. Tarinassa nainen kertoi miten hän eräänä lauantaiaamuna oli herännyt himokkaana ja halukkaana, syli märkänä. Hän oli käynyt suihkussa ja peseytynyt huolella. Sitten hän oli ajellut pillunsa täysin sileäksi. Kuvittelin itseni hänen tilalleen ja jo pillun ajelu, jossa olisin trimmannut ja höylännyt tuuhean häpykarvoitukseni sileäksi, sai pikkuhousuni kastumaan. Tiesinhän minä, että pillujen ajelu oli yleistä. Olin nähnyt kuvia ja melkein kaikissa pornovideoissa naiset olivat posliineja. Livenä en ollut tavannut yhtään. Koskaan en itse ollut ajatellut sitä tehdä. Mutta sitten novellissa oli tapahtunut kovin juttu! Nainen pukeutui lyhyeen kesämekkoon. Alle ei mitään ja oli menossa kaupungille, jossa sitten kuin vahingossa paljastelisi salaisuuksiaan tuntemattomille miehille ja naisille. Herrajumala miten kiihotuin sitä lukiessa. Olin melkoisessa kiimassa. Uskaltaisinkohan itse tehdä jotain vastaavaa? Novelli päättyi siihen, että täysin vieras mies pani naista sovituskopissa. Siinä vaiheessa minäkin olin jo niin himoissani, ettei olisi tarvinnut kuin keskisormen pari painallusta klitorikselle, niin olisin tullut. Sinä iltana minun oli hyvin vaikeaa saada unenpäästä kiinni. Silloin olisin halunnut olla kotona oman miehen vierellä, mutta nyt pyörin vieraassa hotellivuoteessa huokaillen. Ajatukseni poukkoilivat novellin naisen ja hänen tekojensa väliä. llta kului pitkälle ennen kuin nukahdin yhtä himoissani kuin novellia lukiessa.



Heräsin seuraavana aamuna aikaisin. Lämmin aurinko oli jo kuumentanut hotellihuoneen liiankin kuumaksi. Ei ollut muuta mahdollisuutta ollut kuin nousta ja kiiruhtaa viileään ja virkistävään aamusuihkuun. Illan muistelu sai minut taas kiihottumaan ja huomasin kaivaneeni esiin meikkilaukustani partahöylän. Aivan käyttämättömän, jonka olin varannut kainaloiden ja säärikarvojen ajeluun. Varovasti aloin trimmaamaan karvoitukseni laitoja. Pillussa tuntui mukava, ikään kuin pirinä, joka kutkutti myös nivusia. Karvoituksen kolmio pieneni koko ajan. Häpykukkula tuli alastomammaksi mitä ikinä aikuisiällä oli ollut. Oli ihana tunne sivellä kädellä sileätä ihoa. Levitin sormin vielä häpyhuulia ja pyyhkäisi ne muutamat kiharat jotka niiden päällä olivat pois. Koko toimitus oli niin kiihottava, ettei ollut kovinkaan kaukana se, etten olisi lauennut. Vain muutaman hyväilevän sormen lipaisu klitoriksella, niin olisin tullut.



Menin peilin eteen tarkistamaan tulosta ja ihailin sitä. En olisi uskonutkaan miten pieni erikoisuus voi niin radikaalisti vaikuttaa pienen alueen ulkonäköön. Koko vartalo kihelmöi kuumotuksesta, ja halusin tunteen pysyvän kauan. Se oli niin ihana. Valikoin hajuvesistäni seksikkäimmän tuoksun, sellaisen raskaan, kuin leijuvan pilven. Meikkasin itseni huolella sopivan kutsuvaksi. Pitkät, vaaleanruskeat hiukseni sitaisin huolettomalle, mutta siistille mykerölle niskaan. Hyvämuotoiset jalat korostuivat erinomaisesti tummissa, lähes nivusiin ylettyvissä stay-up sukissa. Kengät olivat korkkarit, mutta eivät mitkään huikeat, vaan käytännölliset 8-9 senttiset. Jätin rohkeasti rintaliivit pois, vaikka ehkä tämänikäisen olisi hyvä niitä käyttää. Mutta rinnat nyt sattuu olemaan aika ryhdikkäät. Lopuksi pujottauduin punaiseen, lyhyehköön mekkoon. Alaston vartaloni sen alla tunsi ohuen ja sileän kankaan ihanan hivelyn. Hieraisin sormella nännejä jotka heti kovenivat ja pullottivat ohuen kankaan alla. Helman alla tuntui ihana veto pyyhkivän sylini yli. Minua himotti!



