Perussuomalaiset ja maamiinat

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Perussuomalaisille maamiinoissa ei ole kyse maamiinoista, vaan trollitehtaan työkalusta. Sitä on toistettu suomessa niin pitkään, että monet netissä pyörineet tietävät, että on vihervassareiden vika, että miinoja ei ole.

Totuus unohtuu perussuomalaisten trollitehtaan viesteistä ja tämä kuvaa ehkä parhaiten sitä, mikä perussuomalaisissa on pielessä. Niitä ei vittuakaan kiinnosta mikä on totta ja mikä ei ole totta.

Miten se menikään?

Ottawan sopimus lähti kiertämään 1996 ja kaikki muut eu maat allekirjoitti sen 1997. Suomi jäi ainoana sen ulkopuolelle. Perusteluna demarit käyttivät suomen pitkää itärajaa ja sitä, että monen muun allekirjoittaneen maan turvallisuus pohjaa Natoon. Erkki Tuomioja ja Lipponen totesi, että on hyvin epätodennäköinen skenaario, että suomeen tulevat pakolaiset kärsisivät miinoista.

ääministeri Paavo Lipposen (sd.) johtama hallitus päätti olla liittymättä sopimukseen, vaikka vastakkaisia kiivaita näkemyksiä esitettiin. Demarit pitivät päänsä.

Suomen kansa olisi kyselyissä halunnut liittyä sopimukseen, mutta demarit eivät taipuneet. Kieltoa kannatti 52 prosenttia naisista ja 37 prosenttia miehistä. Säilyttämistä kannatti naisista 18 ja miehistä 47 prosenttia.

Lipposen jälkeen hallituksen vetovastuu oli jonkin aikaa Kepulla ja homma pysyi jäissä. Sitten tuli Jyrki Käteinen (kok.), joka oli pelin muuttava tekijä. Nyt meillä oli pääministeri ja hallitus, joka vei miinakiellon läpi. Halonen oli myös tyytyväinen ja hänen ura päättyi kolme kuukautta myöhemmin.

Sitten kun tullaan 25 vuoden takaa tähän päivään, niin meillä ei ole ongelmana Ottawan sopimus. Meillä on ongelmana kaiken vääristelevät persut, joille millään ei ole mitään väliä. Kun totuus on kuollut, niin vain paska jää.

Laittakaa aloitus talteen ja kun seuraavan kerran palstalle taas tullaan rinkirunkkaamaan tämän aiheen äärelle, niin nostakaa tämä ketju ylös ja ilmiantakaa persuvalheet.

Pidetään suomi puhtaana venäläisestä persusaastasta
 
vierailija
Perussuomalaiset oli ainoa puolue, joka äänesti Ottawan sopimusta vastaan. Siitä hatunnosto heille. Mutta täytyy kyllä samaan hengenvetoon todeta, että persujen takinkääntötavat ja petturuuden tuntien olen täysin vakuuttunut, että hallitusvastuussa olisivat tyytyväisinä allekirjoittaneet sopimuksen ja sitten uhriutuneet kun joku olisi kritisoinut heitä siitä. Tämä ei kuitenkaan vapauta muita puolueita vastuusta omista virheistään.
 
vierailija
Vasemmistolaisten trollitehtailta tulee aina propagandaa persujen venäjämielisyydestä, käyttäen vanhentuneita ja merkityksensä menettäneitä uutisia persuista. Yksikään heidän linkittämistä persujen venäjämielisyydestä uutisissa ei ole vuoden 2022 tai uudempia uutisia.
 
vierailija
Vasemmistolaisten trollitehtailta tulee aina propagandaa persujen venäjämielisyydestä, käyttäen vanhentuneita ja merkityksensä menettäneitä uutisia persuista. Yksikään heidän linkittämistä persujen venäjämielisyydestä uutisissa ei ole vuoden 2022 tai uudempia uutisia.
miten voitonpäivän juhlan livelähetys Viipurista 2024?

Miten Moskovan asemessut 2023 ja uudestaan nyt heinäkuussa?

miten persuministerin tekemä hamasin tulomatka ihan hetki sitten?

miten z-studio livet pressavaalien alla?
 
vierailija
Venäjämielisin puolue eli perussuomalaiset (EU: I&D) pelaa aina Venäjän pelikirjan mukaan. Päätöksissä on aina Kremlin mielipide huomioitu
Ja taas on tullut lisää rahulia Venäjän perussuomalaiselle trolliarmeijalle. Luulisi, että putin ei arvostaisi, kun sai vai mustan miehen kanssa suhteessa elävän sivarihomon vastustamaan mustia, sivareita ja homoja
 

Yhteistyössä