Petin miestäni, enkä tiedä mitä tehdä

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Petin viikonlopun aikana miestäni. Alkoholia oli runsaasti nautittu taustalla, vaikka ei se mitään oikeuta. Tiedostan hyvin ettei mikään oikeuta tapahtunutta ja syvät painiskelut itseni kanssa on, että miksi tämä tapahtui.
Mies oli täysin tuntematon, jonka illan aikana kohtasin. Asuu kuitenkin samalla paikkakunnalla hänkin ja parisuhteessa omalta taholtaan. Muistikuvaa ei ole miten tilanteeseen päädyttiin. Mies ei ole mitenkään minua viehättävä ja olettaisin ikäeroakin olevan yli 10v, jos ei jo lähemmäs lähemmäs 20v.
Fyysinen ja henkinen pahoinvointi on sanoinkuvaamaton. Pelko myös kova, että näkikö joku meidät. En tiedä mitä tehdä. Lapsiakin mieheni kanssa on myös, niin sotkin asiat pahemman kerran. Jos lapsia ei olisi, olisin miehelleni jo kertonut ja sitä myöten erottu.
 
vierailija
Hankala tilanne. Tilanteesta olisi mielestäni hyvä kertoa. Pettämissalaisuuden kanssa eläminen on tuskallista ja tuo ikävän tilanteen suhteeseen ja myrkyttää tulevaisuutta suhteessa. Parasta olisi mielestäni kertoa asiasta, hienovaraisesti ja kuvailla kuinka pahoillasi olet. Luulisin että miehesi näkee sinusta ulospäin jo tällä hetkellä, että jotakin on vialla. Usein olotilat näkyy helposti ulospäin, varsinkin niiden ollessa voimakkaita.

Mielestäni olisi myös tärkeää tutkiskella suhdetta, onko suhteessa jotakin minkä takia pettämistilanteeseen on jouduttu. Onko suhde käynyt "tylsäksi" ja jännitystä on lähdetty hakemaan muualta. Syitä on monia, ja luultavasti alkoholilla on suuri merkitys asiassa.

Nämä ovat siis pohdiskeluita asian suhteen ja päätöksen joudut tekemään itse, miten etenet asian kanssa.

Jakselemisia sinne ja toivotaan että asiat jotenkin järjestyvät!
 
vierailija
Älä nyt vaan miehelles kerro, mitä olet mennyt tekemään
Ei sun mies sinua siihen yllyttänyt tai pakottanut. Pulla vaan paisuu ja paisuu, kohta on todellinen ongelma edessä.
Errare humanum est!
 
vierailija
Saatoit tappaa suhteesi. Tuollainen ei kuitenkaan satu mitenkään vahingossa, vaikka viinan piikkiin yrität asiaa laittaa. Jos sulla on yhtään selkärankaa, niin kerrot mitä teit ja kannat vastuun seurauksista. Tai jatkat elämääsi valheessa.
 
  • Tykkää
Reactions: Katastrofi

Yhteistyössä