Aamupäivällä minulla oli asiakaskäynti ja tapaaminen erään verstaan naispuolisen sisäänostajan kanssa. Anita nimeltään. Tunsin itseni melkein alastomaksi kun kuljimme tuotantosalin läpi ja ajattelin, että jokainen miespuolinen työntekijä voisi nähdä pilluni. Hullua. Keskittymiseni myyntityöhön ei ollut sillä hetkellä sitä terävintä, vaan se suuntautui lähes kokonaan himoni ja kiihkoni nauttimiseen. Sylini eritti kiimanestettä ja huusi kosketusta. Anita, joka oli hyvän näköinen, noin 25-vuotias kaunokainen, loi minuun joitain mystisen salaperäisiä katseita, ehkä flirttailevia, ainakin minusta niin tuntui. Istuimme hänen toimistossaan vastakkain suuren kirjoituspöydän ääressä. Minulla oli pakottava halu pistää käteni, Anitan sitä huomaamatta, reisieni väliin. Siis pöydän suojassa. Vedin hieman mekon helmaa ylemmäksi ja tunnustelin ja hivelin kosteita sisäreisiä. Samalla kun puhuimme ja suunnittelimme vuosisopimusta, sormeni eksyivät syvemmälle reisien väliin ja osuivat pehmeään ja märkään pilluun. Se, että tulisin yllätetyksi teossani, pillun hyväilyssä, lisäsi vaan kiihkoani. Ajatella, jos Anitalla olisi ollut aavistus siitä, mitä hänen edessään tein. Olisin voinut vaikeuksitta hyväillä itselleni orgasmin pöydän suojassa, mutta olisi ollut todella vaikeata kestää se tulemisen myrsky niin, ettei Anita olisi siihen kiinnittänyt huomiota ja ihmetellyt.



Tuli lounasaika ja vein asiakkaani erääseen kaupungin ravintolaan, jossa meitä sitten palveli herkullisen näköinen makupala. Nuori miestarjoilija. Pidin pientä piiloflirttiä hänen kanssaan hänen tarjoillessa lämpimän ruuan. Hän hymyili hieman epävarmasti ja oli jännittyneen oloinen. Kun hän tuli takaisin korjatakseen astioita, niin helmani oli luisunut ylös reisille ja kuumana kun olin, niin avasin reisiäni ja annoin näkymän joka häkellytti nuoren tarjoilijan. Mies punastui ja vapisten hän kokosi lautasia nippuun. Kahvin kaataminen vapisevin käsin oli oikea koettelemus nuorelle makupalalle. Jos totuudessa pysyn, niin oli tämä ravintolaepisodikin itselleni myös aika vapisuttava. Tärisevin jaloin poistuin autoon ja annoin kyydin Anitalle takaisin työpaikalleen.
 
