??Piinailijoiden oireet ovulaation jälkeen ja tulos??

Esikoista yritetään ja kolmas yrityskierto meneillään. Ikää 26 :) Säännöllinen kuukautiskierto ollut vuosia.

Kp 14-15 ovulaatio (tikutettu)

Dpo 1-6 ei tuntemuksia

Dpo7 repäisevä kipu alavatsalla

Dpo8-9 menkkamaista jomotusta alavatsalla, elohiiri alavatsalla, palelua. Itkuisuutta. Valkovuotoa.

Dpo10-11 hieman jomotusta vatsalla, ei yhtä paljon kun kahtena edellisenä. Palelua. Nälkä vaikka olisi syönyt. Itkuisuutta. Valkovuotoa. Dpo 11 pahoinvointia illalla.

Dpo12 järkyttävä nälkä yöllä, oli pakko nousta syömään. Aamusta etovaa oloa. Pieniä vihlasuja eri puolilla vatsaa. Otsa rasvottuu, erittäin kuiva iho tavallisesti.

Dpo13 iltasella menkkamaista jomotusta alavatsalla. Närästystä. Voimakasta ylävatsan turvotusta.

Dpo14 plussa! :love:
 
Viimeksi muokattu:
Monia tämmöisiä ketjuja lueskellut ja voisinpa päivittää itsellenikin ylös, nyt yk1 ja kuitenkin mennään seuraavalle kierrokselle niin onpahan ylhäällä kaikki kuvitellut oireet :D

Kp 14 dpo-1 Digi hymyilee, talletteluja (tallettelut myös kp12 ja kp14
Dpo0 Alavatsalla juilimista
Dpo1 Edelleen juilii, eniten vasemmalla puolella sanoin kuin eilen.
Dpo2 jomot jatkuu...
Dpo 3 ja jatkuu. Välillä oikealla puolella ja välillä keskellä alavatsaa ”tuikkii”. Illalla sängyssä aivastaessa repäisykipuja.
Dpo4 Kivut lakanneet, satunnaisia tuikkaisuja, kävellessä tuntuu alavatsa vähän herkkänä. Itkuherkkyyttä. Nännit vähän arat, varsinkin lävistetty nänni.
Dpo5 Viime yönä outoja unia, samoin oli kyllä edellisenä yönä, vahvasti vauva ja imetyspainotteisia :D Silmät herkillä, eilen oli tosin pieni itkukohtaus päivällä. Flunssainen olo, toivottavasti ei nyt pukkaa mikään tauti. Illalla saunassa alkoi menkkajomot, meni hetkeksi ohi mutta nukkumaan mennessä jatkui kunnes nukahdin..
Dpo 6 Tuntemukset alavatsalla ei enää niin kovat kuin eilen eikä niin menkkamaisetkaan enää. Nivusia särkee. Rintoihin sattuu ”sisältäpäin”, tulee sellaisia hetkellisiä tuikkaisuja, ihan kuin toinen nänni myös erittäisi jotain. No toiveet raskautumisesta meni kyllä eilen menkkakipuillessa.
Dpo 7 Aamusta menkkakipuiluja jotka sitten loppuivat. Täysi olo, närästää. Töissä vihlaisi kohtua(?), muistutti samaa tunnetta kun raskaana vauva potkaisee jonnekkin joka vihlaisee. Rintojen särkyä. Jospa huomenna testaisi sen negan pois alta.
Dpo8 nega testattu aamulla, ehkä jotain viivanpaikkaa näkyvissä. Aamusta menkkakipuja jotka palasi illalla. Tuhrua ei vielä kyllä näy. Muuten samanlainen olo kun eilenkin.
Dpo9 nega. Ainut poikkeava asia tältä päivältä että menkkakivut katosi..
Dpo10 nega/viivanpaikka. Menkkakivuista ei tietoakaan. Alavatsaa kyllä vihloo mutta ei menkkamaisesti. Yllättävän tyyni olo, vaikka olin yhdessä vaiheessa aivan varma että on tärpännyt. Nyt odotellaan menkkoja, huomiseksi vielä yksi testi mutta enempää en osta ennenkuin menkat on myöhässä.
Dpo 11 ja huomenna taitaa vaihtua kp1, tuhruvuoto alkoi.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaanpa minäkin tänne plussakierron oireet, kun ne vielä jotenkuten muistan.
dpo 5: 5. vrk ikäinen pakaste blasto (laadusta ei tietoa, mutta 2. vrk ikäisenä pakastettu, ollut pakkasessa 4 v, sitten sulatettu, blastoviljelylty, uudelleen pakastettu ja sulatettu, oli sulaessa alkanut turvota, mikä hyvä merkki blastolle) siirretty. Lääkkeinä estrogeeni ja lugesteron, ei hcg pistoksia. Ajoittaisia menkkamaisia lyhyitä poltteluita kohdussa pitkin iltaa. Pääkipua. Jouduttiin ohjainkatetria käyttään siirrossa, joten siitä epäilen tulevan aivan pientä rusehtavaa vuotoa ja mahatuntemukset voi olla siirrosta johtuvia.
dpo 6: Gonapepetyl injektio iltapäivällä. Aamupäivä melko hiljaista mahassa. Menkkamaisia juilintoja iltaa kohti, lyhyitä ja menkkokipuja heikompia. Pääkipua
dpo 7: ihan pientä punaista ja myöhemmin rusehtavaa vuotoa, ajoittaisia menkkamaisia polteeluita. Pääkipua, hirveästi ilmaa ja mun ummetukseen taipuvainen suoli vilkkaana
dpo 8: pientä vuotoa edelleen. Vihlaisuja, menkkajuiintoja. Nivus- ja alaselkäkipua. Suolioireita
dpo 9: vähemmän oireita kuin edellisenä päivänä, mutta samoja, kävelyllä voimakasta nivuskipua, nivuset tuntuu "revähtäneiltä", edelleen sitkeä pääkipu, ahdistaa Panadolin kulutus... illalla testiin mikroskooppisen haalea harmaa haamu PC ja RFSU earlyssa
dpo 10: aamulla punaista väriä haamussa PC ja RFSU early, menkkajuilinnat alkaa taas lisääntyä, pääkipu vihdoin helpottaa, suoli nopeana
dpo11: viivat vahvistuu aina uudessa testissä, testailen PC:lla aamua iltaa, menkkamaiset lyhyet ja terävät poltot, vihlonnat ja juilinnat ajoittaisia, tuntuu etenkin jos rehkii (imuroi), laittaa ruokaa (seisoo paikallaan) tai lepää sängyllä yksittäinen rusehtava viiru valkovuodossa. Rinnat tuntuu hieman turvonneilta.
dpo12: ajoittaisia menkkapolttoja, juilintoja, hieman hengästyttää portaissa kulku aiempaa enemmän ja syke nousee nopeasti, illalla rinnat tuntuu taas hieman turvonneilta.
dpo13: viivat edelleen vahvistuu, menkkapolttoja, yksittäisiä rusehtavia viiruja valkovuodon seassa, huimaa herkästi (esim. imuroidessa, kumarrellessa), pääkipu palannut, jee! Tyhjällä mahalla polttaa mahaa, röyhtäyttää, hieman etomista.
Ai niin, unet ovat mullakin muuttuneet eläviksi ja alan muistamaan niitä, aiemmin en ole muistanut unia juuri koskaan..! Eli muutosta omiin normaaleihin pms-oireisiin: alaselkä- ja nivuskipu, suoli toimii vilkkaasti, kohdussa lyhytkestoisempia ja terävämpiä tuntemuksia kuin menkoissa, tuntemukset myös erilaisia, menkkapoltot keskenään samanlaisia ja tulee yleensä vasta vuodon jo kunnolla alettua...
 
