paljon pisteillä pois kuukaudessa??

Arvaisin n.5kg. Eka viikolla saattaa lähteä 1-1,5kg ( ehkä enemmänkin), ja siitä eteenpäin noin 1kg viikossa. Mutta yksilöllistähän se on =) Mitä enemmän on ylimääräisiä kiloja niin alussa saattaa lähtee nopeampaa.
 
Jane81
Sanoisin että 500g viikossa on rehellisempi kuin kilo viikossa, mutta mitä hitaammasti sitä parempi. Painonvartijoiden idea on pysyvä elämäntapa muutos ja ruokaremontti joka kestää läpi elämän. Aluksi tosiaan lähtee hurjasti, jopa 2-3 kiloa viikossa, mikä on pelkkää nestettä, jos sen jälkeen homma hidastuu huomattavasti, se on pelkästään hyvä merkki koska se kertoo että rasva palaa. Olen ollut nyt yli 3 kk. pisteillä ja minun mielestäni tämä on äärettömän helppoa laihdutusta. Kaikkea saa syödä mutta kohtuudella, ja kun vatsalaukku on pienentynyt niin ei pysty enää ahtaan niin paljon ruokaa kuin ennen.
Ryhmässä käynti on ehdoton avain onnistumiseen, olen huomannut sen nyt kun aloitan kolmatta kertaa. Minulla on vielä 10 kiloa jäljellä, mutta se ei ole ollenkaan ylitsepääsemätön tavoite, koska olen päättänyt onnistua tällä kertaa, ihan sama vaikka siihen menisi kuinka kauan aikaa kunhan suunta on jatkuvasti oikea! Kuka tahansa voi onnistua jos todella tahtoo!
 

Yhteistyössä