Alkuperäinen kirjoittaja ap:
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
Minä laitan kerman sekaan joko tomusokeria, vaniljakreemijauhetta tai sitten maitorahkaa. Kaikki tekee sen jämäkämmäksi ja paremmaksi pursottaa. Lopun vaahdon pidän aina pursotusten välissä jääkaapissa, jotta ei lämpene siinä odotellessa. Mahdollisimman vähän mälvää sitä siinä pursottimessa ettei lämpiä liikaa. Olen todennut senkin hyväksi kikaksi, että laittaa kermavaahdon pursotuspussiin ja sitten ihan hetkeksi jääkaappiin, jotta kylmenee uudelleen.
tää oli hyvä! Mites toi maitorahka, tuoko sivumaun? Ja peitätkö sen jollain?
Toki se tekee siitä kermasta hieman rahkaisemman makuista, mutta minusta se on hyvä. En tykkäää jos kakku on liian äkkimakeaa. Tomusokerilla tosin tulee makeutta ja tuohonkin laitan sokeria lisää sekaan, mutta tekee kivan maun tuo maitorahka siinä seassa. Ei siis tarvi yrittää peitellä, hiukan sokeria sekaan.