Viimeksi muokattu:
Heippa.
Tänään kp26 ja yllätys haamuplussa päiväpissasta. Tosi hailakka mutta selkeä. Ainoa oire ollut iltaisin järjetön palelu. Lasta ei olla yritetty, kesketetyllä menty 6.5v joka nyt siis meidän perheen kuopus. Saa nähdä muuttuuko haamu vahvemmaksi plussaksi. Kuvaa en nyt pysty liittämään. Aika sekava fiilis.
 
Löysin tän vanhan ketjun uudelleen mitä joskus aiemminkin lueskelin ja voisin nyt nostella että pääsis muutkin kirjoittelemaan :)

Meillä on ollut sellaista "saa tulla jos on tullakseen" joulukuusta asti, mutta mä oon tosi toiveikas ja odotan kovasti että saataisiin pian Pikkusisarus meidän vajaa 2v esikoiselle ❤
Tällä kertaa kirjoittelin oireita ylös, koska niitä on ollut aika paljon ja ovis tuli vahingossa hyödynnettyä tosi hyvin :D nyt alkaa olla kp26/30 ja dpo 10 (yö) ja tässä mun listaa:

Dpo6 : väsymys, selkäkipu, ilmavaivat, vatsan turvotus
Dpo7: selkäkipu, vatsa sekaisin , hajut tuntuu tosi voimakkaalta nenään
Dpo8: edelleen hajut tuntuu voimakkaalta ja pientä yökkäilyä ollut niiden takia, rinnat jotenkin painavan ja raskaan tuntuiset, vatsan turvotus
Dpo9: vatsa tosi sekaisin, ilmavaivoja, tosi kipeä selkä, kova turvotus vatsalla, painavat ja vähän turvonneen tuntuiset rinnat

Voin tätä päivitellä lisää jos muistan, mutta ajattelin yrittää odotella tuonne lähelle mahd menkkojen alkamispäivää ennen ku testailen. Tällaisia oireita ei oo ennen ollut, yleensä finnejä alkaa pukkaamaan ja maha on sekaisin vain noin päivää ennen kuin menkat alkaa ja niiden aikana.

Edit! Dpo10 /kp26/30 tuli plussa! ❤❤
 
Viimeksi muokattu:
vierailija
4.9.21 digiovulaatiotestiin plussa

6.9.21 oletettu ovulaatio

7.9.21 DPO 1 alavatsakipu illalla, hyvä ruokahalu

8.9.21 DPO 2 vas alavatsakipu illalla

9.9.21 DPO 3 koronarokete, ei oireita mahdolliseen raskauteen liittyen. Rokotteeseen liittyen pistoskohdan kipua olkavarressa

10.9.21 DPO 4 ei oireita

11.9.21 DPO 5 rinnat illalla kuumottavat, afta suussa

12.9.21 DPO 6 hetkellinen rintojen kuumotus

13.9.21 DPO 7 alavatsakipua välillä, hetkellinen rintojen kuumotus. pahantuulisuus, toisaalta yövuorojen väli

14.9.21 DPO 8 alavatsakipuilua ajoittain. päivällä menkkamaista jomottelua. pahantuulisuus. vahva tunne että raskaana.

15.9 DPO 9 vahvat pms oireet. Menkat varmaan sieltä sitten muutamien päivien päästä alkaa, testi neg.

16.9 DPO 10 raskaustesti +

17.9 DPO 11 aamulla hutera olo, illalla alavatsakipuilu, plussa vahvistunut
 
Haave*2022*
Pakko purkaa oloja ja tuntoja jonnekin

Menossa kp 26/28.
Viikon verran jo on ollut erinäisiä oireita: tuttuja menkkatuntemuksia vaihtelevasti, ne vähän tulee ja menee ja tosiaan on jatkunut jo viikon, rinnat on arat, vatsaa turvottaa, huimausta normaalia enemmän ja sitä tulee helpommin, valkovuoto lisääntynyt (oviksen jälkeen oli muutama kuiva päivä ja sitten alkoi lisääntymään), välillä ei ole ruokahalua juuri ollenkaan (varsinkin aamuisin) ja välillä kova nälkä yllättää, pieni painon tunne kohdun alueella ja pienet nippailut välillä, päänsärky (mitä mulla ei yleensä juurikaan ole), lämpö 37.4 tänään (eli kp 26/28), pissattaa enemmän kuin ennen ja samalla janottaa enemmän. Mielialat heittelee, samoin se tunne että oonko raskaana vai en.. Joka toinen päivä on varma tunne onnistumisests ja joka toinen päivä masentuneena ajattelen, että menkat alkaa ihan varmasti.

Negatesti kp eilen eli 25/28, oli pakko hätäillä
Seuraavan testin teen vasta, jos menkat myöhässä 2vrk.

