Parhaat vinkit kakun pursotukseen!

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja Kokkikolmekakkonen
  • Ensimmäinen viesti Ensimmäinen viesti
K

Kokkikolmekakkonen

Vieras
Mitä kermaa?
Minkä paksuinen on sopivaa?
Miten pidät kerman kylmänä ettei lämpene siinä pursottaessa?

Kaikki kullanarvoiset vinkit tänne, kiitos!
 
Minä laitan kerman sekaan joko tomusokeria, vaniljakreemijauhetta tai sitten maitorahkaa. Kaikki tekee sen jämäkämmäksi ja paremmaksi pursottaa. Lopun vaahdon pidän aina pursotusten välissä jääkaapissa, jotta ei lämpene siinä odotellessa. Mahdollisimman vähän mälvää sitä siinä pursottimessa ettei lämpiä liikaa. Olen todennut senkin hyväksi kikaksi, että laittaa kermavaahdon pursotuspussiin ja sitten ihan hetkeksi jääkaappiin, jotta kylmenee uudelleen.
 
Alkuperäinen kirjoittaja Ammattilainen:
http://www.kinuskikissa.fi/?p=352

katsottu on! Teidän vinkkejä kaipailin arvon leidit :) en aio ostella mitään kreemijauheita paria kakkua varten joita tuolla kinuskikissassa mainostetaan, experteille tarkoitettuja :)
Ihan tavisten niksit jakoon
 
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
Minä laitan kerman sekaan joko tomusokeria, vaniljakreemijauhetta tai sitten maitorahkaa. Kaikki tekee sen jämäkämmäksi ja paremmaksi pursottaa. Lopun vaahdon pidän aina pursotusten välissä jääkaapissa, jotta ei lämpene siinä odotellessa. Mahdollisimman vähän mälvää sitä siinä pursottimessa ettei lämpiä liikaa. Olen todennut senkin hyväksi kikaksi, että laittaa kermavaahdon pursotuspussiin ja sitten ihan hetkeksi jääkaappiin, jotta kylmenee uudelleen.

tää oli hyvä! Mites toi maitorahka, tuoko sivumaun? Ja peitätkö sen jollain?
 
Alkuperäinen kirjoittaja ap:
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
Minä laitan kerman sekaan joko tomusokeria, vaniljakreemijauhetta tai sitten maitorahkaa. Kaikki tekee sen jämäkämmäksi ja paremmaksi pursottaa. Lopun vaahdon pidän aina pursotusten välissä jääkaapissa, jotta ei lämpene siinä odotellessa. Mahdollisimman vähän mälvää sitä siinä pursottimessa ettei lämpiä liikaa. Olen todennut senkin hyväksi kikaksi, että laittaa kermavaahdon pursotuspussiin ja sitten ihan hetkeksi jääkaappiin, jotta kylmenee uudelleen.

tää oli hyvä! Mites toi maitorahka, tuoko sivumaun? Ja peitätkö sen jollain?

Toki se tekee siitä kermasta hieman rahkaisemman makuista, mutta minusta se on hyvä. En tykkäää jos kakku on liian äkkimakeaa. Tomusokerilla tosin tulee makeutta ja tuohonkin laitan sokeria lisää sekaan, mutta tekee kivan maun tuo maitorahka siinä seassa. Ei siis tarvi yrittää peitellä, hiukan sokeria sekaan.
 
Alkuperäinen kirjoittaja sama:
Alkuperäinen kirjoittaja ap:
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
Minä laitan kerman sekaan joko tomusokeria, vaniljakreemijauhetta tai sitten maitorahkaa. Kaikki tekee sen jämäkämmäksi ja paremmaksi pursottaa. Lopun vaahdon pidän aina pursotusten välissä jääkaapissa, jotta ei lämpene siinä odotellessa. Mahdollisimman vähän mälvää sitä siinä pursottimessa ettei lämpiä liikaa. Olen todennut senkin hyväksi kikaksi, että laittaa kermavaahdon pursotuspussiin ja sitten ihan hetkeksi jääkaappiin, jotta kylmenee uudelleen.

tää oli hyvä! Mites toi maitorahka, tuoko sivumaun? Ja peitätkö sen jollain?

