Physiomer Baby Mist –nenäsuihke testissä

Hei! Ilmoittaudun mukaan testiryhmään. Lapsia on 4 joista nuorin juuri täytti 3kk. Lähes syntymästään asti poika ollut kova tuhisemaan ja nenä helposti menee tukkoon. Käytössä on ollut sairaalassa saadut keittosuolaliuos ja tippoina tuon laittaminen ei todellakaan ole pojan mieleen.
Tänään iltapäivällä voin noutaa suihkeen postista ja heti illalla kokeilemaan.
 
Täällä kanssa testiryhmän päässyt. 10kk tytöllä on jo ehtinyt muutama flunssa elämänsä aikana olemaan ja mielenkiinnolla odotamme, että posti tuo testipullon ja päästään kokeilemaan onko suihke helpompi kuin keittosuolatipat.
 
Aamulla posti toi suihkeen ja juurikin sopivaan aikaan. Eihän siitä ole kuin pari päivää kun mainostin, ettei ole vielä ollut nuhaa. No nyt on toinen koululaisista nuhainen ja lämpöinen ja vauva eilisestä saakka tuhistellut ja nenusta vuotanut kirkasta nestettä.

Päiväunille mennessä yritin kokeilla suihketta. Totesinpa taas, että evoluutio on unohtanut äideiltä muutaman käsiparin! Ekaan sieraimeen osui suurin osa suihkaisusta, toisen kohdalla tyttö pisti jo niin hanakasti kampoihin, että osui varmaan puolet sieraimeen, puolet kasvoille ja mihin lie ;).
 
meillekin posti toi tänään suihkeen. Nuorimmaisella on ikää 3,5kk ja tällä hetkellä kova nuha.

Poika vaan ei ole samaa mieltä sumutteen käytöstä. Paremmin antaa laittaa otrimerin nenäsuihketta, varmaan sai osan tästä suihkeesta nieluunsa kun eihän pojan pää pysy paikallaan =)
 
Tänään tuli meillekkin suihke postipojan tuomana.
Perjantaista asti on molemmilla lapsille (2v4kk ja 8kk) ollut kauhea flunssa ja kuume. Nuorempi vielä, kun ei edes suun kautta osaa hengitellä, niin on ollu kyllä välillä vaikeaa.
Tänään siis heti testattiin suihketta. Ekalla kerralla laitoin selvästi liikaa kerralla, luulin, että sieltä tulee vaan yksi suihkaus, mutta olis varmaan tullu koko pullollinen :D No, sitähän oli sitten silmissä ja missälie. Kuitenkin, kun homma saatiin sujumaan niin toimi kyllä todella hyvin !
Ei oo tänään tarvinnut rohinoita kuunnella, kun suihkeen avulla on koko päivän pysynyt nenä suht hyvässä kunnossa. 3 kertaa tänä päivänä laitoin suihkeen. Isompi lapsista oli utelias suihketta kohtaan, mutta aikasemmasta kokemuksesta (eri nenäsuihke) ei kuitenkaan halunnut edes kokeilla. :D
 
Tämä oli positiivinen yllätys meille. 9kk tyttö ja vihaa nenän sorkkimista, niistäjää ei saa lähellekään ja rievullakaan ei saisi pyyhkiä, mutta suihkeen sai laittaa kohtalaisen helposti, isin avustuksella tosin. Meillä siis hyödynnettiin isin syliä ja siis yhtä ylimääräistä käsiparia tämän laitossa, mutta hyvin tuntui toimivan kun ei tuhissut enää niin paljon ja kiukuttikin vähän vähemmän (hampaat kiukuttaa joten kiukkua riittää ilman tukkoista nenääkin.)
 
Meillä on 3-vuotias ja 10 kuukautta vanhat tytöt. Esikoisella on riittäneet aina nenätipat jotka vastahakoisesti on suostunut ottamaan. Ei ole juurikaan edes sairastellut. Mutta kuopus on sairastellut senkin edestä. Kokemusta on rs-viruksesta ja useammasta flunssasta jo. Joka kerta on myös aivan tukossa. Tipat auttaa vaihtelevasti eikä nenäfridalla saa ilman kunnon kostuketta mitään irti. Nyt on muutaman kerran kokeiltu tätä suihketta ja vaikuttaa kyllä hyvältä.
 