Toivon parasta ja pelkään pahinta, vauva olisi erittäin toivottu
 
Haave*2022*
Pakko purkaa oloja ja tuntoja jonnekin

Menossa kp 26/28.
Viikon verran jo on ollut erinäisiä oireita: tuttuja menkkatuntemuksia vaihtelevasti, ne vähän tulee ja menee ja tosiaan on jatkunut jo viikon, rinnat on arat, vatsaa turvottaa, huimausta normaalia enemmän ja sitä tulee helpommin, valkovuoto lisääntynyt (oviksen jälkeen oli muutama kuiva päivä ja sitten alkoi lisääntymään), välillä ei ole ruokahalua juuri ollenkaan (varsinkin aamuisin) ja välillä kova nälkä yllättää, pieni painon tunne kohdun alueella ja pienet nippailut välillä, päänsärky (mitä mulla ei yleensä juurikaan ole), lämpö 37.4 tänään (eli kp 26/28), pissattaa enemmän kuin ennen ja samalla janottaa enemmän. Mielialat heittelee, samoin se tunne että oonko raskaana vai en.. Joka toinen päivä on varma tunne onnistumisests ja joka toinen päivä masentuneena ajattelen, että menkat alkaa ihan varmasti.

Negatesti kp eilen eli 25/28, oli pakko hätäillä
Seuraavan testin teen vasta, jos menkat myöhässä 2vrk.

Toivon parasta ja pelkään pahinta, vauva olisi erittäin toivottu
Lisäys vielä tähän, että välillä palelen ja välillä on kuuma.
 
Pakko kai se on itsekin kirjoitella tänne. Epäsäännöllisen kierron omaavana näitä on useamman kerran tullut mietittyä ja kuulosteltua kroppaa, mutta nyt on kyllä jotenkin poikkeuksellisen outo fiilis.

Ovulaation ja limat tunnistin tällä kertaa selvästi ja petipuuhat ajoittuivat kohdilleen.

pdo1 nännit kipeät heti, mikä vahvisti ovulaatioajankohdan. Tämä sinänsä toisinaan oire kierroissa muutenkin, muttei aina.
dpo2-3 nännit edelleen kipeät ja pientä arkuutta rinnoissa. dpo3 snadia palelua.
dpo4 kaikki alkaa v*tuttaa ja isosti. Joululomalle jäämisen stressiä varmaan mukana, mutta muutoin mulle todella poikkeuksellista. Lämmöt puolisen astetta koholla ja jonkinverran vilunväreitä.
pdo5 Sama jatkuu, ärsytyskynnys on matalaakin matalampi, rinnat kipeytyneet, nännit myös edelleen.
dpo7 Ärsytys vain jatkuu, rinnat kipeät edelleen ja iltaa kohden tunnen alavatsassa oikealla tylppää jomottavaa kipua, joka muutaman tunnin päästä vaihtuu turvotukseksi. Ilmavaivat häiritsevät ja vatsa on kipeä. Vatsa murisee nälkää, mikä on vähän outoa sekin.
dpo8 Aamulla puolison aamiaiseksi keittämä kananmuna tuoksuu nenään toiselle puolelle asuntoa. Viluttaa, rinnat edelleen kipeät ja pientä närästystä havaittavissa. Nenä aamulla tukkoinen, muttei kummempia. Iltaa kohden toistuu sama kuin edellisenä päivänä: maha turpoaa palloksi ja ilmavaivat vaivaavat.
dpo9 Aamulla kaupungilla saan aivan järkyttävän hikoilu/kuumuuskohtauksen, pakko mennä uudestaan suihkuun kotiin päästyä. Vatsaa turvottaa ja se on vähän arka, rinnat edelleen kipeinä ja lämmöt koholla. Joulupöydässä savukala haisee ihan järkyttävälle ja häiritsee koko aterian ajan. Iltaa kohden jälleen vatsa turvonnut ja mies ärsyttää aivan sairaasti. Alan haukotella seitsemän aikaan illalla ja on vaikea pysyä hereillä.
dpo10 Aamulla kävelyllä huomaan olevani kyynelet silmissä ei-erityisen-liikuttavan äänikirjan takia. Kävely saa aikaan vatsanväänteet ja ripuli iskee kotona. Lepäilyä, rinnat edelleen tosi kipeät, mutta nännikipu lähtenyt. Pyyhkiessä pientä ruskeaa valkovuodon seassa. Alavatsalla tuntuu pientä tuiketta jne, mutta ei kovia kipuja. Nukahtaminen supervaikeaa, vaikka väsyttää valtavasti.
dpo11 Ripuli jatkuu, samoin rintakivut ja ajoittainen palelu, mutta myös lämpöaallot. Haukottelen iltapäivästä alkaen aivan sairaasti, mutten taaskaan meinaa saada illalla unta. Makuuhuone haisi mielestäni koko päivän "vanhalle viinalle", varmaankin miehen joulupöydässä juoman viinin takia. Illalla taas aivan kreisi turvotus mahassa. Aamupäivällä paperiin jälleen ihan pienesti ruskeaa valkovuotoa. Alavatsassa tuikkii ja viiltelee satunnaisesti, ei kuitenkaan erityisen kipeä.
dpo12 Aamulla vessapaperissa muutama tippa punaista vuotoa, ei jatku sen enempää. Väsyttää ja haukotuttaa edelleen pitkin iltapäivää huolimatta pitkistä unista, Ripuli jatkuu kolmatta päivää, muttei onneksi aggressiivisena, vaan vatsa on vaan sekaisin. Rinnat ovat edelleen kipeät, nukun kevyissä rintsikoissa. Samoin ilmavaivat vaivaavat. Tuntuu, että pientä heikotusta ruokailujen välillä. Alavatsassa tuikkii ja viiltelee satunnaisesti, ei kuitenkaan erityisen kipeä.
dpo13 Aamulla pyyhkiessä taas vähän ruskeaa mukana, ei taaskaan jatku. Rinnat tosi kipeät, samoin ripuli vaivaa edelleen. Haukottelen ja olen tosi väsynyt. Suuhun ilmestynyt afta. Pieni heikotus jatkuu ruokailujen välillä. Ilmavaivoja ja pientä vatsakipua, tuikkumiset ja viiltelyt jatkuvat niin ikään edelleen. Välillä kipu tuntuu säteilevän vasempaan lonkkaan. Illalla ihan uutena juttuna tunnen kyljelle kääntyessä nukkumaan käydessä peräsuolen alueella voimakasta kramppausta/jomotusta, en ole koskaan kokenut tällaista. Lämmöt myös edelleen koholla.
dpo14 Lämpö aamulla ja pitkin päivää reippaasti koholla, rinnat edelleen kipeät. Aamulla viluttaa, vaikka sohvalla viltin alla. Samat nippailut, viiltelyt ja jomotukset alavatsalla jatkuvat, mutta eivät muutu mitenkään erityisen kipeiksi. Vatsa on edelleen vain sekaisin. Elokuva itkettää. Aamupäivällä taas kertaalleen ruskeaa pyyhkiessä, muttei jatku. Räyhtäyttää.