Jatkoin matkaani joitain kymmeniä kilometrejä länteen tavatakseni uuden asiakkaani. Tultuani perille istuin hyvän tovin autossa ja kokosin itseäni. Koko tulomatkan olin vaan kuulostellut itseäni ja kosketellut ajoittain häpyäni helma ylhäällä sylissä. Nyt oli aika siis rauhoittua. Asiakkaani Lasse, jonka olin tavannut monet kerrat, oli hyvin tyylikäs samassa iässä oleva kuin minäkin. tiesin, että hän piti minusta ja tulimme hyvin toimeen. Aavistin joskus peiteltyjä vihjeitä, mutta en koskaan antanut niiden toteuttamisella aihetta. Mutta tänään, mitäpä jos tänään? Keräsin tavarani ja askelsin varmoin askelin Lassen toimistoon. Lasse nousi salamana, tervehti lujalla kädenpuristuksella ja imarteli miten kaunis tänään olinkaan. Kiitin kohteliaisuudesta ja hymyilin hieman hämilläni. Lasse ehdotti kahvikupillista ja minä kiitin. Konttori oli lähes autio lukuun ottamatta meitä kahta, sillä muut olivat jossain koulutustilaisuudessa. Lasse johdatti minut kahvihuoneeseen ja istuimme vastapäätä toisiamme. Olin tarkkana, että muistin pitää jalkani yhdessä ja venyttelin helmaa alemmaksi, etten vahingossakaan olisi paljastanut piilossa olevaa alastomuuttani. Mitä kauemmin juttelimme, sitä rennommaksi tulin ja taas tunsin kiihkoni nousevan. Mekon helma nousi vähitellen ja paljasti pitsiset stay-upien suuvahvikkeet. Lasse ei arkaillut asiassa vaan kehui elegantteja sukkiani.
”Oihh, anteeksi,” sanoin mukamas hämilläni.
”No se ei kerta kaikkiaan haittaa mitään,” varmisti Lasse.
Alapääni oli kuin tulviva lähde eikä ajatukseni kulkeneet enää muuta rataa kun mitä sylini vaati. Avasin hitaasti reisiäni kuin huomaamattani ja olin syventyvinäni työasioihin. Lasse hiljeni hetken kuluttua ja näin, miten hänen katseensa oli naulittuna syliini. Olin kuin en olisi huomannut mitään ja ehdotin perusteellisempaa tutustumista heidän tarvitsemiinsa tarvikkeisiin sekä niiden täydentämiseen. Hän nousi ripeästi ja menimme jymisevään verstassaliin. Sisäreiteni olivat liukkaat ja kosteat kaikesta valuneesta mehusta. En päässyt eroon pilluni sykkivästä halusta, enkä enää tiennyt miten tässä kävisi. Lasse ohjasi minut erään koneen luo. Kyykistyin noukkiakseni salkustani joitain papereita. Taas mekkoni liukui ylös ja pilluni paljastui Lassen nälkäisten silmien eteen. Katseemme kohtasivat ja hiljenimme. Molemmat kiihotuimme hulluuteen asti. Tunsimme raivoisaa himoa. Lähietäisyydellä pyöri suoja-asuisia miehiä tietämättä yhtään mitään, mitä tunteita keskellä verstasta läpikäytiin. Avasin hieman enemmän jalkojani ja painoin toisen käteni pillulle. Salkku suojasi kyllä näkymää muualle, mutta ei Lassen katseelta. Hänen hengityksensä oli hieman hengästynyttä ja housuissa pullotti paisunut kulli. Sormeni hiveli kiiltäviä häpyhuuliani ja pikaisesti yksi sormi livahti syvyyteen ja pikaisesti myös pois sieltä. Hitaasti vein tahmaisen sormeni huulilleni ja imaisen sen koko pituudelta suuhun. Uusin äskeisen menettelyn ja menin Lassen luo ja annoin hänen maistaa sormeani. Hän ähkäisi kiimassaan ja vei minut nopeasti takaisin toimiston puolelle.



Menimme Lassen huoneeseen ja hän lukitsi oven. Toisillemme sanaakaan sanomatta tiesimme mitä tulisi tapahtumaan. Lasse riisui mekkoni ja nosti minut selälleni pyöreälle neuvottelupöydälle. Hänen suunsa painautui heti vasten pilluani. Huudahdin himosta kun kieli porautui vakooni. Hän nuoli jumalaisesti, suu söi syliäni, hän nuoli pyllyvakoani ja porautui kielensä kanssa myös pakaroiden kätkemään aukkoon. Hän painoi kaksi sormeaan pilluun ja löysi G-pisteen. Samanaikaisesti hän piiskasi kielellään klitoristani ja koin uskomattoman orgasmin. Viimeinen mitä muistin oli se huuto joka minusta lähti. Kun olin taas jotenkuten tolkuissani ja havahduin, niin Lasse seisoi jalkani olkapäillään ja pani minua mahtavalla kullillaan. En ollut aiemmin edes nähnyt niin voimakkaan näköistä elintä, enkä oikein ymmärtänyt, miten niin ihana kulli juuri pani minua. Pillu tuntui olevan täynnä ja se loiski. Loiski jokaisella työnnöllä. Lasse oli huomattavasti minua kestävämpi ja aikaansai taas orgasmin. Hän tunkeutui pohjaan asti ja hieroi lantiollaan klitoristani minun vaikeroidessa orgasmin kourissa. Lasse irvisti ja ähkäisi kun puristin pillulihaksiani lujasti hänen kullinsa ympäri. Kiilsimme molemmat hiestä, väsyneinä, himojemme tyydyttämisestä ja primitiivisen kiimamme pakottamina.



Lantioni ja sylin jännitys laantui kouristuksista hiljalleen. Lasse käänsi minut niin, että olin takapuoli pystyssä kohti Lassea. Kädet nojasivat kiiltävään pöytään. Voimakkain käsin hän erotti pakarat, avasi minut nälkäiselle suulleen ja kielelleen. Lasse nuoli minua takaa, pakaroiden väliä, alas kohti pillua ja klitorista. Hän johdatti minut kiimassani taas melkein mielipuolisuuden rajoille. Himo nousi taas äärirajoilleen ja pystyin tuskin tasapainoilemaan tajun ja tajuttomuuden utuisella portilla.



