Physiomer ja Kaksplus.fi kysyvät: Minkälaisia hyötyjä Physiomer Baby Mistin -suihkeen käytöllä on ollut?

Suihke ikäänkuin huuhtelee nenän (en pysty 8 kk ikäiselle laittamaan suihketta makuuasennossa, annan sen siten, että lapsi istuu sylissä selin minuun) ja erite on sitten helppo pyyhkiä. Hengitys kuulostaa helpommalta lapsen nukahtaessa.

Koululainen nuhaisena pyysi kokeilla myös vauvan suihketta, seuraavaksi yöksi Nasolinia. Hän piti enemmän tästä vauvan suihkeesta ja sanoi sen olevan tehokkaampaa!
 
Suihke tosiaan tekee sen että friidalla on sen jälkeen helppo imaista! Meillä ainakin on hengitys paljon helpompaa suihkeen laiton jälkeen. Vaikutus kestää semmoisen 3-4 tuntia. Päivisin tietysti helpottaa jo se kun ulkona nukkuu,mutta öiden pelastus on kyllä tämä suihke :)
 
Meillä on tytöllä ollut tosi paksua räkää ja suihke avittaa sen ulos tulemista. Yleensä tyttö aivastelee muutaman kerran ja räkää tulee pois paljon! Suolatipat tuntuu jäävän vaan tuohon nenään, mutta suihkeella saa huuhdottua myös pidemmältä. Nenä ei tunnu niin tukkoiselta ja unetkin on helpompi nukkua :)
 
Bitti avaruus vei viestini jonnekin kauas kauas pois...

Mutta siis:

Vauvamme tukkoinen nenä on pysynyt poissa, tuotetta on helppo käyttää ja auttaa tehokkaasti lapsella jonka nenää ei voi vielä niistää. Helpottanut kummasti yörytmiä :)
 
Meillä on käytetty pariin otteeseen, kun kuulostanut olevan vähän röhäinen. Röhä on aina lähtenyt pois ku on suihkautettu tätä nenään. MUTTA, viime yönä alkoi sitten ihan oikea flunssa. Parempi annostella kuin keittistipat, mutta nää ilmeisesti menee pikkusella nieluunkin, kun alkaa niin kovasti maiskuttaan ja huitoon vimmatusti.Suu pukkaa kuolaa ja sylkikuplaa ihan mahoton tän laiton jälkeen, mut kyllä sitä räkääkin saa sit sieltä nenästä friidalla imastua pois helpommin. :)
 
Meillä 8kk vanha lapsi ainakin nukkuu paljon paremmin, kun nenän saa ihan kunnolla tyhjennettyä.
Laitan suihkuun n. 30minuuttia ennen nukkumaan menoa, niin kerkii valumaan kaikki räkä pois.
On ollut kyllä sen verran mielyttävä tuote, että meillä tätä tullaan jatkossakin ostamaan nuhanenille.
Meillä tosin tämä nuorempi lapsi ei suostu laittamaan makuulteen ollenkaan suihketta, vaan laitan istualleen niin pääsee kivuttomammin, toimii myös niin. :)
Pientä totuttelua kyllä vaati, ettei vain suihkauta liikaa kerralla.
 
Meidän 9kk tyttö on hyvin vastentahtoinen tuon suihkeen laittoon, mutta vaikutus on ollut erittäin hyvä. Yöt nukutaan nätisti, päivällä ei tuhise turhaa. Tykkään ja olen suositellut muillekin äideille että kokeilevat omien lastensa kanssa.
 
9,5kk ikänen tyttö on kärsinyt korvatulehduksista ja toivoisin että tällä olisi niin puhdistava vaikutus ettei nuha menisi korviin enään. Tehokas on, tuntuu että huuhtelee hyvin kaikki nenäontelot ja paksu räkä todella tulee ulos. Yöt nukkuu paremmin. Suosittelen kyllä kovassa räkätaudissa tätä.
 
Räkä on pysynyt nyt flunssa-aikaan juoksevana. Toki varmaan toimisi ihan yksinäänkin suht hyvin, mutta meillä on käytössä lisäksi Nenä-Frida, jolla nenä on helpompaa niistää, kun laittaa ensiksi Physiomer Baby Mistiä. Huomattavasti helpompaa käyttää, kuin keittosuolatipat tai vastaavat suihkeet.
 
Täällä käytetty nyt muutama päivä ja täytyy sanoa, että kyllä sillä vaikutusta vain on!
Sairastui siis flunssaan viikon alussa ja käytetty suihketta siitä asti säännöllisesti, muutamia kertoja päivässä. Nenä on pysynyt paremmin auki ja flunssa on taittunut nopeampaa kuin viimeksi, n. 1kk iässä. Nyt tyttö on melkeen 3kk.
 
Etenkin öisin nenän ollessa tukossa vauva on saanut heti apua suihkeesta. Hengittäminen on helpottanut heti suihkeen laiton jälkeen. Näin myös vauva on pystynyt nukahtamaan melkein heti. Suihke takaa paremmat yöunet niin vauvalle kuin äidillekin.
 
Tukkoisuus on hävinnyt ja on nukkunut yöt paremmin. Olen kokeillut tätä kaksosilleni ja molemmilla sama vaikutus. Toisella suihkeen laitto sujui helposti, mutta toinen taas ei yhtään tykkää sen laitosta(kuten ei monesta muustakaan asiasta).

Olen vasta alle viikon voinut kokeilla kun posti sössi tuotteen toimituksen kanssa.
 
Hengitys kuulostaa helpommalta, ja se tietysti auttaa yleiseen tyytyväisyyteenkin. Nukkuu yönsäkin vähän paremmin kuin ennen. Laittamisesta ei meilläkään tykätä yhtään, mutta se taitaa olla vaan normaalia.
 

Yhteistyössä