Toki se tekee siitä kermasta hieman rahkaisemman makuista, mutta minusta se on hyvä. En tykkäää jos kakku on liian äkkimakeaa. Tomusokerilla tosin tulee makeutta ja tuohonkin laitan sokeria lisää sekaan, mutta tekee kivan maun tuo maitorahka siinä seassa. Ei siis tarvi yrittää peitellä, hiukan sokeria sekaan.

okke. Tätä vois kokeilla, ihan perusaines jota saa helposti mistä vaan :)
Mitkäs mittasuhteet sulla on olleet, esim. 2dl kermaa/paljon rahkaa?
 
Alkuperäinen kirjoittaja ap:
Alkuperäinen kirjoittaja sama:
Alkuperäinen kirjoittaja ap:
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
Minä laitan kerman sekaan joko tomusokeria, vaniljakreemijauhetta tai sitten maitorahkaa. Kaikki tekee sen jämäkämmäksi ja paremmaksi pursottaa. Lopun vaahdon pidän aina pursotusten välissä jääkaapissa, jotta ei lämpene siinä odotellessa. Mahdollisimman vähän mälvää sitä siinä pursottimessa ettei lämpiä liikaa. Olen todennut senkin hyväksi kikaksi, että laittaa kermavaahdon pursotuspussiin ja sitten ihan hetkeksi jääkaappiin, jotta kylmenee uudelleen.

tää oli hyvä! Mites toi maitorahka, tuoko sivumaun? Ja peitätkö sen jollain?

Toki se tekee siitä kermasta hieman rahkaisemman makuista, mutta minusta se on hyvä. En tykkäää jos kakku on liian äkkimakeaa. Tomusokerilla tosin tulee makeutta ja tuohonkin laitan sokeria lisää sekaan, mutta tekee kivan maun tuo maitorahka siinä seassa. Ei siis tarvi yrittää peitellä, hiukan sokeria sekaan.

okke. Tätä vois kokeilla, ihan perusaines jota saa helposti mistä vaan :)
Mitkäs mittasuhteet sulla on olleet, esim. 2dl kermaa/paljon rahkaa?

No en ole tarkkaan ajatellut mittasuhteita, mutta ehkä semmonen 4dl kermaa ja purkki rahkaa. Tosin jos olen laittanut enemmän kermaa niin rahkaa kuitenkin vain tuon purkillisen. Tomusokeria käyttäessä kippailen sitä sekaan hyvältä tuntuvan määrän.
 
Alkuperäinen kirjoittaja sama:
Alkuperäinen kirjoittaja ap:
Alkuperäinen kirjoittaja sama:
Alkuperäinen kirjoittaja ap:
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
Minä laitan kerman sekaan joko tomusokeria, vaniljakreemijauhetta tai sitten maitorahkaa. Kaikki tekee sen jämäkämmäksi ja paremmaksi pursottaa. Lopun vaahdon pidän aina pursotusten välissä jääkaapissa, jotta ei lämpene siinä odotellessa. Mahdollisimman vähän mälvää sitä siinä pursottimessa ettei lämpiä liikaa. Olen todennut senkin hyväksi kikaksi, että laittaa kermavaahdon pursotuspussiin ja sitten ihan hetkeksi jääkaappiin, jotta kylmenee uudelleen.

tää oli hyvä! Mites toi maitorahka, tuoko sivumaun? Ja peitätkö sen jollain?

Toki se tekee siitä kermasta hieman rahkaisemman makuista, mutta minusta se on hyvä. En tykkäää jos kakku on liian äkkimakeaa. Tomusokerilla tosin tulee makeutta ja tuohonkin laitan sokeria lisää sekaan, mutta tekee kivan maun tuo maitorahka siinä seassa. Ei siis tarvi yrittää peitellä, hiukan sokeria sekaan.

okke. Tätä vois kokeilla, ihan perusaines jota saa helposti mistä vaan :)
Mitkäs mittasuhteet sulla on olleet, esim. 2dl kermaa/paljon rahkaa?

No en ole tarkkaan ajatellut mittasuhteita, mutta ehkä semmonen 4dl kermaa ja purkki rahkaa. Tosin jos olen laittanut enemmän kermaa niin rahkaa kuitenkin vain tuon purkillisen. Tomusokeria käyttäessä kippailen sitä sekaan hyvältä tuntuvan määrän.

Kiitos! Tämä kokeillaan rahkan kanssa! Ja jääkaappiin välillä!
 

Yhteistyössä