Paljonko maksaa siivous ja asunnon tyhjennys kuolinpesästä?

  • Viestiketjun aloittaja vieras
  • Ensimmäinen viesti
Tekeekö joku firma kummankin työn?

Kaksion luulisi siivousfirman siivoavan ehkä 3-4 tunnissa (suursiivous). Tosin se on helpompaa, kun ei ole huonekaluja ja niistä ei tarvitse pölyjä siivota. Tuntihinta lienee vähän viikkosiivousta kalliimpaa eli 35-40e/h?
 
ap
Alkuperäinen kirjoittaja Lapsilisä:
Alkuperäinen kirjoittaja ap:
Alkuperäinen kirjoittaja Lapsilisä:
Minne se irtain menee...?
Suureksi osaksi kaatopaikalle kun on vaatetta ja rikkinäistä huonekalua(öljyisiä jne. vaikeita tahroja ja rikkoutumia) jne.
Okei. Näin vaan sieluni silmillä ihania vanhoja juttuja kököttämässä yksin kaatopaikalla :D
Voi jos sellaisia olisi ollut niin olisi ne kelvannut ap:llekin:)
 
minna
Alkuperäinen kirjoittaja ap:
Alkuperäinen kirjoittaja Lapsilisä:
Alkuperäinen kirjoittaja ap:
Alkuperäinen kirjoittaja Lapsilisä:
Minne se irtain menee...?
Suureksi osaksi kaatopaikalle kun on vaatetta ja rikkinäistä huonekalua(öljyisiä jne. vaikeita tahroja ja rikkoutumia) jne.
Okei. Näin vaan sieluni silmillä ihania vanhoja juttuja kököttämässä yksin kaatopaikalla :D
Voi jos sellaisia olisi ollut niin olisi ne kelvannut ap:llekin:)
totta. Jotkut on kuitenkin aika "hösseleitä" tuon suhteen. tarkoitan ettei arvosta...
 
vieras
Riippuu siis asunnon siivosta ja vaatimuksesta.
Itse olen kerran siivousfirman palveluksessa olessani joulunut tohon tilanteeseen.
Eli kaksio oli ja valmiiks tyhjennetty.
Mutta asunto piti saada myyntikuntoon.....Ja asunnossa ei oltu siivottu varmaan kymmeneen vuoteen! Meni kolmelta ihmiseltä koko päivä eikä se silti kummoseksi tullu! Ja laske siitä mitä se makso. 75?*8h
 
ap
Asunto on tooosi likainen. Asukas entinen autonkorjaaja ja mm. hometta kaapeissa, vessassa sitä itteensä pönttö täynnä. Uusi omistaja joutuu remontoimaan rajusti, mutta pitäisi saada hajuttomaksi ja mahdollisimman puhtaaksi, että menisi kaupaksi. Suunnilleen tuota hintaa kaipaan. Osaan varautua missä vaiheessa on varamaksaa se siivous(vai myynkö pesästä ensin muuta) jos menee tuhansia euroja. Mistä firmoista voisin kysellä? Paljonko tyhjennys maksaa? Entäs siivous? Erikseen?
 
No kyllähän se jynssäys maksaa paljon, jos on pinttynyttä likaa. Tuo arvio että kolme tyyppiä koko päivän tuntuu maallikolta ihan järkeenkäyvältä.

Mä soittaisin ensin "ostetaan kuolinpesät" myyjille, näitä roina/antiikkikauppiaita. Pyydä "tarjous" ;) . Tai sitten vaan kysy siivousfirmasta, mitä maksaa tavarat lavalle+siivous. Isommat isommat tekevät tuollaista varmasti. Soittaminen antaa tarkemman arvion tilanteesta.

Halvimmalla pääsee, kun itse erottelee paremmat tavarat ja pyytää kierrätyskeskuksen paikalle ja sitten se siivousfirma.
 
