perheeni hukkuu...

  • Viestiketjun aloittaja lappi
  • Ensimmäinen viesti
lappi
Olen hukassa.
Tänään 11v add poikani karkasi metsään kl 19.00 . Löysin hänet 20.30 kylätieltä. Oli mennyt suututtuaan mutkien kautta kaverinsa luo, josta lähtenyt taas metsään karkuun, kuultuaan meidän tulevan hakemaan hänet.
HuhHuh..diagnoosi todettu keväällä-06, en tiedä keinot :'( :(
Aivan sama miten käyttäytyy häntä kohtaan, aina menee "väärinpäin".
Pitääkö minun "unohtaa" itseni ja muovautua hänen mukaan?????
Voimat alkaa meiltä vanhemmilta olla lopussa. Hän on kiltti ei raivonpuuskia tai törky kieltä.
Mutta hän suuttuu niin sydämenpohjasta ja on pitkävihainen ja sitten leppyessä "masentuu" kun on ollut vihassa.
Meillä yht 4 lasta.
Hänen pikkuveljensä hermostu ja meni ulos lumihankeen alusvaatteillaan huutamaan veljeään, itki ja rynitäsi yläkertaan piiloon peloissaan siitä, ettei veli tule enään koskaan kotiin. Tämä myös adhd tutk.

En oikein tiedä miten olla. Tuntuu siltä, etten saisi olla itseni, pitäisi laitta muiden tarpeet ensimmäiseksi? miten sitten käy...
Tukiverkko (hoitaja, psykiatri) sanovat että adhd lapselta pitää vaatia samaa, kun mitä terveiltä lapsiltakin esim. sääntöjen/ohjeiden
noudattamista.

Takki alkaa tyhjentyä.
:headwall:
 
Enpä voi muuta sanoa kuin VOIMIA sinulle ja perheellesi rankassa kasvatus työssä.Meidän perheessä viisi lasta ja kaksi heistä diabeetikkoa...tuntuu sekin vievän voimat minulta.Nuorempi on 2 v , ja vaatii melkein 24 h seurantaa noiden vs kanssa.ei osaa ilmoitella tietenkään vielä miltä tuntuu.Usein huomaan että teen kaiken vain perheen vuoksi/hyväksi, itseni unohtaen ja sitten masennus alkaa valtaamaan mieltä. :hug:
 

Yhteistyössä