Lisäksi olen jo viikon verran nähnyt todella selkeitä ja tapahtumarikkaita unia.

Moni näistä oireista on tuttuja myös negakierroista, mutta harvoin näin pitkäkestoisina. Selkein puuttuva asia on kuukautisia normaalisti edeltävien jomotusten, kipujen ja tuntemusten puuttuminen tällä kertaa. Alavatsalla on kaikenlaisia tuntemuksia, muttei tuttuja sellaisia, eikä niitä ole vieläkään tullut, vaikka kuukautisten pitäisi periaatteessa tänään alkaa. Monesti kuukautisia edeltävänä päivänä on myös jo tullut reippaammin punertavanruskeaa vuotoa ennen kunnon vuodon alkua. Odottelen testin kanssa kuitenkin vielä huomiseen/ylihuomiseen.

Edit. Ja plussahan sieltä tuli.
 
Viimeksi muokattu:
Voisin muiden iloksi myös laittaa oman plussakierron oireet, jotka lyhyesti kirjasin itelleni ylös. Ovista en tikuttanu, joten siitä ei oo varmuutta, ja sen takia merkinnät kiertopäivien mukaan (oma kierto on 24-29 päivää, useimmin n. 25). Melko vähäiset oireet kylläkin.

puuhailua kp9 & kp11
yksittäinen lima kp14 = ovis?? myös kp11 vähän limailua, muuten tosi kuivaa!
kp16 ohimenevä verenmaku suussa
kp18 ihan minimaalista tissikihelmöintiä
kp19 ihan lievä paha/heikko olo
kp21 pientä nipistelyä aivastaessa (vähän enemmän vasemmalla)
kp22 pms: herkkä olo, itkusta, makeanhimo, finnejä, etureisissä kolotusta, turvonnut maha => menkkaoireet!
kp23 ylösnoustessa nippaus oikealla
kp25 huimausta ylösnoustessa
kp26 aivastaessa repäisytuntemuksia (vasemmalla) => liuskatesti pos.
kp27 verenmakua suussa, vähän maha kipeä
kp27-30 verenmaku suussa, nippailua
kp29 plussa vahvistunut
 
Kirjoitellaanpa taas 😄 talletteluja -3,-2 ja 0

Dpo-1 illalla ovistesti plus ja kananmunalimat

Dpo0 halut korkealla ja vaimeaa alavatsakipua ajoittain.

Dpo1 alkaa olemaan jo melko kuivaa. Aamusta menkkamaista jomotusta

Dpo2 aamusta taas vaimeaa menkkajomotusta. Vuoto tahmeaa.

Dpo3 vuoto välillä tahmeaa, välillä kirkasta. Välillä vuotoa lorahtelee. Vasemmalla munasarjojen kohdalla tuntunut kirvelyä. Pissattaa melko tiuhaan

Dpo4 vuoto tahmeaa ja niukkaa. Ei enää menkkajomotusta. Väsymystä pitkistä yöunista huolimatta. Kerran repäisykipu lattialta noustessa. Ilmaa vatsassa.

Dpo5 Blaah, esikoinen valvottaa 🙄 toinen yö putkeen kun herään myös pissahätään. Öisin pissalla ravaaminen alkaa (ainakin pillereiden aikana) vasta muutama pv ennen menkkoja. Pissattaa usein. VV nyt hieman maitomaista/hyytelömäistä. Loppupäivästä limaista keltaista VV.

Dpo6 Varma olo siitä ettei plussaa tule. Vuoto niukkaa ja jälleen tahmeaa. Yöllä heräsin taas pissalle. Kn kova. Iltaa kohden ei vuotoa, mutta silti ihme märkä olo. Kaikki kiukuttaa ja hermo pinnassa. Päivän mittaan ihmeellistä vatsan vaimeaa jomotusta.

Dpo7 ihan järkyttävä ketutus aamusta. Yöllä taas herätty pissalle?!?!? Aamulla lievää menkkajomotusta. Kosteusvoidemaista niukkaa vuotoa. Päivän mittaan ketutus hiipunut. Kn kova ja paikat turvoksissa.

Dpo8 ketuttaa, ketuttaa, ketuttaa. Vuoto taas tahmeaa eli menkat sieltä on tulossa ensi viikolla ihan 100% varmuudella. Tänään myös vähän turvotusta, mikä sekin enteilee menkkoja.

Dpo9 Herkkä rfsu nega. Vv tosi niukkaa ja tahmeaa. Naama kuumottaa. Enää ei muuten ketuta! Jotain vatsatuntemuksia välillä. Kn kova ja ylhäällä.

Dpo10 ei niin mitään oireita. Ainoa oli se kun nukuin n. 6h ja heräsin klo 6 pirteänä kun normaalisti olisin ihan väsynyt. Olin ajatellut etten edes testaa. Tein huvikseen pc (25) ja rfsu(25) testin ja vastoin kaikkia odotuksia, molempiin ”hyvät” viivat ❤❤ Niin ja vuoto niukkaa ja aavistuksen kirkasta

Dpo11 pc vahvistunut aika hyvin. Oireena vain ajoittaista lievää menkkajomoa. Menkkojen oletettu alkamispäivä huomenna.
 
Viimeksi muokattu:
Ylempi plussa vaihtuikin kkm:si, joka todettiin 10+2, alkio vastasi 8+6. Mutta toiveikkaana kohti uutta yritystä.
Talletteluja tähän mennessä dpo-2, -1 ja 0. Nyt siis km kierto, yksiäkään menkkoja ei ole tullut eli lähinnä mielenkiinnosta seuraan, että millainen kierto ja kuinka pitkä.