Rakastajani kohottautui ja läimäytteli kämmenellään pakaroitani saaden ne kirvelemään. Vaikeroin hänen käsittelyssään ja anoin ja rukoilin hänen kulliaan. Terska liukuikin kuumottavien pakaroitteni väliin. Minä kiemurtelin malttamattomana odottaen hänen kaluaan. Sormi etsi tietä pyllyreikääni ja minä pidättelin henkeäni. Lassen käsi kahmaisi yli pillun ja toi sen mehuja anuksen suulle missä hän hieroi sitä sisään. Kaksi sormea luiskahti aukkoon ja antoi esimakua siitä, mitä ehkä tulisin kokemaan. Pakonomaisesti takapuoli työntyi vasten Lassen tunkeilevaa kättä, mutta harmikseni tunsin miten sormet vedettiin pyllystä taas ulos. Sekunnin kuluttua sain muuta ajateltavaa kun paisunut terska tunkeutui peräaukkoon. Se oli minun ensikokemus siitä, että joku tunkeutui perääni. Kivunsekaisella riemulla sain taas kokea ravistelevan kiima-aallon. Lasse liukui sisään koko kullin mitalla, pani, kiersi ja porautui vartalooni. Mielestäni hänen nussimistahtinsa oli hieman hidas ja pyysin hänen tekevän sitä nopeammin. Lasse totteli ja jyskytti kullillaan kovemmin. Panimme kuin eläimet, kovaa, äänekkäästi ja rajusti. Pakarani paukkuivat vasten Lassen nivusia. Perseeni sai kokea nussimisen läpikotaisin ja tiesin, ettei se tähän jäänyt. Taas oli saamassa ja huusin ja itkin ja otin vastaan kouristavat sykkeet. Ne eivät enää tuntuneet ihanalle orgasmille, vaan kidutukselle. Kulli pumppasi taukoamatta peräreiässä koko orkkuni ajan. Se sattui. Lopulta Lassekin antoi periksi ja lopetti. Nopeasti ja kovakouraisesti hän tarttui minuun ja käänsi eteensä. Tarttui päähäni ja painoi violetin terskan suuhuni juuri ennen kuin sen laukaisema ensipaukku iskeytyi kitalakeeni. Suuni oli revetä ison terskan tunkeutuessa sinne. Mitään mahdollisuutta minulla ei ollut välttää spermatulvaa joka Lassen kullista pulppusi. Se mikä ei mahtunut valui leualleni ja siitä rinnoilleni.



Annoin Lasselle pitkän, kuuman ja spermakyllästetyn suudelman. Nuolin hänen kalunsa ja kiitin ihanasta lemmenhetkestä. Ja tietenkin tarviketilauksesta myös. Hän oli vähintäänkin yhtä kiitollinen kuin minäkin. Kun olimme siistiytyneet ja saaneet vaatteemme ojennukseen niin suutelimme erotessamme taas pitkään. Käyntini hänen luonaan ovat lisääntyneet eikä kertaakaan kertomani kokemusrikkaan kerran jälkeen ole mekkoni alla ollut pikkuhousuja.