A
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
Alkuperäinen kirjoittaja ap:
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
Hajuongelma: vuokraa otsonointilaite.
Paljonko maksaa? Joku päivä täällä oli tuosta viestiketju.
Olisko joku 150 e plus postikulut. Toimii. Me saatiin tupakanhaju pois asunnosta.
Ostan itse kaikenlaisia iratimistoja ja yleensä niihin kuuluu vain harjasiivous. Olin osoittain tyhjentämässä asuntoa, jossa oli tupakoitu vuosikausia 2-3 askia / vrk. Perikunta halusi saada hajun pois ennen myyntiä ja vuokrasin otsonointilaitteen, joka kyllä poistikin hajut melkein kokonaan n. 70 neliön asunnosta. Sitten koitti esittely ja perikunta päätti hieman pestä paikkoja kielloistani huolimatta, jolloin haju tuli paljon voimakkaampana takaisin. No, uusi omistaja purki osakkeen melkein kokonaan ja rakensi kaiken uudelleen. Siis ei pesua otsonoinnin jälkeen.

Sain tänään tyhjennettyä osakkeen, jossa oli myös tupakoitu ja jälki oli muutenkin asunnossa kauhea. Jos se olisi pitänyt pestä, niin siinä ei olisi viikko riittänyt, sillä katto ja seinät olivat aivan keltaiset sieltä, missä ei ollut kirjahylly tai muu peittänyt seinäpintaa. Kaapit oli aivan keltaisenruskeat niistä kohdista, joissa ei ollut vaatteita hyllyllä.

Aivan turha niitä on pestä, sillä vaihtoon ne menee aivan varmasti. Astiakaapissa oli kupin renkaat niissä kohdin, jossa ne olivat olleet käyttämättöminä vuosikausia.

Itsellä on ollut sellainen periaate, että jos asunnossa on realisoitavaa tavaraa enemmän kuin jätemaksujen osuus on, niin maksan aina rahat käteisellä.
 
KAMA secondhand
Hämeen (Kanta-Häme, Pirkanmaa, Päijät-Häme) alueella kuolinpesiä ostaa KAMA secondhand.
Tyhjennys ja loppusiivouspalveluja tarjoaa KAMA tyhjennys.

Tulemme sovittuna aikana arvioimaan pesän irtaimiston ja kerromme samalla käynnillä mitä olemme siitä valmiit maksamaan. Jos pesässä on vähän mitään jälleenmyyntikelpoista, voimme halutessasi tehdä tarjouksen KAMA tyhjennyspalvelusta. Tarjouksemme jälkeen päätös on sinun, emme painosta emmekä käytä omaisten surua hyväksemme.

Soita reilusti ja pyydä maksuton arviokäynti 040 217 6060 tai lähetä sähköpostia kamasecondhand (at) gmail.com

Kuitin saat pyytämättä, verot ja muut maksut hoidamme ajallaan. Jätteiden lajittelussa olemme tarkkoja, näin voimme pienentää kaatopaikkamaksuja, kaikkien eduksi. Arvioija saattaa olla ruma :) mutta ei lainkaan paha tai ilkeä. Meillä on 30 vuoden kokemus kuolinpesien arvioinneista ja ostoista, sekä surutyötä tekevien omaisten kohtaamisesta.

Ota reilusti yhteyttä!
KAMA secondhand
040 217 6060
KAMA tyhjennys
040 217 6060
 
vierailija
Tarjoamme kohtuuhintaisia ja laadukkaita muuttoapupalveluita pääkaupunkiseudulla(Helsinki, Vantaa, Espoo) ja ympäristökunnissa. Kauttamme myös pakkaustarvikkeet edullisesti. Muuttokuljetukset järjestyvät kauttamme vaivattomasti.

Palveluihimme kuuluvat myös häätöasuntojen, kuolinpesien, varastojen jne. tyhjennykset ja siivoukset sekä erilaiset kaatopaikkakuljetukset.

Yrityssiivoukset ovat osa palveluitamme.

Suoritamme kaikki työt huolella ja aikataulun mukaisesti. Hinnoittelumme on selkeä joten mitään yllätyksiä sen suhteen matkanvarrella ei tule.


Palveluihimme kuuluvat:

Pakkausapu
Kantoapu
Muuttosiivoukset
Huonekalujen kasaukset ja lamppujen asennukset
Häätöasuntojen siivoukset ja tyhjennykset
Kuolinpesien siivoukset ja tyhjennykset
Varastojen siivoukset ja tyhjennykset
Yrityssiivoukset

Kaikki työt teemme aina samaan hintaan 29,50e/henkilötyötunti, oli sitten arki tai pyhä, ilta tai aamu.

www.monialayhtio.com

0456465040

monialayhtio@gmail.com
 

Yhteistyössä