Dpo -2 halut korkealla ja ovismaista vuotoa.

Dpo -1 haluja ja vuoto hieman vähentynyt. Selkeä o+. Lievää alavatsakipua.

Dpo0 haluja, koko alavatsa tuikkii, vatsaa turvottaa, rinnat arat ja turvoksissa.

Dpo1 back to normal. Vatsassa ajoittain pientä nipistelyä, tissit ei arat eikä turvota. Normi olo.

Dpo2 eipä muuta kuin niukkaa tahmeaa vuotoa. Pari kipeää näppylää naamassa ja selässä.

Dpo3 Energinen olo ja vuoto tahmeahkoa, mutta runsastunut huomattavasti, välillä lorahtelee.

Dpo4 vuoto nyt voidemaista ja ajoittain kirkasta.Pissattaa normaalia useammin.

Dpo5 vessaravaus alkanut. Vv kirkasta. Myös haluja ollut normaalia enemmän ottaen huomioon kierron vaihe.

Dpo6 menkkajomoja pitkin päivää. Vv niukkaa ja kirkasta. Illalla ihan hirveä turvotus. Varma olo raskaudesta 😬

Dpo7 aamulla nenä tukossa ja alavatsalla pientä jomotusta. Turvotusta illasta. Predictor earlyllä positiivinen 🌈 on vahva tunne raskaudesta, mutta pitää seurata vahvistuuko, ettei ole jäämiä keskenmenosta. Pissattaa edelleen tiheään.

Dpo8 menkkajomoja pitkin päivää ja pissattaa. Pc illal haalea viiva, mutta viiva kuitenkin eli kyllä tässä taidetaan raskaana olla 😍

Dpo9 perun puheet, menkat alko 😄
 
Viimeksi muokattu:
vierailija
Hei asian vierestä….onko mitenkään mahdollista että jos menkat yleensä säännöllisesti mutta 3 pv ennen menkkojen alkua oli seksiä ja kondomi hajosi ja kyllä meni spermaa sisään, niin voisiko tuosta nyt sitten raskaaksi tulla? Eihän ovulaatio enää 3pv ennen menkkoja ole! Ja kun nuo menkatkin alkoi..
Tyhmiä kysymyksiä mutta mietiskelen….
 
Hei asian vierestä….onko mitenkään mahdollista että jos menkat yleensä säännöllisesti mutta 3 pv ennen menkkojen alkua oli seksiä ja kondomi hajosi ja kyllä meni spermaa sisään, niin voisiko tuosta nyt sitten raskaaksi tulla? Eihän ovulaatio enää 3pv ennen menkkoja ole! Ja kun nuo menkatkin alkoi..
Tyhmiä kysymyksiä mutta mietiskelen….
Eipä taida olla raskaus mahdollinen
 
vierailija
Hei asian vierestä….onko mitenkään mahdollista että jos menkat yleensä säännöllisesti mutta 3 pv ennen menkkojen alkua oli seksiä ja kondomi hajosi ja kyllä meni spermaa sisään, niin voisiko tuosta nyt sitten raskaaksi tulla? Eihän ovulaatio enää 3pv ennen menkkoja ole! Ja kun nuo menkatkin alkoi..
Tyhmiä kysymyksiä mutta mietiskelen….
Tuskinpa olet. Ovulaatio on yleensä 10-16 vrk ennen menkkoja. Lyhyemmässäkin olisi jo viikko ovulaatiosta, joten ei.
 
YK1

DPO1-4 ei mitään oireita.
DPO5 jomotteluja, syy tuntematon. Voi olla ilmavaivojakin. Nenä meni tukkoon ja hetkeksi flunssainen olo.
DPO6 edelleen välillä lievä flunssan tunne. Ja samaa jomottelua.
DPO7 edelleen välillä lievä flunssan tunne. Ja samaa jomottelua. Mieliala huono. Yöllä valvomista.
DPO8 Valvomista, varma olo että en ole raskaana. Väsymys. Vatsassa kipuja mutta niin oli viime kierrossakin vaikka oli negakierto. Mieliala huono, pms varmaan.
DPO9 Parempi mieliala huomattavasti. Menkkamaista kipua. Pieniä tuntemuksia rinnoissa sain kuviteltua. Melko varma negasta. Kohdun napukkaa kokeilin ja se on kova ja takana. Google antoi hyvin moninaisia vastauksia. Migreeni.
DPO10 Taas huonot fiilikset, ihan kuin PMS fiilikset. Menkkamaisia kipuja, myös tuikahduksia. Rinnat välillä arat. Melko varma edelleen että en ole raskaana.
DPO11 nega tehty tunnin pidätyksellä päähän pistosta. Huono fiilis, lähes masentaa. Menkkamaista kipua. Välillä rintoja pistelee. Odotan vahvasti menkkoja.
DPO12 Yllättäen raskaustestiin tuli haamu! One step testi joten luotto ei ole korkealla. Menkkajomot jatkuu tasaisena. Rintatuntemukset ja apeus. Seksihaluja? Illalla lämpö nousi ja nenä meni tukkoon.
DPO13 Aamuyöllä digiin "Raskaana" 😱💝
 
Viimeksi muokattu:
  • Rakkaus
Reactions: Tiukuna
Mä voin tulla @Kiemura tänne sun seuraksi päivittelee.