c/o Eiratar/voitatti
 
vierailija
Jatkoin matkaani joitain kymmeniä kilometrejä länteen tavatakseni uuden asiakkaani. Tultuani perille istuin hyvän tovin autossa ja kokosin itseäni. Koko tulomatkan olin vaan kuulostellut itseäni ja kosketellut ajoittain häpyäni helma ylhäällä sylissä. Nyt oli aika siis rauhoittua. Asiakkaani Lasse, jonka olin tavannut monet kerrat, oli hyvin tyylikäs samassa iässä oleva kuin minäkin. tiesin, että hän piti minusta ja tulimme hyvin toimeen. Aavistin joskus peiteltyjä vihjeitä, mutta en koskaan antanut niiden toteuttamisella aihetta. Mutta tänään, mitäpä jos tänään? Keräsin tavarani ja askelsin varmoin askelin Lassen toimistoon. Lasse nousi salamana, tervehti lujalla kädenpuristuksella ja imarteli miten kaunis tänään olinkaan. Kiitin kohteliaisuudesta ja hymyilin hieman hämilläni. Lasse ehdotti kahvikupillista ja minä kiitin. Konttori oli lähes autio lukuun ottamatta meitä kahta, sillä muut olivat jossain koulutustilaisuudessa. Lasse johdatti minut kahvihuoneeseen ja istuimme vastapäätä toisiamme. Olin tarkkana, että muistin pitää jalkani yhdessä ja venyttelin helmaa alemmaksi, etten vahingossakaan olisi paljastanut piilossa olevaa alastomuuttani. Mitä kauemmin juttelimme, sitä rennommaksi tulin ja taas tunsin kiihkoni nousevan. Mekon helma nousi vähitellen ja paljasti pitsiset stay-upien suuvahvikkeet. Lasse ei arkaillut asiassa vaan kehui elegantteja sukkiani.
”Oihh, anteeksi,” sanoin mukamas hämilläni.
”No se ei kerta kaikkiaan haittaa mitään,” varmisti Lasse.
Alapääni oli kuin tulviva lähde eikä ajatukseni kulkeneet enää muuta rataa kun mitä sylini vaati. Avasin hitaasti reisiäni kuin huomaamattani ja olin syventyvinäni työasioihin. Lasse hiljeni hetken kuluttua ja näin, miten hänen katseensa oli naulittuna syliini. Olin kuin en olisi huomannut mitään ja ehdotin perusteellisempaa tutustumista heidän tarvitsemiinsa tarvikkeisiin sekä niiden täydentämiseen. Hän nousi ripeästi ja menimme jymisevään verstassaliin. Sisäreiteni olivat liukkaat ja kosteat kaikesta valuneesta mehusta. En päässyt eroon pilluni sykkivästä halusta, enkä enää tiennyt miten tässä kävisi. Lasse ohjasi minut erään koneen luo. Kyykistyin noukkiakseni salkustani joitain papereita. Taas mekkoni liukui ylös ja pilluni paljastui Lassen nälkäisten silmien eteen. Katseemme kohtasivat ja hiljenimme. Molemmat kiihotuimme hulluuteen asti. Tunsimme raivoisaa himoa. Lähietäisyydellä pyöri suoja-asuisia miehiä tietämättä yhtään mitään, mitä tunteita keskellä verstasta läpikäytiin. Avasin hieman enemmän jalkojani ja painoin toisen käteni pillulle. Salkku suojasi kyllä näkymää muualle, mutta ei Lassen katseelta. Hänen hengityksensä oli hieman hengästynyttä ja housuissa pullotti paisunut kulli. Sormeni hiveli kiiltäviä häpyhuuliani ja pikaisesti yksi sormi livahti syvyyteen ja pikaisesti myös pois sieltä. Hitaasti vein tahmaisen sormeni huulilleni ja imaisen sen koko pituudelta suuhun. Uusin äskeisen menettelyn ja menin Lassen luo ja annoin hänen maistaa sormeani. Hän ähkäisi kiimassaan ja vei minut nopeasti takaisin toimiston puolelle.



Menimme Lassen huoneeseen ja hän lukitsi oven. Toisillemme sanaakaan sanomatta tiesimme mitä tulisi tapahtumaan. Lasse riisui mekkoni ja nosti minut selälleni pyöreälle neuvottelupöydälle. Hänen suunsa painautui heti vasten pilluani. Huudahdin himosta kun kieli porautui vakooni. Hän nuoli jumalaisesti, suu söi syliäni, hän nuoli pyllyvakoani ja porautui kielensä kanssa myös pakaroiden kätkemään aukkoon. Hän painoi kaksi sormeaan pilluun ja löysi G-pisteen. Samanaikaisesti hän piiskasi kielellään klitoristani ja koin uskomattoman orgasmin. Viimeinen mitä muistin oli se huuto joka minusta lähti. Kun olin taas jotenkuten tolkuissani ja havahduin, niin Lasse seisoi jalkani olkapäillään ja pani minua mahtavalla kullillaan. En ollut aiemmin edes nähnyt niin voimakkaan näköistä elintä, enkä oikein ymmärtänyt, miten niin ihana kulli juuri pani minua. Pillu tuntui olevan täynnä ja se loiski. Loiski jokaisella työnnöllä. Lasse oli huomattavasti minua kestävämpi ja aikaansai taas orgasmin. Hän tunkeutui pohjaan asti ja hieroi lantiollaan klitoristani minun vaikeroidessa orgasmin kourissa. Lasse irvisti ja ähkäisi kun puristin pillulihaksiani lujasti hänen kullinsa ympäri. Kiilsimme molemmat hiestä, väsyneinä, himojemme tyydyttämisestä ja primitiivisen kiimamme pakottamina.