Eilen tuli paketti kotiin ja heti kokeiltiin. Tyttarellani (5kk ikainen) on ollut pienta nuhaa, joko nenasta valuu rakaa tai kokkareita nenassa ja rohissu varsinki younilla, toivottavasti tama auttaa. Oli ainakin helppo laittaa ja selvasti nenaan tuli kunnon kostuketta eika vaa pienta pihahdusta pullosta. Aion antaa hanelle tata paivittain, josko auttais nuhaan, ei ainakaan tanaan ollut rohinaa eika nuhaa. Lieko sattumaa vai toimiiko suihke, testataan.=)
 
meillekkin ilmestyi eilen nenäsumute. ihan ovelle asti =) mikä oli tosi kiva yllätys koska olen monet päivät kytännyt postilaatikkoa että jos se sinne tulee niin ei sitten jäädy.

pakkohan sitä oli päästä testaamaan heti, ilman mitään käyttöohjeita tietenkin :D
tunkasin sen sitten nenääni ja ai helkutti että oli muuten aika tuju aine.. silmät rupes vuotamaan kun niin kovalla paineella tuli. ehkä olis pitänyt kuitenkin suihkasta ihan ilmaan se ensimmäinen suihkasu :D toinen suihkasu oli sitten jo vähän helpompi ja lapsi halusi kokeilla myös. ihmetteli vaan että mitä tapahtu.
mulla on eilisestä asti ollu poskiontelot kovin kipeät...eli flunssa tulossa. äsken sitten "huuhtelin" nenäni tuotteella ja helpotti hengitys kummasti =)
 
Mekin päästiin testiryhmään, 3-vuotias ja 1v8kk tytöt meillä. Erilaisia suihkeita ja keittosuolatippoja on käytetty, nenäfriida hankittiin viime talvena kun tytöillä oli jotain 8 flunssaa muutamassa kuukaudessa. Esikoinen ei vauvana sairastanut ollenkaan, pikkusiskon kanssa yhdessä sitten oikein urakalla. 2-vuotiaana siis sai ekan flunssan ja oli kyllä sitäkin kovempi tauti :( . Kunnollinen nenäsuihke on kyllä ihan ehdoton, helpottaa kummasti syömistä ja nukkumista kun nenä ei ole tukossa koko ajan :) . Huomenna olis tarkoitus hakea postista testisuihke, tänään vasta oli saapunut.
 
MAV
Mekin pääsimme 1-vuotiaan pojan kanssa testiryhmään. Aika nenäsuihketestaamiselle mitä otollisin, pojalla on keuhkoputkentulehdus ja nenä aivan tukossa. Muutenkin nyt päivähoidon aloittaneena on jatkuvasti kerännyt tarhapöpöjä ja flunssaa on jatkuvasti. Nenä pojalla menee helposti tukkoon ja sitä myöten unet on huonot (myös vanhemmilla :). Eilen saatiin suihke ja yksi yö takan suihkeen "vauikutuksen alaisena" ja ohhoh! Poika nukkui 20-07 ja heräs kerran ja senkin pahaan uneen!
Että kiitos vaan suihke + ilmankostutin, me saatiin kaikki nukuttua :)
Nyt laitoin aamulla taas suihkeen ennen hoitoon menoa ja nenä aukesi taas hyvin. Toiveikkaana siis jatkamme!

Nenäsuihkeen laitostahan poika ei ole koskaan pitänyt, mutta positiivista tässä on että tässä suihkeessa joka suihkauksella tulee liuosta. Meillä oli aiemmin käytössä perus suolaliuosta pumpattavalla pullolla ja siinähän ei joka pumppauksella tullut mitään. Kiemurteleva poika + monta pumppausta johti usein siihen että kun vihdoin sieltä jotain ruiskas niin poika kerkes jo hermostua kovemmin ja sekin ruiskaus meni minne sattuu, mutta ei missään nimessä sieraimeen.
Nyt tarvii pidellä kiinni vain hetken koska suihkaus on varma!
 
Olen testannut tuotetta 7 kk:den ikäisellä pojalla mutta tuntuu että räkäisyys on vain pahentunut kun olen käyttänyt tuota suihketta. Ohjeet mielestäni oisi saanut olla selkeämmät etenkin tuo säilyvyys. Mutta onneksi lueskelin tästä ketjusta miten se on. EN viitsi testata meidän muilla nuhanenillä kun tuota päätä ei kait voi keittää ja niin saada puhtaaksi. Olisi lapsiperhe-ystävällistä jos ois vaikka yksi "vaihtopää" mukana!
 