YK1 #2lapsi

Dpo -1 ovitrelle
Dpo 0 Inseminaatio
Dpo 5 Paineentunne kohdussa
Dpo 6 Hieman flunssainen olo aamusta.
Pientä polttelua alavatsalla (mietin pitkään miten kuvaisin tätä, mut tuntuu ehkä samalta kun mun menkka"kivut" nykyään 😅 raskauden jälkeen mun mrnkkakivut siis melkein katosi. Tuntuu sellai jännä "polte" vain ja välillä semmoi minivihlaisuja, joista oon aina sillee "ai nytkö ne kivut alkaa" ja aina ne yllättää et ne onkin olevinaan ne kivut. Olin tosi kipeä ennen esikoisen raskautta.)
Ihmeellistä väreilyä kohdussa illalla.
Dpo7 hieman flunssan oloa taas aamulla. Toispuoleinen migreeni (eri puolella kun yleensä. Ainoastaan raskaana on ollut tuo kyseinen puoli. Kovaa viiltävää kipua alavatsalla. Omituisen elävä uni, paljon valkovuotoa
Dpo8 Väsymys, paljon valkovuotoa, Tulinen ruoka ei maistu tuliselle (mulla oli samaa esikoisen raskaudessa) Söin vegewingsejä ja piti ottaa vahvempi kastike kun normaalisti. Elohiiri ja nippailuja vatsassa
Dpo 9 Unettomuutta. Yöllä unta takana 3h, kun uni ei tuu. Pitkin päivää melko paljon menkkapoltetta (outo ajankohta. Lisäksi synnytyksen jälkeen ei oo ollu menkkakipuja 🤔), paineen tunne kohdussa. Suuhun ilmestynyt afta. Mieliala vähän maassa. Tähän asti ollut hyvin varma olo tärpistä mut nyt iski pelko ettei tärpännyt.
Dpo10 Menkkakivut jatkuu, yöllä tuli inasen rusehtavaa vuotoa pyyhkiessä. Menkat vai kiinnittymisvuotoa?🤔 Suussa afta. Yöllä ei taas nukuttanut. Illalla taas surullinen mieli :(
Dpo 11 (veikkaan et saattaa olla vasta dpo10). Testi nega. Menkkajomot jatkuu ja kohdunnapukka on jossain todella kaukana melkein ulottumattomissa, kova ja kiinni. Olo ettei varmana tärpännyt negan myötä. Finnejö useampi vaikkei mulle koskaan tuu finnejä.
Dpo12 (/11) menkkakipuja, testissä viivanpaikka. Parin viime päivän aikana rinnat on hieman tummentunut ja toisesta rinnasta valunut pisaroita maitoa (imetys lopetettu reilu kuukausi sit mut maito ns. Jo loppui ehkä muutama viikko sit) 😳
Dpo 13 (/12) menkkakipuja, kaamea väsymys on vaivannut pari päivää. Kahdessa testissä tosi haalea haamu, yhdessä viivanpaikka.
Dpo 14 (/13) menkkakipuja, väsymys, nännit arat, haamu testissä
Dpo 15 (/14) negatiivinen testi
Dpo 16-> kp1
 
Viimeksi muokattu:
  • Tykkää
Reactions: Kiemura
Voishan tännekin taas huvikseen päivitellä. Tokan yritys ja yk2.

Dpo 0 - Tunsin selkeästi ovulaation aamupäivästä.
Dpo 1-4 - Väsyttää, ei oikein muuta.
Dpo 5 - Rinnat alkaa aristaa sivuilta.
Dpo 6 - Sama kun eilen, ihan hienoista jomotusta iltapäivällä vatsalla, pää vähän kipeä illalla.
Dpo 7 - Rinnat enemmän kipeät ja turvonneet, masulla sellainen pieni jännä tunne.
Dpo 8 - Rinnat edelleen kipeät ja turvonneet, masua juilii, jomottelee ja pistelee. Kaikkiaan varsin oireetonta.
Dpo 9 - Rinnat kipeät, vähän lievemmin, masulla tuntuu jotain ihan hienoista välillä. Oireetonta ja en usko tärppiin ollenkaan. Mutta! Illalla pc haamu, siis ihan selkeä haamuviiva!
Dpo 10 - Rinnat kuten eilen. Pc hiukan vahvempi viiva. Alavatsatuntemuksia. Huimausta. Nyt jännittää jo niin paljon että osa oireista menee sen piikkiin :D
Dpo 11 - Aamun pc plussa! Rinnat edelleen kipeät, ehkä enemmän turvonneet. Alavatsalla tuntemuksia, sellasta vähän pingottavaa ja kihelmöivää. Haistoin kaupassa oksennuksen. Väsyttää ja viluttaa, mutta nyt on kyllä kylmä oikeastikin.
Dpo 12 - Viivat vahvistuu. Rinnat on turvonneet. Alavatsatuntemukset jatkuu. Eilen ja tänään on ollut selkee olo, että raskaana ollaan. Töissä haisee oksennus (?!).
Dpo 13 - Samoja oireita, vielä kuitenkin aika lieviä eli lähinnä rintojen turvotusta ja alavatsatuntemuksia. Julistaudun raskaaksi. :)
 
Viimeksi muokattu:
  • Tykkää
Reactions: Kiemura
No laitan minäkin kun kolmas eli luultavasti viimeinen raskaus toiveissa:

Kierukka poistettu kolme viikkoa sitten. Ovulaatio mielestäni lauantaina 3.9.


1: Ei oireita
Dpo 2: Ei oireita
Dpo 3: Ei oireita
Dpo 4: Ummetus
Dpo 5: Mahakipua ja kipuilua kohdussa
Dpo 6: Ärtymys ja väsymys, nälkä ja alavatsaan turvotus
Dpo 7: Ärtymys ja väsymys, nälkä + turvotus
Dpo 8: Ärtymys, väsymys, nälkä + turvotus
Dpo 9: Toinen rinta kipeytynyt, pinna edelleen kireällä ja hajut alkaneet tuntua voimakkaammilta + turvotus. Nälkä on myös jotenkin tavallista kovempaa. Tekee mieli kurkkua aromisuolalla ja sitä tulee syötyä :D
Dpo 10: Närästys. Vatsa tuntuu pohjattomalta, koko ajan nälkä (joka taitaa olla vain sitä närästystä.) Hajut ällöttää.
Dpo11: Edelleen närästys ja maha turvonnut palloksi. Aivan hirveä turvotus ja rinnat paisuneet ja kipeät. Voisin vannoa olevani raskaana.
Dpo12: Teen testin joka on negatiivinen. Alan todella ihmetellä kroppaani, mitään normaaleja pms -oireita joita kierukan kanssa oli jonka kuukausi, ei ole ollut, mutta olen varma etten ole raskaanakaan, koska uskon testiä. Alan miettiä että olen joko luulotautinen tai sitten omat hormonit siellä käynnistyy pitkän kierukkaehkäisyn jälkeen ja saavat jostain syystä aikaan nämä häiritsevät oireet. Ainakin vatsan turvotus ja rintojen kasvaminen on todellista, samoin jatkuva närästys. Ja vatsa on niin järkyttävä ilmapallo ettei tosikaan, farkut ei edes mene kiinni :D
Dpo 13: Menkat alkaa. Eli kp 1. Joku selitys sentään tälle turpoamiselle. Omituinen ja lyhyehkö kierto mutta minusta tästä voi huomata sen, että kierukan kanssa hormonit ehkä todella toimivat eri tavalla kuin luomuna. Ja hassua miten selkeitä raskausoireita ilmeni, vai huijaako ihmismieli kun oikein jotain toivoo ?

