Persujen kannatus romahti pohjamutiin

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailijapersu
Ei taida liittyä aiheeseen.

Voit vapaasti aloittaa uuden ketjun linkittämästäsi aiheesta.

Mutta tähän ketjuun liittyen, osaatko sanoa, miksi PS:n kannatus laski nyt noin paljon?
Olen eri mutta saahan täällä esittää vastakysymyksiä, Ap ei välttämättä löydä sitä muualta

Äläkä hätäile, kyllä alkuhämmingin jälkeen kun puheenjohtaja vaihtuu niin Riikka osoittaa kyntensä ja pian se on taas suurin puolue Suomessa
 
vierailija
Olen eri mutta saahan täällä esittää vastakysymyksiä, Ap ei välttämättä löydä sitä muualta

Äläkä hätäile, kyllä alkuhämmingin jälkeen kun puheenjohtaja vaihtuu niin Riikka osoittaa kyntensä ja pian se on taas suurin puolue Suomessa
Saa toki esittää, mut palvelepersua ja vastaa heti kaikkiin kysymyksiin ja vähän äkkiä vaikka ohi aiheen, on vähän tylsä homma, varsinkin kun aiheesta on ihan oma aloitus.
 
vierailija
"Yleisesti ajatellaan, että Halla-ahon väistyminen avaa puolueelle ovet porvarihallitukseen. Kannatuksen hiipuminen taas voi tarkoittaa sitä, että puolue ei oikein löydä omaa paikkaansa politiikassa – oli puheenjohtajana kuka tahansa.

KYSELY vahvistaa tuttua näkymää: populistinen puolue sahaa vaaleissa ja kannatusmittauksissa edestakaisin. Timo Soini johdatti puolueen kahteen jytkyyn, hallitukseen ja loppujen lopuksi puolueen hajoamiseen. Perussuomalaiset ovat jälleen vedenjakajalla: mitä Halla-ahon jälkeen.
Halla-aholla on vankka kannattajajoukko, joka laittoi toivonsa ”mestariin”, ehkä pettyen. Onko kannatusnotkahdus merkki tämän joukon liikehdinnästä jonnekin muualle? Halla-ahon vaihtuminen uuteen puheenjohtajaan voi olla pelastus tai – katkera tappio."
 
vierailija
Melkein neljä prosenttiyksikköä ja lasku jatkunee tulevaisuudessakin.

https://www.hs.fi/politiikka/art-2000008077546.html

Setämiesten kalkkiintuneet arvot eivät selkeästikään miellytä kansaa. Ylivoimainen ja aina vain kasvava osa suomalaisista kannattaa kestävää kehitystä ja ihmisoikeuksia myös vähemmistöille.
Tuohan on selvästi parempi kuin persujen kuntavaalitulos, eli kyseessä ei ole romahdus vaan useamman prosenttiyksikön nousu.
 
vierailija
"GALLUPIN perusteella eniten suosiotaan on menettänyt perussuomalaiset.
Puolueen toinen varapuheenjohtaja Arja Juvonen muistuttaa, että notkahduksesta huolimatta puolue on onnistunut edelleen ylittämään esimerkiksi viime eduskuntavaalien tuloksensa. Silloin perussuomalaisia äänesti 17,5 prosenttia.
”En ole yhtään huolissani tuloksesta. Päinvastoin, pidän sitä erittäin hyvänä”, Juvonen sanoo.

”Kolmanneksi suurimpana puolueena on hyvä olla tässä tilanteessa.”

Kesäkuussa, juuri kannatusmittaustutkimuksen alussa, puolueen puheenjohtaja Jussi Halla-aho kertoi, ettei hae jatkokautta pestissään.

Juvosen mukaan puoluejohdon vaihtuminen on saattanut vaikuttaa kannatukseen. Hän pitää sitä jopa luonnollisena.

”Halla-aho on ollut niin äärettömän tykätty ja arvostettu”, hän sanoo.

”Mutta uutta ei pidä koskaan pelätä. Puolue menee eteenpäin, eikä jää sitä pohtimaan, johtuuko pudotus sitten tästä.”"
 

Yhteistyössä