Parkkipaikalla

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Olimme eronneet jo yli vuosi sitten, ja kumpikin seurustelimme tahoillamme. Kuitenkin viestittelimme aika ajoin, ja välillä viesteissä oli vahvasti eroottisen kiusoitteleva sävy. Emme kuitenkaan olleet edenneet sen pidemmälle, emmekä edes tavanneet eron jälkeen.

Kyseisenä iltana kuitenkin huomasin entisen naisystävän auton ulkoilualueen parkkipaikalla. Pysäköin hänen auton viereen siten, että oma autoni jäi parkkipaikan reunalle, pimeään kohtaan. Lähdin kävelemään ulkoilualueella. Oli jo kohtalaisen myöhä, ja alueella ei ollut juuri muita kulkijoita.
 
vierailija
[suljen silmät ja muistelen, miten ilta eteni]
Olin jo kiertänyt lähes koko ulkoilureitin, kun näin sinun kävelevän vähän matkan päässä edessäni. Vaikka sinulla oli pitkä takki, tunnistin muhkeat muotosi selvästi. Sain sinut kiinni helposti. "Ai sinä, hei" tervehdit iloisesti ja avasit kätesi halaamista varten. Molemmilla oli varmasti tavoitteena harmiton halaus, mutta jostain syystä halauksesta tuli hyvin pitkä, ja vaihdoimme myös nopean suudelman kuin vahingossa. Kävelimme yhdessä autojen luo, ja sanoin, että olisi kiva vielä hetki jutella. Olit selvästi jännittyneen oloinen, ja kysyin haluaisitko kuitenkin löhteö nopeasti pois tilanteesta. "Ei, hyvin voidaan jäädä juttelemaan, mutta haittaako jos köyn nopeasti tienvieressä pissalla" ennenkuin olin ehtinyt sanoa mitään, olit siirtynyt autoni taakse ja olit kyykkypissalla aivan silmieni edessä. " Katso ettei kukaan ole tulossa" pyysit, mutta oikeasti katsoin hämmentyneenä jalkojesi välistä valuvaa virtsasuihkua.
 
vierailija
"Meidän on varmaan lämpimämpi jutella autossa" sanoin, ja kävin käynnistämässä moottorin. Avasin sinulle takapenkin oven ja istuit hymyillen penkille ja minä viereesi. "Ei tässä kyllä ole oikein lämmin" sanoit. Otin voitonriemuisesti takapenkillä olleen viltin ja levitin sen päälemme.. Nostin käteni istuinnojan päälle ja sanoin " ei kai se ketään haittaa, jos tulet hieman kainaloon lämmittelemään". Et vastannut mitään, mutta tulit ihan kiinni minuun ja yllätyksekseni laitoit kylmän kätesi paitani alle lämpiämään. Kerroit, että vaikka uusi suhteesi oli periaatteessa hyvä, tunsit välillä itsesi yksinäiseksi. Puhuimme pitkään parisuhdeasioista ja lopulta autokin oli lämmennyt. Kurkotin sammuttamaan moottorin, ja tajusin, että myös ulkoilualueen katuvalot olivat sammuneet. Olimme pimeällä parkkipaikalla, jota valaisi vain kirkas täysikuu.

Yllättäen kuulin sinun kuiskaavan korvaani " täysikuu tekee minut aina hirveän halukkaaksi"
 
vierailija
En antanut sinun jatkaa puhetta, vaan painoin huuleni kiinni sinun huulia. Tunsin, kuinka kielesi kostutti huuliasi ja annoin oman keleni koskea kielesi kärkeä. Tunsin, miten värähdit ja kielemme kiersivät toistensa ympärillä. Olimme kumpikin lopettameet hengityksen, ja kun lopulta irrotimme huulet, olimme molemmat hengästyneitä. "Tämä on väärin " sanoit. "Tiedän, haluatko lopettaa?" Kysyin. Et vastannut mitään, mutta tartuit käteeni ja veit sen rintojesi päälle. " Kosketa minua" pyysit. Siirsin huuleni kaulallesi ja samaan aikaan käteni ei enää hyväillyt rintojasi vaatteiden päältä, vaan olin löytänyt reitin paitssi alle ja tunsin tutut nännisi ohuiden liivien läpi.
 
vierailija
Siirsin hieman liivien reunaa ja tunsin kovettuneen nännin koskevan suoraan kämmentäni. Huuleni olivat siirtyneet takaisin huulillesi ja kielemme kulkivat toistensa lomassa. Tämä kasvatti himon lähes kestämättönäksi.
Siirsin käteni rinnoiltasi alaspäin. Ulkoiluhoususi kaululsesta mahtui hyvin käsi sisään, ja tunisin vielä virtsan kastelemat karvat sormisssni. Huokaisit syvään, kun kuljetin kättäni klitoriksen yli alemmaksi. Löysin helposti reitin sisällesi ja tunsin, kuinka olit jo aivan märkä. Jatkoin hyväilyä pitkään ja tunsin, että aloit olla tilanteesa, jossa olit täysin halujesi vietävissä.
Tunsin, miten kätesi paineli penistäni housujen läpi. "Haluatko, että otan sen suuhuni" kysyit. Ynähdin vastauksesksi ja kätesi kaivoi täydin jäykistyneen penikseni esille. Liutit kättäsi hellästi pitkin vartta ja kumarruit huulillasi koskettamaan terskaa.
 
vierailija
Seuraavat hetket olivat täydellistä nautintoa. Huulesi puristivat rytmikkäästi terskaani ja sormeni liikkui samaan tahtiin sisälläsi. Välillä nousit suutelemaan minua ja maistoin huulilasi hieman suolaisen maun. En tiedä, miten kauan tätä jatkui, mutta lopulta halusin saada työntyä sisällesi. Totesimme sen olevan ahtassa autossa mahdotonta. Sanoit, että sinulla on idea ja käskit minun nousta autosta. Jätin auton oven auki ja näin, kuinka asettauduit takapenkille nelinkontin siten että takapuolesi oli tarjolla oven kohdalla.
Himon sokaisemana laskin housusi ja näin kuun valaisemat mehevät muotosi.
Korkeus oli juuri täydellinen, ja ohjasin itseni helposti sisääsi. Valtavan himon vallassa aloitin tasaisen liikkeen ja tunsin miten vastasit likkeeseen. Tunsin, miten kivekseni liikkuivat sinua vasten ja tilanne alkoi lähestyä huippua.
Huomasin, että liikkumisesi loppui, ja muutit hieman asentoa. Samassa tunsin toisen kätesi hyväilevän ensin kiveksiäni ja siirtyvän sitten koskettelemaan klitoristasi. Nopeutin työntöjäni ja aloin jo tuntea, miten sperma oli lähdössä liikkeelle. Tunsin miten pillusi puristi rytmikkäästi penistäni. Tämä liike päättyi siihen, kun tunsin selkäsi kaartuvan samalla kun kehosi värähteli. Sperman pulppuaminen tuntui jatkuvan loputtomiin. Jäin pitkäksi aikaa vielä sisääsi ja tunsin, miten reisiäni pitkin valui lämmin kostea vana.
Kun lopulta vetäydyin ulos, tajusin muutaman metrin päässä seisovan pariskunnan, joka ulkoilutti pientä valkoista koiraansa. Murahdin jotain anteeksipyytäväö, mutta parisunnan nainen huikkasi hyväntuulisesti "kaunis täysikuu tänään"
 

Yhteistyössä