Pikainen kysymys: Almiron Pepti 1...

Heips, lääkäri määräsi meidän reilun 3 ja puolen kuukauden ikäiselle pojalle ruoaksi Almiron Pepti 1 ravintovalmistetta (tutteli ei sovi ja äidinmaito loppui).

Lääkäri ei kiireessä lauantaina huomannut mainita Jekovit D-vitamiini tipoista mitään, annetaanko niitä nyt ollenkaan? Purkin kyljessä lukee, että valmisteeseen on sitä lisätty.

Miten te muut mammat, jotka käytätte tätä olette tehneet?
Meillä annostus on 8-12 dl vuorokaudessa.

Kiitokset jo etukäteen!

Kaneli-07
 
Meillä myös kyseistä maitokorviketta nyt nan altistus lisäksi almiroa ja rintaa niin meille sanotiin to lääkärissä et 5 tippa kun olin vain 3 antanut tähän asti.vitaamiinien merkki jekovit.
 
Riippuu siitä, paljonko lapsesi korviketta juo. Jos menee alle litra Almronia vuorokaudessa, D-vitamiinilisää annetaan 3 tippaa. Jos korviketta menee yli litra, D-vitamiinilisää ei tarvita. Tämä on siis perusohje.

Jos olet aivan varma että käyttämäsi D-vitamiinilisä sopii, voit antaa sitä huoletta 3-5 tippaa päivässä joka tapauksessa. Jos et ole varma valmisteen sopivuudesta, voit huoletta jättää sen pois esim. kahden viikon ajaksi ja kun olet varma Almironin sopivuudesta, aloita tipat uudelleen varovasti. Tämän kokeilun ajan lapsesi kyllä pärjää ilman tippojakin.

Ja tuosta maitomäärästä: lapsesi juo sen verran kun on nälkä ts. 8-12 dl/vrk on ohjeellinen ts. sitä ei tarvitse noudattaa.
 
Heipsan!
Meidän poika on juonut almironia kuukauden ikäisestä asti, juo ed. on jo 2v3kk. Annan joka päivä vitamiinit, tosin joskus unohdan. Vauvasi juo niin paljon maitoa,kuin tarvitsee. ei ole mitään kuinka paljon pitäisi juoda päivittäin. meidän poju joi vain 5-6dl päivässä. tosin sitä en tiedä paljonko joi tissiä. Lopetin imetyksen 6,5kk koska piti aloittaa kiinteät, allergiat vain pahenivat. nykyäänon vain maitoa allergia, ja ruis. onneksi. almironin korvattavuus loppuu sitten 2v ikään. ostin reseptin melk. tyhjäksi, siksi käytämme sitä vieläkin.
Kyllä itse tiedät miten paljon vauvasi tarvitsee maitoa.
Tsemiä sinne
 

Yhteistyössä