Helppo nyt sanoa, mutta ajattelin että ensi kierrossa en testaa ovulaatiota enkä pidä kirjaa oireista. Ovulaation tunnistan kuitenkin muutenkin helposti. Kumminkin löydän itseni googlaamasta taas, malttamaton kun olen :D Mutta jospa sitä yrittäisi keskittyä muuhun välillä vaikka vauvakuume onkin kova… 🙈
 
Viimeksi muokattu:
  • Tykkää
Reactions: Mamiks ja Tiukuna
No jos määkin taas vaihteeks 😁

Yk 9

Dpo1-4 ei oireita
Dpo 5 Aavistuksen arat rinnanpäät ja nippailua kohdun vasemmalla puolella
Dpo6 Töissä repäs oikein kunnolla selässä rangan molemmin puolin,ihan ihmettelin mikä se oikein oli. Ja tässä lukiessani ja googlettaessani kramppas koko kohdun alueella oikein lupaavasti, voisin itsestäni tehdä vaikka meemin, jossa nainen tulkitsee jokaikisen pienen nipistyksen esim kiinnittymiskivuksi 😂 Nooo, seuraillaan oireita 😅
 
Viimeksi muokattu:
  • Tykkää
Reactions: Tiukuna
Jospa minäkin sitku muutkin
Yks 2, 2.lapsi
Dpo -1 Positiivinen ovistesti, jonka jälkeen varuilta vielä Ovitrelle pistos
Dpo 0 Inseminaatio
Dpo 0-3 Oireeton
Dpo 4 Johtuuko ovitrellestä vai terolutista, mut hieman etova olo aamulla. Pieni flunssan poikanen meinaa iskeä taas esikoisen mukana päiväkodista (lähinnä kuivien limakalvojen tunne). Keltarauhasen tuikintaa eilen ja tänään.

Dpo 5 Jäätävä turvotus ja nenä tukossa. Jatkuva pissahätä. (Vielä ei voi olla raskausoireita. Kaikkea tuo keltarauhanen tekeekin :D). Afta myös ilmestyi suuhun

Dpo 6 Yöllä oli tosi voimakas viiltävä kipu kohdun tienoilla n. Puolen tunnin ajan ja siitä asti kohdussa jomotellut. Nenä tukossa, iso kasa finnejö ilmestynyt (yleensä ei oo finnejä). Illalla kova närästys useampaan otteeseen. Lämmöt nousi selkeästi. (En normaalisti mittaa lämpöjä, mut aamulla tsekkasin ku mittasin lapselta lämmöt ja silloin oli mun peruslämpö 36.2 (vaikka ouran perusteella tiedän olleen koholla oviksen jälkeen). Illalla ollut sellai jotenkin "lämpöinen" olo (oon ollut viime päivät viluissaan) ja posket oikein tuntuu hehkuvan ja lämmöt oli pompannut 37.1. Flunssaoireet menny jo ohi aikalailla et en usko et olisin tullu kipeäksikään.

Dpo 7
Heräsin kolmen tunnin unien jälkeen, enkö saanut enää unta. Kova polte herätessä alavatsalla. Etova olo siitä lähtien. Voimakasta etovaa oloa koko päivän. Hajut tuntuu nenässä voimakkailta ja esimerkiksi vaipparoskis saa yökkäämään. Jänniä vatsatuntemuksia. Samanlainen etovaolo kun esikoisen raskaudessa rv4-5+ ennen pahoinvointia. Illalla helpottaa hieman jonka jälkeen sit närästääkin koko illan.

Dpo8 Yöllä taas vain muutama tunti unta. En saa unta sen jälkeen kun yöllä herään. Melko oireeton (kiireinen päivä). Illalla tosi kosteat paikat/paljon valkovuotoa. Kaamea nälkä kuitenkin koko ajan.

Dpo9 Heräsin yöllä useita kertoja painajaisiin. Todella pelottavia unia yö täynnä ja heräilyä. Aamulla vatsassa menkkapoltetta. :/ Lämmöt dippasi illasta asteella. Rinnat on turvonnut melko paljon ja niissä erottuu sellai miniverisuonia. Vasemmassa munasarjassa edelleen tuikkii keltarauhanen

Dpo 10 edelleen tuikintaa munasarjassa, menkkakipuja, lämmöt nousi takaisin ylös. 3h unta yöllä. Etova olo pitkin päivää

Dpo 11 viivanpaikka/haamu rtestissä, väsynyt olo, vatsakipu, lämmöt putosi eli varmaan testisså viivanpaikka, keltarauhasta jomottaa

Dpo12 testissä haamu/viivanpaikka. Tänään lämmöt ja sykkeet nousi (näin kävi suurinpiirtein näillä päivillä esikoisen raskaudessa). Ei juuri oireita. Normaali oviksesta menkkoihin kestävä turvotus on laskenut pois. Nenä ollut tukossa monta päivää. Keltarauhanen tuntuu edelleen tuikkivan. Illalla hieman vahvistunut testi mutta edelleen tosi haalea haamu. Jokusen päivän ollu tosi kova nälkä koko ajan

Dpo13 tosi vahvoja tuikkaisuja alavatsalla. Lämmöt koholla. keltarauhasen tuikintaa. Testissä haamu (onko liian myöhäistä et edelleen haamu 🤔 huomenna testaan digillä). Kaamea väsy. Palelua ollut jokunen päivä jo. Illalla kauhean kostea olo. Vatsa vihlontaa. Selkeämpi haamu iltatestissä. Etovaa oloa kevyttä ja närästystä ollut.

Dpo 14 Digissä + liuskatesti haalistunut. Samat oireet jatkuu. Lämmöt laski hieman.

Dpo 15 Aikalailla oireetonta. Vatsa turposi. Surullinen olo ettei tärppiä tule 😥 turhautuminen siitä ettei tilanne tunnu ratkeavan. Liuskassa yhtä vahva haamu kun edellisenä päivänä.

