Ruskista pannulla pieneksi silputtua sipulia vähän aikaa, lisää jauheliha ja ruskista. Sitten mausta: suolaa ja pippuria (valko- ja musta) melkeinpä vain laitan, myös esim. paprikajauhe käy. Sitten pannulle lisätään 1-2 rkl jauhoja ja sekoitellaan ja sitten pannulle vettä (ehkä n. 5 dl tai vähemmän, kastike alkaa sakeutua, jos sakeutuu liikaa niin lisää vettä vaan pannulle.). Sitten maustetaan kastiketta: 1 lihaliemikuutio, ketsuppia 1 rkl, ranskalaista sinappia reilu teelusikallinen, soijaa. Lisään kastikkeeseen myös kermaa tai ruokakermaa, oman maun mukaan reilummin tai vähemmän, pikkasenkin jo riittää niin tulee tosi hyvää kastiketta (itse laitan kermaa ihan reilusti). Sitten annetaan vielä porista vähän aikaa (ehkä n. 10 min, ei oo niin tarkkaa kunhan hetken antaa porista). Kastike on tosi hyvää ihan keitetyn perunan tai vaikka makaroonien kanssa. Ohje on mielestäni helppo ja kastike hyvää!