Hei!
Melkein 5 kk ikäisen pojan ja muutaman jo isomman lapsen äiti ilmoittautuu mukaan.
Posti toi suihkeen maanantaina. Nuhaa tai tukkoisuutta ei vielä ole ollut, mutta muu perheemme on flunssassa, vauvakin päässee pian testaamaan suihketta.
 
Hei Merjus,

Isot Physiomer pullot (isotoniset liuokset) säilyvät niin kauan kuin niiden pullossa oleva viimeinen käyttöpäivä kertoo. Ei siis vain 4 viikkoa avaamisesta. Baby tuotteen sisältö pysyy siis steriilinä hyvinkin pitkään, jos tuotteella on vain satunnaista käyttöä. Vain Physiomer Hyperton sprayssä (pikkupullo) on avaamisen jälkeen käyttöaikaa 28 päivää, muut isot pullot voivat säilyä käyttökelpoisena parikin vuotta (kts. pullon viimeinen käyttöpäivä).

Sitä tässä nyt ihmettelen, että kerta tuote säilyy avattuna nuinkin kauan, niin miksi tuoteseloste on kirjoitettu niin vaikeasti, että apteekissakaan eivät käsittäneet teksit tarkoittavan pelkästään hypertonia?! Olisiko tarvetta korjata tuoteselostetta niin, että ihmiset sen käsittävät oikein? Kovasti harmittaa, että melkein täysi pullo meni väärinkäsityksen vuoksi roskiin :(
 
Heippa! Ilmoittaudunpa minäkin tänne, eilen tuli paketti. Mulla on tyttö 1v9kk ja ollut kyllä nyt terveenä pidemmän aikaa. Tänään kuitenkin räkä valui että jotai flunssan poikasta saattaa olla tulossa.. Päästäänpä siis vissiin illalla ekan kerran tätä suihketta testailemaan. Pitää tulla sitten infoomaan mitenkä homma toimi :)
 
Täällä jäi eilinen välistä ja heti oli yöllä tukkoisempi. Flunssa on taas meidän perheessä pahentunut..johan tätä on n.10 viikkoa kestänytkin ja kaikilla 3 lapsella liimakorva epäily päällä..seuraava tarkastus 5.12. Tänään taas kyllä laitamme suihketta nenään,kun tuntuu auttavan.
 
4kk tyttö ja äitinsä ilmoittautuvat mukaan. Paketti saapui ja itse yllätyin putelin Valtavasta koosta. Koko koitui myös haasteeksi käytössä. Eläväinen tyttö kun on, sitä sierainhippaa vietetään aina tovi ennen kuin saadaan "pää kiinni". Jättipullo on ongelmallinen, siihen kun kädet ja jalat ja päät ja kaikki osuu paljon helpommin kuin pieneen pulloon osuisi. Kuitenkin aine lupaa hyvää, kun tukkoista nenää ollaan siedetty tässä jo aika kauan.
 
Täällä tuli paketti pari päivää sitten, eilen päästiin postista hakemaan vasta, koska testiryhmän teemaan sopien meillä on sairastettu korvatulehdusta jälkitauteineen viime viikot,vasta nyt alkaa valoa häämöttää tunnelin päässää... Hieman on taas nuhaa, räkä valuu ja tyttö on kiukkuinen, toivotaan ettei menisi taas korviin! Tytteli on siis vasta 4kk, mutta luulenpa että isosisko 4v tuo taudit tullessaan pihoilta ja päikystä, vaikka itse säilyykin terveenä. Elikäs siis tarpeeseen tuli tämä testaus meidän perheessä, heti otettiin käyttöön, katsotaan auttaisko!
 
Täällä lapsilla ikää 1v5kk. Tuli tarpeeseen sillä alkavaa tukkoisuutta ja nuhaa ollut juuri. Tuntuu että ensimmäinen vuosi meni pahemmin sairastelematta, mutta tänä syksynä on yrittänyt kaikki nuhat tulla ovista ja ikkunoista.
 
Hei!
Tyttö 1v 6kk ja äiti ilmoittautuvat mukaan testiryhmään. Toistaiseksi tuote on vielä kokeilematta, koska flunssalta ollaan vältytty. Aikaisemmin on käytetty nenä-friidaa, keittosuolatippoja, suihkutettavaa nasolin suolaliuosta nuhiin.
 

Yhteistyössä