Dpo 16 Vatsa on aika pallo (turvonnut), pientä tuikkimista ihan ku olis keltarauhasessa taas. Nukuin 9h yöllä mutta silti jotenkin voimaton olo. Illalla tehdyssä CBn puikossa selkeä plus. Rfsun haamukin selkeämpi (mitähän ihmettä 🤔). Paineentunne kohdussa

Dpo17 yöllä alkoi pieni vaaleanpunainen vuoto, jota tuli vain pyyhkiessä. Loppui päivällä. Aamun viikkodigissä raskaana 1-2 ja Pcn liuska selkeästi vahvistunut. Kamala kylmä, väsy ja vatsaa jomottelee (eniten munasarjojen luota)

Dpo18 Lopetan oireiden päivittelyn ja päivitän tänne sitten kun tiedän onko tää kemiallinen vai oikea raskaus

Väliaikainen muokkaus. Edelleen raskaana kunnes toisin todistetaan. Tänään RV 5+6 inssistä. Tuntuu ettei piinailu edelleenkään oo päättynyt nii vieläkään ei tunnu selvää vastausta olevan. Testit vahvistui hienosti. Mitään kovin suuria oireita ei oo ollut. Vuotoa jatkui useamman päivän todella vähäisenä. Sain siihen lisää teroluttia syötäväksi. Hcg on kuitenkin noussut hieman jotenkin myöhässä inssiin nähden kokoajan ja en voi luottaa raskauteen ennen ultraa. Pelkään tällä hetkellä tuulimunaa tai kohdunulkoista. Ensi viikolla on ultra. Ehkä sitten viisaampi

Edit. Kyseessä oli kohdunulkoinen joka leikattiin 6+ viikolla. Samalla poistettiin oikea munatorvi
 
Viimeksi muokattu:
  • Tykkää
Reactions: Mamiks
vierailija
No laitan minäkin kun kolmas eli luultavasti viimeinen raskaus toiveissa:

Kierukka poistettu kolme viikkoa sitten. Ovulaatio mielestäni lauantaina 3.9, mutta en ole tästä ihan satavarma.

dpo 1: Ei oireita
dpo 2: Ei oireita
dpo 3: Ei oireita
dpo 4: Ummetus
dpo 5: Mahakipua ja kipuilua kohdussa
dpo 6: Ärtymys ja väsymys, nälkä ja alavatsaan turvotus
dpo 7: Ärtymys ja väsymys, nälkä + turvotus
dpo 8: Ärtymys, väsymys, nälkä + turvotus
dpo 9: Toinen rinta kipeytynyt, pinna edelleen kireällä ja hajut alkaneet tuntua voimakkaammilta + turvotus. Nälkä on myös jotenkin tavallista kovempaa. Tekee mieli kurkkua aromisuolalla ja sitä tulee syötyä
dpo 10: Närästys. Vatsa tuntuu pohjattomalta, koko ajan nälkä (joka taitaa olla vain sitä närästystä.) Hajut ällöttää.

Jos en ole raskaana, niin hormonit taitaa temppuilla. Ihan normaali olo ei ole kieltämättä. Testailen kumminkin myöhemmin tällä viikolla jos menkat ei ala ennen sitä.
Hei pahoittelut kun sinua tuntematta puutun, mutta kannattaa ehkä jättää aromisuola pois, tai ainakin vähälle.. Epäterveellinen ja mahd. myös ihan haitallinen tuote, kyseenalaisen lisäaineen takia. Melko paljon tietoa tästä saatavilla.
 
vierailija
Hei pahoittelut kun sinua tuntematta puutun, mutta kannattaa ehkä jättää aromisuola pois, tai ainakin vähälle.. Epäterveellinen ja mahd. myös ihan haitallinen tuote, kyseenalaisen lisäaineen takia. Melko paljon tietoa tästä saatavilla.
Linkkiä?

Tässä aromisuolan (meira) sisältö

Jodioitu suola (55 %), glukoosi, sipuli, valkosipuli, aromit (maustepippuri-, valkopippuri-, kurkumauute), kurkuma, rypsiöljy.

Mitkä näistä on haitallisia tai kyseenalaisia?
 
DPO7/KP20
Mulla aika epäsäännöllinen kierto, 24-30 päivää siis. Ovulaatiosta ois nyt noin viikko ja muutaman päivän aikana ilmaantunut:
- väsymys
- alavatsan nipistelyä ja jomottelua
- jatkuva pissahätä
- tavallista hurjempia mielialavaihteluita
- ilmavaivoja
- lämpöilyä ja flunssaa
- todentuntuisia painajaisia parina yönä
- akneleuka

Tänä aamuna oli aaltoilevaa lievää pahoinvointia. Noiden lisäksi tekee mieli jatkuvasti syödä jotain mut ajatuskin mistä vaan ruoasta etoo. Ei vielä plussaa mut oon kyllä hämilläni jos nää oireet ei viittaa raskauteen.

Edit. Tää ois mun toinen raskaus ja kuulemma seuraavilla kerroilla huomaa oireet usein nopeammin?

DPO9/KP22
Kaksi haamua vilahtanut mut eilen oli hetken tosi menkkamaisia kipuja lantion seudulla mistä ehdin jo masentua kunnes luin että tässä vaiheessa alkuraskauttakin voi moisia tulla joten toivoa on vielä. :D Oon ollut 2-3 päivää NIIN väsynyt ettei mitään rajaa, mut tässä kaikki tänhetkiset oireet:
- väsymys
- närästys/lievä aaltoileva pahoinvointi yleensä aamusin ja iltasin
- outo jännityspäänsärky vähän väliä
- mielialamuutokset, en osaa kohta selitellä itteäni ukolle 😅
- aineenvaihdunta selkeesti hidastunut
- ilmaa pörrää vatsassa yhtenään
- edelleen jatkuva nälkä mut vaikea keksiä mitään mikä maistuis
- nuha

Tää väsymys on samanlaista kuin menkkojen ekoina päivinä tai asteen intensiivisempää. En oo koskaan osannu nukkua päikkäreitä ja nyt vois nukkua läpi vuorokauden.

DPO12/KP25
Aikainen testi negatiivinen, heräsin aamulla pahoinvointiin. Eilen oli pitkin päivää menkkamaisia kramppeja.
 
Viimeksi muokattu:

Yhteistyössä