Parhaat vaunut vauvalle?

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Ihan hukassa vaunuviidakossa.
Kehu ja hauku vaunut tähän.
Vaunuilla täytyis päästä hyvin kulkeen asfaltin lisäksi myös metsäteillä ilman, että vauva pomppii vaunussa kuin superpallo ikään. Kulkee hyvin myös lumella. Aisa käännettävissä ja siinä korkeuden säätö.
Niin eikä mielellään mustia vaunuja.
 
Hyvän kokoiset ilmakumirenkaat, ehdottomasti. Kulkee hangessakin!

Meillä oli käytössä Emmaljungan ja Brion (kaksostenrattaat) yhdistelmävaunuja. Ei ole mitään pahaa sanottavaa. Heittoaisa on myös tarpeellinen ja löytyy molemmilta merkeiltä.
Ja molemman merkkiset menee helposti läjään jotta voi heittää autoon.
 
  • Tykkää
Reactions: Echo
vierailija
Kysyt väärältä palstalta. Tämä ei ole ollut lapsiperhepalsta enää vuosiin vaikka tämä toimiikin lapsiperhelehden sivustolla.
Kyllä täällä voi lapsista ihan hyvin puhua, vaikka niitä aloituksia on vähemmän kuin joskus. Ja trolleja on mutta kyllä täällä vauvoista ja lapsistakin puhutaan. Tänne on sitä paitsi tullut uusiakin keskustelijoita
 
  • Tykkää
Reactions: Echo
vierailija
Testi vuodelta 2020, voi saada tästä jotain uutta tietoa. Vaikka mallit vaihtuu usein.

Onkohan noita testattu lumessa? Tietynlaisella nuoskakelillä lumi rupeaa kertymään renkaiden ympärille, oli sitten millaiset vaan. Onneksi sitä ei montaa kertaa vuodessa satu.
 
vierailija
Vaunut ovatkin yksi tärkeimmistä hankinnoista. Ensimmäistä ihanaa ei kannata suinpäin ostaa vaan testaamalla testatkaa ominaisuuksia.
Siitä on jo aikaa, kun itselläni oli vaunuilut ykkösasiana❤, siksi ihmettelenkin nykyään vaunuissa olevia hepsankeikka-minirenkaita. Että pääseekö niillä talviolosuhteissa mihinkään. Tietysti jos asuu vähälumisella seudulla, voiko siihen enää luottaa, niin ehkä ovat hyvät? Mutta itse edelleen valitsisin kunnon ilmakumirenkaat, joista enemmän kuin hyviä kokemuksia. Säädettävä ja käännettävissä oleva aisa myös on"must" ja sitä ominaisuutta kannattaa kokeilla, ettei tule ikäviä yllätyksiä. Myös vaunujen kasaanmeneminen on hyvä testata ihan liikkeessä, jotta saa ne sitten tarvittaessa nopeasti itse autoon.
Kuosejahan on nykyään moneen lähtöön, jokainen löytää omansa. Käsittääkseni värivalikoimaan voi vaikuttaa myös tilauksen kautta, jos ei juuri silloin liikkeestä sopivaa löydy. Silloin aikanaan, kun hankinta oli itsellä käsillä, ei juurikaan ollut esim. vaaleita sävyjä mallistoissa. Pääsääntöisesti jotain tummansinistä. Nythän on todella raikkaita värejä osattu yhdistää vaunuihinkin.

Varatkaa siis riittävästi aikaa hankintaan, käykää useammassa liikkeessä, napatkaa tuotekuvastoja mukaanne ja ennen kaikkea vaatikaa palvelua myyjältä, sitä varten siellä ovatkin.

Ja - ihanaa odotuksenaikaa❤!
 

Yhteistyössä