Lantioni ja sylin jännitys laantui kouristuksista hiljalleen. Lasse käänsi minut niin, että olin takapuoli pystyssä kohti Lassea. Kädet nojasivat kiiltävään pöytään. Voimakkain käsin hän erotti pakarat, avasi minut nälkäiselle suulleen ja kielelleen. Lasse nuoli minua takaa, pakaroiden väliä, alas kohti pillua ja klitorista. Hän johdatti minut kiimassani taas melkein mielipuolisuuden rajoille. Himo nousi taas äärirajoilleen ja pystyin tuskin tasapainoilemaan tajun ja tajuttomuuden utuisella portilla.



Rakastajani kohottautui ja läimäytteli kämmenellään pakaroitani saaden ne kirvelemään. Vaikeroin hänen käsittelyssään ja anoin ja rukoilin hänen kulliaan. Terska liukuikin kuumottavien pakaroitteni väliin. Minä kiemurtelin malttamattomana odottaen hänen kaluaan. Sormi etsi tietä pyllyreikääni ja minä pidättelin henkeäni. Lassen käsi kahmaisi yli pillun ja toi sen mehuja anuksen suulle missä hän hieroi sitä sisään. Kaksi sormea luiskahti aukkoon ja antoi esimakua siitä, mitä ehkä tulisin kokemaan. Pakonomaisesti takapuoli työntyi vasten Lassen tunkeilevaa kättä, mutta harmikseni tunsin miten sormet vedettiin pyllystä taas ulos. Sekunnin kuluttua sain muuta ajateltavaa kun paisunut terska tunkeutui peräaukkoon. Se oli minun ensikokemus siitä, että joku tunkeutui perääni. Kivunsekaisella riemulla sain taas kokea ravistelevan kiima-aallon. Lasse liukui sisään koko kullin mitalla, pani, kiersi ja porautui vartalooni. Mielestäni hänen nussimistahtinsa oli hieman hidas ja pyysin hänen tekevän sitä nopeammin. Lasse totteli ja jyskytti kullillaan kovemmin. Panimme kuin eläimet, kovaa, äänekkäästi ja rajusti. Pakarani paukkuivat vasten Lassen nivusia. Perseeni sai kokea nussimisen läpikotaisin ja tiesin, ettei se tähän jäänyt. Taas oli saamassa ja huusin ja itkin ja otin vastaan kouristavat sykkeet. Ne eivät enää tuntuneet ihanalle orgasmille, vaan kidutukselle. Kulli pumppasi taukoamatta peräreiässä koko orkkuni ajan. Se sattui. Lopulta Lassekin antoi periksi ja lopetti. Nopeasti ja kovakouraisesti hän tarttui minuun ja käänsi eteensä. Tarttui päähäni ja painoi violetin terskan suuhuni juuri ennen kuin sen laukaisema ensipaukku iskeytyi kitalakeeni. Suuni oli revetä ison terskan tunkeutuessa sinne. Mitään mahdollisuutta minulla ei ollut välttää spermatulvaa joka Lassen kullista pulppusi. Se mikä ei mahtunut valui leualleni ja siitä rinnoilleni.



Annoin Lasselle pitkän, kuuman ja spermakyllästetyn suudelman. Nuolin hänen kalunsa ja kiitin ihanasta lemmenhetkestä. Ja tietenkin tarviketilauksesta myös. Hän oli vähintäänkin yhtä kiitollinen kuin minäkin. Kun olimme siistiytyneet ja saaneet vaatteemme ojennukseen niin suutelimme erotessamme taas pitkään. Käyntini hänen luonaan ovat lisääntyneet eikä kertaakaan kertomani kokemusrikkaan kerran jälkeen ole mekkoni alla ollut pikkuhousuja.

c/o Eiratar/voitatti
Nyt ymmärrän miksi vaimoni yksin lomalle lähtiessään sheivaa häpykarvoituksen ja jättää pikkuhousut matkalaukkuun.
 
Olen aivan tavallinen suomalainen nainen ja kaiken lisäksi parhaassa iässä, kolme vuotta päälle neljänkymmenen. Työskentelen myyntialalla. Matkustan paljon ja yritän myydä mahdollisimman hyvin edustamiani tuotteita jotka ovat suunnattuna pienen ja keskisuuren teollisuuden tarpeisiin.



Vartaloni on hyvin säilynyt ja virkeyteni sekä mieleni ovat ensiluokkaisessa kunnossa. Ei ole harvinaista, että asiakkaani useinkin lausuvat imartelevia kohteliaisuuksia. Seksuaalinen virkeyteni ei ole laantunut lisääntyvien vuosien myötä, päin vastoin, se on lisääntynyt. Pitkien työviikkojen ja -matkojen, yksinäisten hotelliöitten jälkeen on mieheni todellisessa kokeessa kun tulen kotiin. Yleensä kuluu monta tuntia ja useamman ihanan orgasmin purkaus ennen kuin haluni ovat jotakuinkin tyydytetty.



