muru
Vai syöttekö sellaisenaan?Miettinyt että mitä tuohon vaihteen vuoksi sekoittais,että vinkkejä vaan kiitos etukäteen
Teetkö tuon niinkuin vuokana vai kaikki sekaisin vain?Mie laitan tomaattia ja jos sattuu olemaan niin fetaa..joskus myös porkkana-kukkakaali-parsakaalisekoituksen joukkoon raejuustoa.
Mää löysin tämmösen reseptin tossa aikasemmin, kuulostaa samanlaiselta kun kuvailit:Jokaipäiväinen aamupalani: raejuustoa+hedelmäsosetta (siis niitä vauvojen). On muuten hyvää, ja makujakin saa vaihdeltua
Mulla menee raejuustoo melkeinpä ruuan kuin ruuan kanssa, koska yleensä ruuasta suurin osa on salaattia.
Ainiin, ja kerran kokeilin jossain lehdessä ollutta välipalalettuja. Niihin tuli maitorahkaa, raejuustoa, munia, vähän jauhoa ja sokeria (+ehkä vielä jotain) ja olivat hyviä
Oon vaan mikrossa lämmittäny noi kasvikset ja raejuusto sekaan..vois kai tuon uuniinkin laittaa mut en oo kokeillut Tomaatti ja feta kans semmoisenaan.Teetkö tuon niinkuin vuokana vai kaikki sekaisin vain?
Pippurisekoitusta, tomaattia, kurkkua, tuoretta sipulia = raikas terveellinen salaatti tai välipalaVai syöttekö sellaisenaan?Miettinyt että mitä tuohon vaihteen vuoksi sekoittais,että vinkkejä vaan kiitos etukäteen
Pippurisekoitusta, tomaattia, kurkkua, tuoretta sipulia = raikas terveellinen salaatti tai välipalaVai syöttekö sellaisenaan?Miettinyt että mitä tuohon vaihteen vuoksi sekoittais,että vinkkejä vaan kiitos etukäteen