Perheet joissa 3-4 lasta, tulisitteko toimeen 2000-2500 euron kuukausituloilla hyvin, kohtalaisesti, huonosti vai

  • Viestiketjun aloittaja nasu
  • Ensimmäinen viesti
Meillä
Tulot yhteensä noin 3100 e ja meitä on kaksi ja puoli (vauva vatsassa) Ja kituuttamalla tullaan toimeen. Onneksi kohta alkaa äippäraha ja saa vähän ylimääräistä jonkun aikaa.
 
saara
Näillä menoilla ja tässä talossa asuen ei pärjättäis mitenkään tuommoisilla tuloilla, kun lainaakin lyhennetään (ihan omasta tahdosta) jo 1500e/kk. Kaks autoa vie myös melkoisesti rahaa.

Mutta jos tulot olis nuo, niin menot täytyisi sitten mitoittaa sen mukaan ja myyntiin talo, sekä toinen auto. Muutto vuokralle yms..
 
mrs
kolme alle kouluikäistä ja kohtalaisesti tultais toimeen. ja tää on jopa "jouduttu" viime talvena testaamaan kun jäi käteen lisineen muineen 2300. jos jotain yllättävää kodinkone hankintaa tms. tulis niin ei selvittäis. tai joo, selvittäis, kun selvitään mistä vaan : ) jostain vaan on nipistettävä tai jotain myytävä.
 
vieras
meillä kolme alle kouluikäistä lasta,nettotulot 2000?kk pärjätäään silloin kun olin hoitovapaalla ja tulot oli n.1460?kk niin pärjättiin silläkin tosin piti tarkkaan katsoa mitä ostaa ja mistä
 
ihmettelen
Meillä tulot n. 3300 ja kolme lasta 3v-10v. Ja täytyy sanoa että nytkin nippa nappa tullaan toimeen vaikkei todellakaan elellä missään omakotitalossa eikä muutenkaan "hulppeasti"... kai ostellaan liikaa turhuuksia :(
 
4lasta
Meillä 4 lasta (1-9v.) ja kuukausitulot nettona n. 3200+lapsilisät n.500 eli yht. 3700e. Asumme uudessa omakotitalossa. Näistä tuloista jää hieman säästöön joka kuukausi n.200-400e...meillä on yksi auto, ei kulutusluottoja ja elämme säästeliäästi. Emme kuitenkaan missään tapauksessa tulisi toimeen esim. 2500 eurolla...johtuu isosta asuntolainasta...
 
Vieras
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
Herroiksi me noilla tuloilla elettäisi.
No huh ja meillä toi summa ei riitä mihkään, mut niinhän se sanonta menee ei ne suuret tulot vaan pienet menot, meidän pitäis oikeesti miettiä tätä kulutusta...mut kun on kivaa kun on rahaa millä mällätä...myönnän häpeissäni tämän..
 
Tultais varmaan noilla tuloilla toimeen, hiukan joutuisi muokkaamaan kulutusta mutta ei hirveesti. Tultiinkin noilla tuloilla toimeen niin kauan kun olin kotiäitinä. Lapsia neljä, iät 15v, 14v, 12v ja 6v. Ja muoks. On talolaina ja kaksi autoa pitää olla jotta päästään töihin kulkemaan.
 

Yhteistyössä