Muutama vuosi sitten hankin omaan käyttööni läppärin ja siihen nettiyhteyden. Tutustuin silloin aivan uuteen maailmaan jossa seksi ja erotiikka avautui aivan uudella tavalla. Laite on hieno ja hyvä viihdyke yksinäisten iltojen ratoksi etsiessäni uusia ja ihania sivustoja. Olen melkein jäänyt koukkuun erilaatuisille eroottisten tarinoitten sivuille. Siis seksitarinoihin. Fantasiointi on saanut aivan uutta voimaa ja mielikuvitusta. Ei kulu päivääkään, etten unelmoisi ja fantasioisi missä haluaisin olla mukana, tai vaikkapa tehdä jotain tapaamani ihmisen kanssa. Esimerkiksi olen herännyt unelmoimaan kanssakäymisestä toisen naisen kanssa. Toisinaan minulla on villejä fantasioita siitä, miten rakastelen naisen kanssa. Juttu, joka ehdottomasti ennen ei olisi tullut edes mieleeni. Ehkäpä asiasta joku päivä tulee tosi. Kenpä tietäisi...



Mieleeni tulee miten eräänä iltana viime vuoden keväänä löysin netistä pienen novellin. Se herätti minussa kaikki piilossa olleet kevytmielisyydet. Tarina kertoi minun ikäisestä naisesta, joka todella uskalsi elää halujensa mukaisesti. Tarinassa nainen kertoi miten hän eräänä lauantaiaamuna oli herännyt himokkaana ja halukkaana, syli märkänä. Hän oli käynyt suihkussa ja peseytynyt huolella. Sitten hän oli ajellut pillunsa täysin sileäksi. Kuvittelin itseni hänen tilalleen ja jo pillun ajelu, jossa olisin trimmannut ja höylännyt tuuhean häpykarvoitukseni sileäksi, sai pikkuhousuni kastumaan. Tiesinhän minä, että pillujen ajelu oli yleistä. Olin nähnyt kuvia ja melkein kaikissa pornovideoissa naiset olivat posliineja. Livenä en ollut tavannut yhtään. Koskaan en itse ollut ajatellut sitä tehdä. Mutta sitten novellissa oli tapahtunut kovin juttu! Nainen pukeutui lyhyeen kesämekkoon. Alle ei mitään ja oli menossa kaupungille, jossa sitten kuin vahingossa paljastelisi salaisuuksiaan tuntemattomille miehille ja naisille. Herrajumala miten kiihotuin sitä lukiessa. Olin melkoisessa kiimassa. Uskaltaisinkohan itse tehdä jotain vastaavaa? Novelli päättyi siihen, että täysin vieras mies pani naista sovituskopissa. Siinä vaiheessa minäkin olin jo niin himoissani, ettei olisi tarvinnut kuin keskisormen pari painallusta klitorikselle, niin olisin tullut. Sinä iltana minun oli hyvin vaikeaa saada unenpäästä kiinni. Silloin olisin halunnut olla kotona oman miehen vierellä, mutta nyt pyörin vieraassa hotellivuoteessa huokaillen. Ajatukseni poukkoilivat novellin naisen ja hänen tekojensa väliä. llta kului pitkälle ennen kuin nukahdin yhtä himoissani kuin novellia lukiessa.



Heräsin seuraavana aamuna aikaisin. Lämmin aurinko oli jo kuumentanut hotellihuoneen liiankin kuumaksi. Ei ollut muuta mahdollisuutta ollut kuin nousta ja kiiruhtaa viileään ja virkistävään aamusuihkuun. Illan muistelu sai minut taas kiihottumaan ja huomasin kaivaneeni esiin meikkilaukustani partahöylän. Aivan käyttämättömän, jonka olin varannut kainaloiden ja säärikarvojen ajeluun. Varovasti aloin trimmaamaan karvoitukseni laitoja. Pillussa tuntui mukava, ikään kuin pirinä, joka kutkutti myös nivusia. Karvoituksen kolmio pieneni koko ajan. Häpykukkula tuli alastomammaksi mitä ikinä aikuisiällä oli ollut. Oli ihana tunne sivellä kädellä sileätä ihoa. Levitin sormin vielä häpyhuulia ja pyyhkäisi ne muutamat kiharat jotka niiden päällä olivat pois. Koko toimitus oli niin kiihottava, ettei ollut kovinkaan kaukana se, etten olisi lauennut. Vain muutaman hyväilevän sormen lipaisu klitoriksella, niin olisin tullut.



