paras lihapata/liharuoka resepti

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja "eliko"
  • Ensimmäinen viesti Ensimmäinen viesti
E

"eliko"

Vieras
Nyt ois hakusassa joku tosi hyvä pääsiäisruoka :) Löytyy possunulkofilettä, kanafileitä, punkkua, koskenlaskijaa,kermaa, persiljaa,ruohosipulia,paprikaa,tomaatteja,omenoita ja "normaalit" ruokatarvikkeet (kuiva-aineet,säilykkeet, mausteet yms.) perus palapaisti ja karjalanpaisti tulee usein väännettyä, ja lihan valmistus hallussa, mureus on parasta, mutta maut on niin tuttuja. Punkkua en oo koskaan ruokaan käyttänyt. Jeesatkaas nyt "uusavutonta" Googlella en löytänyt mitään houkuttelevaa, lupaavaa :) Hyvää pääsiäistä kaikille :)
 
Possun ulkofilettä kuutioiksi (isohkoiksi), ruskista pannulla -Laita vuokaan/pataan
perään pari isoa sipulia isoina paloina
porkkanaa myös isoina paloina
mukulaselleriä (ei pakollinen)
tomaattipyrettä
fariinisokeria pari teelusikallista
pippureita
lihaliemikuutio
puoli pulloa punkkua
ja vettä niin et lihat peittyy
150 astetta, muutama tunti niin avot!
 
Lihan tai broilerin kanssa sopii myös uunijuurekset. Voi laittaa mitä juureksia haluaa, mutta ihan hyvä tulee jo porkkanasta/bataatista, paprikoista, (puna)sipulista. Voita, pippuria, suolaa ja hunajaa maun mukaan sekaan. Nams.
 

Yhteistyössä