Parasta kaupan pullaa

vierailija
Nostatusaineet E450 (joku ihme) ja E 500 eli sooda. Emulgointiaine E471, E481 ja vielä stabilointiaine E440.

Kai noilla, hiivan lisäksi nousee ja kosteuskin pysyy tuotteessa.
No en mä väittänytkään, että ne pyhällä hengellä nousee. Mut ei nuo oo ainoita. Joka pullafrima käyttää jotain lisäaineita tai vähintään jotain muita vippaskonsteja nostatukseen. Mutta totesinpahan vain, että nuo on silti parempia, kun monet muu vastaavat, jotka ovat kuivempia.
 
On tää kyl melkonen palsta, kun pullakeskustelun kommentitkin menee moden kautta!
Kyllä leipomiseen voi sisältyä symboliikkaa ihan kotileipurin luomuksissakin.
Automode tosin tuota tuskin ymmärtää, vaan tarttuu yksittäisiin sanoihin?


Ahdistuneessa englanninkielisessä maailmassa pelkästään se, että alle 18-vuotiaat aasialaiset laulavat piparin tarjoamisesta, saa paheksumisen liikkeelle.

Ryhmän tuottajana ei toimi "inhottava mies" vaan tämän näköinen henkilö (Min Hee Jin)
 

Yhteistyössä