Menin peilin eteen tarkistamaan tulosta ja ihailin sitä. En olisi uskonutkaan miten pieni erikoisuus voi niin radikaalisti vaikuttaa pienen alueen ulkonäköön. Koko vartalo kihelmöi kuumotuksesta, ja halusin tunteen pysyvän kauan. Se oli niin ihana. Valikoin hajuvesistäni seksikkäimmän tuoksun, sellaisen raskaan, kuin leijuvan pilven. Meikkasin itseni huolella sopivan kutsuvaksi. Pitkät, vaaleanruskeat hiukseni sitaisin huolettomalle, mutta siistille mykerölle niskaan. Hyvämuotoiset jalat korostuivat erinomaisesti tummissa, lähes nivusiin ylettyvissä stay-up sukissa. Kengät olivat korkkarit, mutta eivät mitkään huikeat, vaan käytännölliset 8-9 senttiset. Jätin rohkeasti rintaliivit pois, vaikka ehkä tämänikäisen olisi hyvä niitä käyttää. Mutta rinnat nyt sattuu olemaan aika ryhdikkäät. Lopuksi pujottauduin punaiseen, lyhyehköön mekkoon. Alaston vartaloni sen alla tunsi ohuen ja sileän kankaan ihanan hivelyn. Hieraisin sormella nännejä jotka heti kovenivat ja pullottivat ohuen kankaan alla. Helman alla tuntui ihana veto pyyhkivän sylini yli. Minua himotti!



Aamupäivällä minulla oli asiakaskäynti ja tapaaminen erään verstaan naispuolisen sisäänostajan kanssa. Anita nimeltään. Tunsin itseni melkein alastomaksi kun kuljimme tuotantosalin läpi ja ajattelin, että jokainen miespuolinen työntekijä voisi nähdä pilluni. Hullua. Keskittymiseni myyntityöhön ei ollut sillä hetkellä sitä terävintä, vaan se suuntautui lähes kokonaan himoni ja kiihkoni nauttimiseen. Sylini eritti kiimanestettä ja huusi kosketusta. Anita, joka oli hyvän näköinen, noin 25-vuotias kaunokainen, loi minuun joitain mystisen salaperäisiä katseita, ehkä flirttailevia, ainakin minusta niin tuntui. Istuimme hänen toimistossaan vastakkain suuren kirjoituspöydän ääressä. Minulla oli pakottava halu pistää käteni, Anitan sitä huomaamatta, reisieni väliin. Siis pöydän suojassa. Vedin hieman mekon helmaa ylemmäksi ja tunnustelin ja hivelin kosteita sisäreisiä. Samalla kun puhuimme ja suunnittelimme vuosisopimusta, sormeni eksyivät syvemmälle reisien väliin ja osuivat pehmeään ja märkään pilluun. Se, että tulisin yllätetyksi teossani, pillun hyväilyssä, lisäsi vaan kiihkoani. Ajatella, jos Anitalla olisi ollut aavistus siitä, mitä hänen edessään tein. Olisin voinut vaikeuksitta hyväillä itselleni orgasmin pöydän suojassa, mutta olisi ollut todella vaikeata kestää se tulemisen myrsky niin, ettei Anita olisi siihen kiinnittänyt huomiota ja ihmetellyt.



Tuli lounasaika ja vein asiakkaani erääseen kaupungin ravintolaan, jossa meitä sitten palveli herkullisen näköinen makupala. Nuori miestarjoilija. Pidin pientä piiloflirttiä hänen kanssaan hänen tarjoillessa lämpimän ruuan. Hän hymyili hieman epävarmasti ja oli jännittyneen oloinen. Kun hän tuli takaisin korjatakseen astioita, niin helmani oli luisunut ylös reisille ja kuumana kun olin, niin avasin reisiäni ja annoin näkymän joka häkellytti nuoren tarjoilijan. Mies punastui ja vapisten hän kokosi lautasia nippuun. Kahvin kaataminen vapisevin käsin oli oikea koettelemus nuorelle makupalalle. Jos totuudessa pysyn, niin oli tämä ravintolaepisodikin itselleni myös aika vapisuttava. Tärisevin jaloin poistuin autoon ja annoin kyydin Anitalle takaisin työpaikalleen.
Matkatoimistossa työskennellessäni minulla oli tapana mennä töihin ilman pikkuhousuja. Vanha tapa, minkä opin nuorena Lontoossa.
 
  • Tykkää
Reactions: Fransiscus

Yhteistyössä