Paljon mun pitäisi pukee tuolle 2v:lle ulos että ei palelisi??

  • Viestiketjun aloittaja vieras
  • Ensimmäinen viesti
vieras
Ulkona pakkasta -7 ja tuuli hieman.

Tytöllä päällä toppis, villahaalari, 2 kerrosta sisävaatetta. Kuomat ja karvavuorellisen rukkaset sekä paksu fleecehattu. Ja kädet ja jalat aivan jäässä kun tultiin sisään n. 1h jälkeen!! :(
 
...
Meillä muutoin sama varustus mutta rukkasien sisään villalapaset vielä ja villasukat kenkiin! Päähän laitan kypärähatun (ohuen ) ja toppahatun jossa on korvaläpät ja kiinnitys nauhoilla!
 
samanlainen
Meillä samanlainen vilukissa.Sormet on nollakelilläkin jäässä jos ei toppakintaiden alla ole välilapasia.Pakkasella jäässä niiden kanssa.Sama homma jaloissa villasukkien kanssa.Lauhemmalla pitää lämpimänä,pakkasella ei nekään auta.Ainoa mikä auttaa,on se että neiti on liikkeessä koko ajan.
 
vieras
Liikkuiko vai istuiko rattaissa/pulkassa tms.?
Meillä 2v tarkenee yhdellä sisävaatekerralla+fleesepuvulla ja toppapuvulla sekä kuomilla mainiosti jopa -15 pakkasella jos on liikkeessä, mut jos ulkoilee isänä kanssa eli istuu pulkan kyydissä niin jäässähän se on jo ihan pikkupakkasellakin!
 
Poika
No jopas... me tultiin kans tunnin ulkoilulta samoista olosuhteista ja pojalla 2,5v oli vaan sisävaatteet (trikoiset), fleecetakki, paksu toppahaalari, merinovillanen kypärämyssy, fleecehattu (+huppu päässä), käsissä villalapaset+topparukkaset, jalassa karvavuori-Tepsut ilman villasukkia. Ja lämmin lapsi kuoriutui noista vaatteista... On näköjään tosi yksilöllistä toi tarkeneminen... Tosin meidän poju juoksi ja touhus kovasti koko ajan, et siinähän se pysyy lämpimänä tietty!
 
Alkuperäinen kirjoittaja ...:
Meillä muutoin sama varustus mutta rukkasien sisään villalapaset vielä ja villasukat kenkiin! Päähän laitan kypärähatun (ohuen ) ja toppahatun jossa on korvaläpät ja kiinnitys nauhoilla!
Noin meilläkin!
Meillä on kans tuo 2v vilukissa. Vaikka kävellään ym. niin silti se on aina kylmäsen näköinen.
Villalapaset rukkasten alla on auttanut ettei kädet ole enää jäiset. :)
 
ap
Alkuperäinen kirjoittaja ä:
siis voi jestas!Kaikkea sitä nykypäivän äidit kyselee palstoilla...huonosti menee jollei jo tossa vaiheessa tiedä miten lastansa pukee :(
No, lähinnä vaan päivittelin sitä, että tuntuu että saa pukea ihan hirmuisesti päälle ja siltikään ei pysy lämpimänä. ;)

Niin ja meillä oli villasukat ja kypärämyssy. Lapasia ei nyt ollut. Lapsi kyllä liikkui. Mietin vaan et mitä päälle sit kylmemmillä ilmoilla.. ? Avaruuspukuko? :D

Pitääpä laittaa ensi kerralla lapaset ja vaikka yrittää hankkia tuommoset ruskovillat.
 

Yhteistyössä