KATKARAPU-TONNIKALAPIIRAKKA
Pohja:
1prk Maitorahkaa (200g)
Vehnäjauhoja
2tl Kuivattua tilliä
Loraus öljyä
Täyte:
1prk Tonnikalaa vedessä
½prk Tomaattimurskaa
½pss Katkarapuja
2tl Kuivattua tilliä
1pss Juustoraastetta
Sekoita pohja ainekset keskenään.
Vehnäjauhoja pitää laittaa sen verran, että taikina ei tartu enään käsiin.
Taputtele taikina piirakka vuokaan tasaisesti, myös reunoille.
Sekoita täyte ainekset keskenään hyvin sekaisin.
Levitä täyte piirakkapohjalle ja ripottele juustoraastetta pinnalle.
Paista uunissa 175 asteessa, kunnes juusto saa kauniin värin.
Tämä on tosi hyvää, meidän juhlissa ja muissa tarjoiluissa tämä' on aina vienyt voiton.